Allah bağışlasın oğlunuuuağzın bal yesinnnn inşallah irkektir :) SAĞLIKLI SİHHATLİ olsun da cinsiyet pek farketmiyor ama ben cocuk gelişimi okuyorum ve elimde değil erkekleri daha cok seviyorum :)
benimki 7+5 bugün dün çekildi ama ultrason kalitesiz ben hiçbişi göremiorum:)
yüklesin bende göreyim minik meleği :)ay canım varya ben erkek bebekleri cok cok seviyorum Rabbim gönlüme göre veriyo heralde inşallah yanı kız diyen cıkmadı daha inşallah irkekim olur senin ilk bebk mi :)
tabiki önce sağlıklı fakat kimse de inkar edemez ki herkesin gönlünden geçen bir cinsiyet vardır dediğin gibi. benim oğlum olduğu için eşimle çin takvimi uyguladık kız için. :) takdir allahın tabiki
erkek bebek hatlarını daha çok belli ediyor. genel olarak yani vücut hatları resmen kucağa almalık bebek gibi kıvrımları
yüklesin bende göreyim minik meleği :)ay canım varya ben erkek bebekleri cok cok seviyorum Rabbim gönlüme göre veriyo heralde inşallah yanı kız diyen cıkmadı daha inşallah irkekim olur senin ilk bebk mi :)
erkek bebek hatlarını daha çok belli ediyor. genel olarak yani vücut hatları resmen kucağa almalık bebek gibi kıvrımları
kızlar listemiz yok dimi son adet tarihi annenin yaşı kaçıncı bebeği olduğu diğer topiklerde var bilen bi arkadaşımız oluştursa güzel olmazmı
açlıktan ölücem ama canım hiçbişi istemio tarih yazmamış benim canımın bişi istemediğini çok güldüm:)
bu arada sosyoloji yok kızlar ve bayadır girmiyor haberi olan var mı?
geldik tekrar ama yarım saate kaçarım yine:) bugün kocam beni iyi gördü herhalde hiç mutfağa girmiyor neyseki hazır yemeğim,bir tek pilav ve patates kızartmam kaldı onlarda 10 dklık iş:) yav ben çok kız istiyorum ama erkek olcak içime doğdu diyen çoktabi önce sağlık ama Allah içimi biliyor yaa doktor erkek derse biraz burulurum gibi geliyor...
fadikciiiim keşke benim de kıs kardeşim olsaydı ne şanslısın....ben artık pipi görmekten bıktım( 4 erkek kardeşim var bu yüzden söyledim)kızım olsun istiyorum o yüzden...
aynen kız istiyorum am içimde bişi erkek mi dior sağlıkla kucağıma alayım ben onu ölürüm:9 bu arda var ya anne neymiş annemi üzdüğümde nasıl üzmüşüm daha şimdiden anladım:)annelik çok güzel çok şükür
kızlar bazılarınıza iğrenç gelecek ama ben deli gibi sulu yemek ve pilav yiyorum. bugün hem kuru fasülye hem nohut yahni ve yanlarında pilav yedim. hemde yanında kuru soğanlaöğlen fasülye şimdide nohut
et ve cevizde tiksindim 1 haftadır ikisi de yok hayatımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?