2014 Şubat Anneleri

evet resim boyutu büyükmüş. küçültünce yüklendi. umarım net görünür. fasulyem tam görünmesede eklemek istedim..Sağlıklıca kucağımıza almayıda nasip etsin rabbim.

bu arada 1buçuk kilo vermişim nasıl sevindim anlatamam :)) 71 den 69,5 olmuşum

maşallah canım gene benim ultrasyona göre baya netmiş:)

doktora göre kaçıncı haftadasın ttalım

valla canım benide geçen gittiğimde 7+4 olması gerekiyordu doktor 4 gün geriden geliyormuş yavrum, inşallah bir daha gittiğimde ileri gitmiştir inşallah kuzu

benimki de 4 gün geri sata göre ama her şey yolunda bi sıkıntı yok dedi doktor.. kese çok güzel gelişmiş bebek istenen yere yerleşmiş dedi yolk kesesini falan da gösterdi.. kahveyi 1 gün iç 1 gün içme dedi.. kalp atışı gördükten sonra düşük riski çok azdır dedi.. yolculuk önermiyorum dedi.. cinsel ilişki konusunda bişey demese de önce gittiğimiz doktor normal hayatınıza devam edebilirsiniz dedi biz de rahat davrandık bi kaç defa görüldüğü üzere bi sorun oluşmamış inşallah böyle sorunsuz devam eder gebelik üstümden bi yük kalktı valla kalp atışını göremicez diye aklım çıkmıştı

laurana naptın canım

ayyy geldik arkadaşım ama gitmez olaydım adam çook bastırdı canım acıdı resmen(( bebiş iyi kalbi süper atıyor gördüm kuzucuğumu ama nub teorisine göre kıza benziyor:)))) kanama alanı küçük te olsa varmış sen progestana devam et dedi....akıntıma normal dedi ve hiçbir tehlike görmüyom dedi....haftaya kadar içmeye devam edeyim baree.....

ohhhh akşam akşam yavrunuda gördün bebişe slm ssöyleseydin teyzelerinden. sen gönlünü ferah tut canım daha ne güzel haberler alırsın canım inşallah

ohhhh akşam akşam yavrunuda gördün bebişe slm ssöyleseydin teyzelerinden. sen gönlünü ferah tut canım daha ne güzel haberler alırsın canım inşallah

evet gördüm bebişimi:))) yavrum benim nasıl atıyordu kalbi:))) eşim de diğer monitörden bakıyordu ama insanın yüzünde hiç mi mutluluk ifadesi olmaz(( ya da ben mi abartıyorum sonuçta bu benim ilk bebeğim ve bir düşüğüm vardı neden odun bu erkekler(((

nub ne kız:) iç iç sen napalım iğneden falan iiidr yani allah şifa versin acildeki doktoramı gittin

canım sen ona şu an kızgısın ondan sana öyle gelmiştir. hem onlar sevinse bile bizim gibi sevindiklerini belli etmezler.dert etme sen

kızlar birşey dicem ama gülmeyin....ben kocamla şey yapmayı çok özledim:))) kardeş gibi olduk uzun süredir(( gerçi kızgınım şimdi ona istese de olmaz yaaa neyse:)

kaç olmuş boyu posu annesi

canım sen ona şu an kızgısın ondan sana öyle gelmiştir. hem onlar sevinse bile bizim gibi sevindiklerini belli etmezler.dert etme sen

belki öyle ama gelip elimi tutabilirdi ya da odadan çıkınca bakayım bir bebişimizin resmine diyebilirdi ya da ne bilim sevimli bir yorum yapabilirdi işteeee

aynen biz 6 senedir yapıcamız saate bile karıştılar canım ahh ahh neler çektik doktor kapılarında allah eksik etmesin ama düşürmesinde

bizde hep gün aşrı yada hergün ilişki yapardık bebek olsun diye şimdi 1 aydır böle eşimle birbirimize sadıç diyoruz ensesine elimi atıyorum kanka naber diyorum :13:iyce alay konusu oldu aramızda zaten unuttum ben nasıl bişidi diyorum gel gösterim diyo hemen ya işin komiği bize yasaklamadı ama soramadık sen sor ben sor derken ikimizde utandık şimdi iyice 1 ay oldu diyom kim daha cok istiyosa o sorsun sen sor ya diyo bende sen sor diyorumgene soramazsak yarın baya baya hasret kaldım kocama

aynen canım bende 6 sne sonra bulmuşuz çok şey bekliyorum ama erkekler anlayamıyo daha dogmadan babalığı sanırım ama bizimki ilk utrasyonda gördüğünde çok tuhaftı böle saf bi gülümseme heycan şaşkın şaşkındı aynı nikah masasındaki gbydi gözümün önünden gitmiyo biz bir dogurcaz onalr 9uz onlarada yazık çok şey bekleme bazen bende kzııyorum her işi yapıyorum yemek filan ohh hala bişeylere burun kırın ediyo boğasım geliyo bazen aç bak diyorum şubat annelerine ögg ögg herkez ne yiyo ne yemek yapıyo şükret haline diyorum kızıyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…