evet yaaaa.kız mı oluyodu aşağıda olunca
kızlar günaydın...
sakınan göze gerçekten çöp batarmış yaaaa.gece yattım sabah bir ağrıya uyandım başparmağımı oynatamıyorum şişmiş bide napcam bilmiyorum hiç oynatamıyorum ya gitsem film falan diycekler eeee filmde çekilemicek zaten bildiğim kadarıyla ortopedist falanda yok burda.kırığa benziyor bu:) yattığım yerde hey yarabbim ya
Canım benim geçmiş olsun çok çok.... yine de hastaneye git, ortopedist olmasa da yine anlar onlar. çok geçmiş olsun belki de sadece ters bir hareket yapmışsındır, çıkık da olabilir. şişlik neresinde, görüntüsü ters bir tarafa yamuk mu nasıl?
gunaydın kızceler jack frost un göbişini göremedım ama benım kocamann baya bellı...ıstahım yok yemek yıyemıyom kılo almadım yanı
canım ya evet sağol sol tarafa yamulmuş.alttanda hafif morluk var yattığım yerde nasıl olabilir ya nasıl ayyyyyyyyyyyy sinir oluyorum kendime yaaaa.burda hiçbişi anlamıolar arkadaşımın ayağı kırıkmış kırık yok dediler kız 30 gün topalladı.sonra kırık olduğu ortaya çıktı.o yüzden gitsemde:)kendime gülüyorum sinirim bozuldu sinirim
kızlar günaydın...
sakınan göze gerçekten çöp batarmış yaaaa.gece yattım sabah bir ağrıya uyandım başparmağımı oynatamıyorum şişmiş bide napcam bilmiyorum hiç oynatamıyorum ya gitsem film falan diycekler eeee filmde çekilemicek zaten bildiğim kadarıyla ortopedist falanda yok burda.kırığa benziyor bu:) yattığım yerde hey yarabbim ya
kızlar göbekten bahsetmişsiniz benim akşama kadar göbek içine kaçık gibi akşamdan sonra büyüyor hele yatarken patlıycak gibi semsert oluyor
kızlar günaydın...
Çok geçmiş olsun spse. Sen git yinede bir doktora istersen
kızlar günaydın...
gunaydın kızceler jack frost un göbişini göremedım ama benım kocamann baya bellı...ıstahım yok yemek yıyemıyom kılo almadım yanı
kızlar göbekten bahsetmişsiniz benim akşama kadar göbek içine kaçık gibi akşamdan sonra büyüyor hele yatarken patlıycak gibi semsert oluyor
günaydın cnm
uyurken ne olduki parmağına eşin sabah işe giderken basmış olmasın benimki sabahları çok bağıttırır beni[/Q
canım yok yaaa yazık o düşük tehlikem var die korkuyo bana zaten dokunmuo bile.kız ne oldu bilmiyorum bu kadar olur yani yattığım yerdeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?