2014 Şubat Anneleri

kızlar günaydın...
sakınan göze gerçekten çöp batarmış yaaaa.gece yattım sabah bir ağrıya uyandım başparmağımı oynatamıyorum şişmiş bide napcam bilmiyorum hiç oynatamıyorum ya gitsem film falan diycekler eeee filmde çekilemicek zaten bildiğim kadarıyla ortopedist falanda yok burda.kırığa benziyor bu:) yattığım yerde hey yarabbim ya

evet yaaaa.kız mı oluyodu aşağıda olunca

onu bilmiyorum ama bebek henüz aşağıda ya ondan sanırım aşağıda
annem görünce dirk ben seni hep öyle taşıdım dedi çok daha zormuş inşallah yukarı çıkar

bende ekledim resim ama benim fazla seksi göbek açık hahahaha

Canım benim geçmiş olsun çok çok.... yine de hastaneye git, ortopedist olmasa da yine anlar onlar. çok geçmiş olsun belki de sadece ters bir hareket yapmışsındır, çıkık da olabilir. şişlik neresinde, görüntüsü ters bir tarafa yamuk mu nasıl?

gunaydın kızceler jack frost un göbişini göremedım ama benım kocamann baya bellı...ıstahım yok yemek yıyemıyom kılo almadım yanı

canım ya evet sağol sol tarafa yamulmuş.alttanda hafif morluk var yattığım yerde nasıl olabilir ya nasıl ayyyyyyyyyyyy sinir oluyorum kendime yaaaa.burda hiçbişi anlamıolar arkadaşımın ayağı kırıkmış kırık yok dediler kız 30 gün topalladı.sonra kırık olduğu ortaya çıktı.o yüzden gitsemde:)kendime gülüyorum sinirim bozuldu sinirim

Bence de bi git görün canım. Hiçbirşey yapamasalar bile sabit durmasını sağlayacak birşeyler yaparlar belki.

kızlar göbekten bahsetmişsiniz benim akşama kadar göbek içine kaçık gibi akşamdan sonra büyüyor hele yatarken patlıycak gibi semsert oluyor

Çok geçmiş olsun spse. Sen git yinede bir doktora istersen

Eski Yunan hekimi Hipokrat gelişmekte olan bir bebeğin cinsiyetini belirlediğine inandığı bir tez geliştirdi. Hipokrata göre, eğer kadının sağ göğsü daha sıkı ve sağ gözü daha parlak ise bebek erkek, sol göğsü daha sıkı ve sol gözü daha parlak ise bebek kız olacaktır :) Diğer bir eski inanışa göre erkek bebekler anne rahminde kız bebeklere göre daha üst kısımda bulunurdu. Bu inanış 20. yüzyıla kadar devam etti.

geçmiş olsun canım...
hemen moralini bozma
ağrın çoksakırık olacağını sanmıyorum
sen yinede bir doktora git istersen onlar elle deanlar illa film istemezbudurumdamecburen
bide gece tutar daha fena
gündüz gözüyle git sen bence dikkatet kendine ...

günaydın cnm
uyurken ne olduki parmağına eşin sabah işe giderken basmış olmasın benimki sabahları çok bağıttırır beni

gunaydın kızceler jack frost un göbişini göremedım ama benım kocamann baya bellı...ıstahım yok yemek yıyemıyom kılo almadım yanı

evet cnm göbektir e artık 2 ay bitti yani normal çıkması bende bir doğum olduğu için gören ay yazııık göbeği kalmış doğumdan diyodur kesin

kızlar göbekten bahsetmişsiniz benim akşama kadar göbek içine kaçık gibi akşamdan sonra büyüyor hele yatarken patlıycak gibi semsert oluyor

akşamları benim de oluyor sanki karnım patlayacak gibi oluyor aslında sabah akşam ayrı resim çekmek lazımö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…