2014 Şubat Anneleri

valla canım bendede var biliosun ama kanam riski varken fitil veremem demişti bide sen sor bakalım.kız bak resim koydun göze geldin ne oldu canım hayırdır

hahahahah bence 3,5 atıyoruz:)))))) töbeee bak güldürdün beni:))))

kız cidden çok değişik hissediorum bende yarın en iiis bi aile hekimime gideyim napıyım valla belki ondanda bişiler öğrenirim belki bi test yaptırır.çok değişik oluo ttalım ya resmen gözle görünüo atıo oram buram ya:)

valla canım bendede var biliosun ama kanam riski varken fitil veremem demişti bide sen sor bakalım.kız bak resim koydun göze geldin ne oldu canım hayırdır

ya beyfendi oruç tutuyor diye çok sinirli ve akşam geldi ben de mutfaktayım artık iftara 45 dk felan var başladı söylenmeye az kaldı diye yaa dedim bende sarı akıntım var korkuyorum iftardan sonra doktora gidelim mi hem sen de görürsün bebişi benim de içim rahatlar dedim,senin abartman o ben birşey görmüyorum dedi.nevrim döndü o an şimdi de uyuyor hatta horluyor güya doktora götürcekti....hiç kaldırmıyorum ben kendim hallederim uyuz oldum şimdi onaaaa.....

kıs normal onlar,gözünle görüyormusun yoksa elini değdirince mi atıyor??? korkma normal yani bu kadar dinleme vucudunu....ayyy çok fena gaz doldum yaaa iyice şişirdi beni....

benimkide oruçtan bi gergin hep uykuda töbe yarabbi yeminle ilacım olmasa tutardım bunu bizemi tutuyolar sanki rabbime yani ve severek yapılması lazım.neyse canım yorulmuştur belki bazen anlaşılmıyor erkkeler sıkm acanını göze geldin bak ben çok inanırım göze ve bizede çok çabuk değiyor

bende yarın gıdecektim canım salya randevuyu alabildim bugun hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.heyacanlanman normal ama aklına kötü şeyler getirme
ben bi iki haftadır alt üst durumdayım , siz napıyorsunuz kızlar ? Hiç bişey yiyemiyorum gücüm yok bu nedenlede işe de gidemiyorum dua edin
aynen bende senin gibiyim canım işe gitmek durumu dahada kötüye götürüyor önceden foruma takılıyodum ne guzel imdi bulantı halsızlık dogru duzgun giremiyorum ...

Benim bulantılarım yeni başladı 1 haftadır ama çıkarma yok Allah'a şükür ama hiç bir şekilde yemek yiyemiyorum hele dana eti tavuk ve balık eti duyunca bile midem kalkıyor sulu yemek çorba da yiyemiyorum çok kötü bişey yemek yiyememek kraker yiyordum ondan da tiksindim bu ara sadece sade pilavın üstüne bol yoğurt yiyorum ve deli gibi limon, turşu. Çalışınca bulantıyı çekmek daha zor hiç bitmeyecek gibi

kıs normal onlar,gözünle görüyormusun yoksa elini değdirince mi atıyor??? korkma normal yani bu kadar dinleme vucudunu....ayyy çok fena gaz doldum yaaa iyice şişirdi beni....

kız yok anam gözümle görüorum titrior gibi içine grip çıkıp duruyor bildiğim 7-10 sn sürüyor yani

ayy kalktı bizimki hadi kalk doktora gidelim diyor yok dedim bebeğimi görcem kalllkk hazırlan diye emir verdi beyfendiii gelince haber veririm size tahmini 1 saat içinde burda olurum güzeller....

ayy kalktı bizimki hadi kalk doktora gidelim diyor yok dedim bebeğimi görcem kalllkk hazırlan diye emir verdi beyfendiii gelince haber veririm size tahmini 1 saat içinde burda olurum güzeller....
ayy bebişini görde gel hadi gözün aydın ben salı görücem sabırsızlıkla beklıyorum salıyı

yRIN DOKTOR VAR MALUM SEBEBTEN BANYOYA GİRMEM LAZIM OFF OFF BIKTIM ŞU KILDAN TÜYDEN YAA ÖFSSSSS yapınca rahat oluyo insanda girene kdar işkence resmen pervaneyide sokucam banyoya yanıyorum ben ya 2 gündür nerdeyse çıplak odlaşıcam namaz kıalrken bide kuran okurken giyiniyorum bida hep nerdeyse cıpak eşimle şeyde yapamıyoruz adamcazın orucu zedelencek bana diyodokunma bana yanıma yatma böyle gülüyoruz birbirimizin haline öfürdenip duruyorum bütün gün

kız yazık adam ayyyy çok güldüm

Gözün aydın canım, geç döllenmeden kaynaklı bir iki hafta oynayabilir endişelenme bak iyiymiş bebişin..

Canım benim de normalde 25 Nisan SAT olması gerekirken doktor 2 Mayıs olarak hesaplıycaz geç döllenme olmuş dedi. Hiç takma kafana önemli birşey değil.

canım benim kuzumda 8 gün geride rabbim sağlık versinde napalım artık

ayy kızlar çok teşekkür ederim su serptiniz içime

fasulyemin fotosunu eklicem ama sorun oluştu diyor 2.71 mb. boyutumu büyük geldi ki:44:

güldürdün beni canım ya.. bizde yasağı yedik bugün :) hoş yasak yokkende korkudan yaklaşamıyorduk ama.. kızımda hamile kaldım- 40ım çıkana kadar yasaklamıştı.. eşimle hep güleriz anan baban bile karışamıyorken adamların bi sözü ile hizaya geliyoruz diye

valla kanmam olunca yasakladı doktor ama biz zaten doğal bir yasak getirmiştik aramıza korkuoduk galiba hiç konuşmadıkta.zaten adamdan tiksiniyorum kendimden bile varyaaa yazık hiç böle hiçbir kokuya tahammül kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…