2014 Şubat Anneleri

erkekler bbeği kucağa almadan anlmazmış

bende öyle duymuştum canım , ama bir yandan haklılar bizim içimizde her türlü heyecanı biz yaşıyoruz onlara sadece anlatıyoruz, onlarda anlattığımız kadarıyla biliyorlar ama doğunca onlarda artık bire bir yaşamaya başlıyorlar

nub ne kız:) iç iç sen napalım iğneden falan iiidr yani allah şifa versin acildeki doktoramı gittin

ya nub a göre bebişin poposunda pipiye benzer bir şekil oluyor eğer o havaya bakıyorsa erkek yok eğer yan yatıksa kız oluyor....boyu salı günü 22.9 mm idi şimdi 25.0 mm çıktı normal heralde:)

kız sorun bende heralde :) ben hiç istemiom kozmasa yalnız yatmak isticem ama:) çekemiorum kocişimi oyyyyyyyyyy acıyorum ama

ya nub a göre bebişin poposunda pipiye benzer bir şekil oluyor eğer o havaya bakıyorsa erkek yok eğer yan yatıksa kız oluyor....boyu salı günü 22.9 mm idi şimdi 25.0 mm çıktı normal heralde:)

maşallah yavruma annesi bişi olmaz inşallah bak sapasağlam yavruş:)

kızlar birşey dicem ama gülmeyin....ben kocamla şey yapmayı çok özledim:))) kardeş gibi olduk uzun süredir(( gerçi kızgınım şimdi ona istese de olmaz yaaa neyse:)

valla canım gülemem sana aynı durum bende öyle, bebeği öğrendik öğreneli kardeş olduk valla

kızlar epilasyon makinam bozuldu oda dayanamadı bana ama 6 senedir kullanıyorum buzlu muzlusunu aldımda buzunu hiç kullanmadımdı öffss ya nabcam ben şey bölgesini yaptım bozuldu dişlisi bozuldu çalışıyo ama dönmüyo başı zaten çok sır agdaya gitmek sitiyorumda günah diye gidemiyorum nabcam ya öfss tamirede götürülürmü böle alet ayss utanırım ben bereket işim bitmişti geri kalanıda şey yapıverdim ayy daha teravi kılıcam

bebisini gördün canim mutlu bi uyku yaparsin artik canim

kız sorun bende heralde :) ben hiç istemiom kozmasa yalnız yatmak isticem ama:) çekemiorum kocişimi oyyyyyyyyyy acıyorum ama

yaa güzelim eğer sen hamilelikten önce de çok istekli biri değilsen haliyle şimdi daha isteksiz olabilrsin ama ben aksine çok fenayım çok....benimki biraz da özlem duygusu sonuçta herşey o değil vucudunu özlüyorum onun...

böle değildimya hayırlısı

saatin 12 yaklaştığı belli oluyor kızlar, ya ben dayanamıyorum ama şu 3 ayı atlatana kadar rahat edemiyoruz sürekli aklımızda ikimizinde o yüzden büyük ihtimalle beklicez kardeş kardeş

bende hep merak ediyorum yavrumu yavurmmmmmmmmmmm çok seviyorum onu ne gördüm ne duydum ama seviyorummmm

saatin 12 yaklaştığı belli oluyor kızlar, ya ben dayanamıyorum ama şu 3 ayı atlatana kadar rahat edemiyoruz sürekli aklımızda ikimizinde o yüzden büyük ihtimalle beklicez kardeş kardeş

hahahah gece yarısı muhabbeti ne beklersin töbeee çok edepsiz oldum ben artık askerleri anlıyorum:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…