- 31 Temmuz 2012
- 640
- 23
- 68
Eki Görüntüle 753393 evet resim boyutu büyükmüş. küçültünce yüklendi. umarım net görünür. fasulyem tam görünmesede eklemek istedim..Sağlıklıca kucağımıza almayıda nasip etsin rabbim.
bu arada 1buçuk kilo vermişim nasıl sevindim anlatamam :)) 71 den 69,5 olmuşum
Eki Görüntüle 753393 evet resim boyutu büyükmüş. küçültünce yüklendi. umarım net görünür. fasulyem tam görünmesede eklemek istedim..Sağlıklıca kucağımıza almayıda nasip etsin rabbim.
bu arada 1buçuk kilo vermişim nasıl sevindim anlatamam :)) 71 den 69,5 olmuşum
valla canım benide geçen gittiğimde 7+4 olması gerekiyordu doktor 4 gün geriden geliyormuş yavrum, inşallah bir daha gittiğimde ileri gitmiştir inşallah kuzu
laurana naptın canım
ayyy geldik arkadaşım ama gitmez olaydım adam çook bastırdı canım acıdı resmen(( bebiş iyi kalbi süper atıyor gördüm kuzucuğumu ama nub teorisine göre kıza benziyor:)))) kanama alanı küçük te olsa varmış sen progestana devam et dedi....akıntıma normal dedi ve hiçbir tehlike görmüyom dedi....haftaya kadar içmeye devam edeyim baree.....
ohhhh akşam akşam yavrunuda gördün bebişe slm ssöyleseydin teyzelerinden. sen gönlünü ferah tut canım daha ne güzel haberler alırsın canım inşallah
laptop birden bozulda nasıl üzüldüm sizinle konuşamıcam diye
ayyy geldik arkadaşım ama gitmez olaydım adam çook bastırdı canım acıdı resmen(( bebiş iyi kalbi süper atıyor gördüm kuzucuğumu ama nub teorisine göre kıza benziyor:)))) kanama alanı küçük te olsa varmış sen progestana devam et dedi....akıntıma normal dedi ve hiçbir tehlike görmüyom dedi....haftaya kadar içmeye devam edeyim baree.....
evet gördüm bebişimi:))) yavrum benim nasıl atıyordu kalbi:))) eşim de diğer monitörden bakıyordu ama insanın yüzünde hiç mi mutluluk ifadesi olmaz(( ya da ben mi abartıyorum sonuçta bu benim ilk bebeğim ve bir düşüğüm vardı neden odun bu erkekler (((
insan gerçekten alışıyor buraya.....
canım sen ona şu an kızgısın ondan sana öyle gelmiştir. hem onlar sevinse bile bizim gibi sevindiklerini belli etmezler.dert etme sen
canım sen ona şu an kızgısın ondan sana öyle gelmiştir. hem onlar sevinse bile bizim gibi sevindiklerini belli etmezler.dert etme sen
kızlar birşey dicem ama gülmeyin....ben kocamla şey yapmayı çok özledim:))) kardeş gibi olduk uzun süredir(( gerçi kızgınım şimdi ona istese de olmaz yaaa neyse:)
güldürdün beni canım ya.. bizde yasağı yedik bugün :) hoş yasak yokkende korkudan yaklaşamıyorduk ama.. kızımda hamile kaldım- 40ım çıkana kadar yasaklamıştı.. eşimle hep güleriz anan baban bile karışamıyorken adamların bi sözü ile hizaya geliyoruz diye
evet gördüm bebişimi:))) yavrum benim nasıl atıyordu kalbi:))) eşim de diğer monitörden bakıyordu ama insanın yüzünde hiç mi mutluluk ifadesi olmaz(( ya da ben mi abartıyorum sonuçta bu benim ilk bebeğim ve bir düşüğüm vardı neden odun bu erkekler (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?