2014 Şubat Anneleri

benimmde aynen böyle seyretti canım bi daha ki kontrolumde seninde dedğin gibi 12. haftama denk gelecek zeka testlleri yapılacakmış bana da corasprin ve folik asit verdi daha önce düşük yaşadığım için 9. aya kadar corasprin kullanmam gerekecekmiş

fazeycim ya doktor biraz şans işi bence....şöyle benim gibi geveze doktor ben de bulamadım...annesiii herşey harika,bebiş haftasıyla uyumlu,sen hiç canını sıkmaaa biraz kanama alanın olsa bile üzülme geçer onlarr tamam mı güzelim felan deseler yaaa:))))))))

kızlar kahvaltı yapmam gerekiyor ama hazırlacak halim yok bide yalnız insanın canı istemiyor keşke yakın olsaydık da beraber birşeyler yapsaydık

aynen canım şimdi pek birşey bilmiyoruz herşeyi internetten okuduğumuz kadarıyla insan kendini rahatlatacak şeyler duymak istiyor ama olmuyor aslında benim doktorum çok tatlı bir kadın insan görünce bile rahatlıyor ama bilmiyorum bakalım artık ne olacak

sanırım o konuda çok şanslıyım canım acayip empati kuan bi doktorum var eşim bile şaştı kaldı biz sormadan ne sormamız gerekeceğini bildiği için o söylüyor ve sadece dinliyoruz hiçbişey sormaya gerek kalmadan çıkıyoruz...Allah razı olsun kadından ama hastası çok o biraz sıkıntı oluyo randevu da almış olsak beklemek zorunda kalıyoruz

şanslıymışsın o zaman inşallah hep böyle devam eder canım

günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün benim bulantılar bir gün yoksa ikinci günü aşırı oluyor artık alıştım sanırım sesim çıkmıyor
bu arada dikkatimi çekti hiç ikiz üçüz yok aramızda sanırım

ahhh görsek o günleri keşkee bi an önce...bugün bende alışverişe çıkıp kendime dalin alıcam ve de bebe yyağı falan artık göbek bakımına başlıcam bugün inşallah.....

bebek yağı iyi gelirmi ki???? ben kozmetikçiye uğramayı düşünürdüm açıkçası...bilmem ne derm var:)))

bebek yağı iyi gelirmi ki???? ben kozmetikçiye uğramayı düşünürdüm açıkçası...bilmem ne derm var:)))

evet canım bebe yağı ile her duştan sonra yağlanmak( tüm vücudu) sonra suyla hafifi durulanıp havluyla kurulanmak gerekiyormuş...vücut o değişime kendisini hazırlayacakmış bi süre sonra acıbadem sütü ile karna masaj yapıcaz ve karnımız kızarmaya başlayınca liyerac diye eczanede satılan bişi varmış onu kullanacakmışız...sıfır çatlakmış...

:) günaydınnnnn bende artık kabullendim bulaantıları :)

evet canım öyle sanırım bu arada ilk zaman belli olur demi yani ultrasında kalbini duyduğumuz zamanda belli olurdu tam bilmiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…