hahahah gece yarısı muhabbeti ne beklersin töbeee çok edepsiz oldum ben artık askerleri anlıyorum:))))
çok şükür iyi olduğunu öğrendim yaa içim rahatladı tabiii....
evet hatta kocamada dedim yok artık dedim bıktım dedim:9 kız ben çok laf ediorum bu adama hayırlısı
kıs çok üzerine gitme adamın bare yalan da olsa çok arzuluyoruum seni ama naparsın durumum musait değil de :)))
bende istiyorum görmek ama ya daha salı ya cok var canim
onu desem öper sarılır ama ben öptrmüyorum sarıldırmıyorum yatakta uzağa git diorum yemez yani:)
bende istiyorum görmek ama ya daha salı ya cok var canim
onu desem öper sarılır ama ben öptrmüyorum sarıldırmıyorum yatakta uzağa git diorum yemez yani:)
bende bunlar saadece bende var samiyordum canim ya o konuda bende ayniyim sizle
onu diorum arada bir:)haaa o zaman bare sevgilim aşkım seni çok seviyorum ama bu mide bulantısı seni benden ayırdı bir geçsin ben gelip sarılcam sana aşkııım de:))))) fadikim görürsün sen de inşallah meleğini ben şu kanama alanım bir geçsin sadaka verecem:)
haaa o zaman bare sevgilim aşkım seni çok seviyorum ama bu mide bulantısı seni benden ayırdı bir geçsin ben gelip sarılcam sana aşkııım de:))))) fadikim görürsün sen de inşallah meleğini ben şu kanama alanım bir geçsin sadaka verecem:)
hamile olan ve doğuran arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarıyla ileriki zamanlarda ihtiyacamızı olacak onlara o yüzden sen yinede alttan al canım aklım hep bebekte falan de işe yarıyor
senin işin zormuş canım ya allah kolaylık versin ve bir an önce bu hislerinden kurtulursun
ne gbi bir ihtyaçmış:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?