maşallah o ne güzel bi göbiş olmuş nazar değmesin
gunaydın kızceler jack frost un göbişini göremedım ama benım kocamann baya bellı...ıstahım yok yemek yıyemıyom kılo almadım yanı
canım ya evet sağol sol tarafa yamulmuş.alttanda hafif morluk var yattığım yerde nasıl olabilir ya nasıl ayyyyyyyyyyyy sinir oluyorum kendime yaaaa.burda hiçbişi anlamıolar arkadaşımın ayağı kırıkmış kırık yok dediler kız 30 gün topalladı.sonra kırık olduğu ortaya çıktı.o yüzden gitsemde:)kendime gülüyorum sinirim bozuldu sinirim
akşamları benim de oluyor sanki karnım patlayacak gibi oluyor aslında sabah akşam ayrı resim çekmek lazımö
geçmiş olsun canım...
hemen moralini bozma
ağrın çoksakırık olacağını sanmıyorum
sen yinede bir doktora git istersen onlar elle deanlar illa film istemezbudurumdamecburen
bide gece tutar daha fena
gündüz gözüyle git sen bence dikkatet kendine ...
Canım şimdi soğukkanlı olman gerekiyor. başparmakta iki tane kemik var, yamulmaktan behsederken parmağının elinle birleştiği yerden mi yoksa iki kemiğin herhangi bir yerinde mi var? alttaki hafif morluk benim tahminimce elinle birleştiği yerde burada bir dolaşım aksamasını tarif ediyor bu da parmağının çıkmış olma ihtimalini ortaya çıkarıyor. nitekim çıkıkta da oynatamazsın ve şişer. gece yattığın yerde kırmış olma ihtimalin fazlasıyla düşük muhtemelen çıkmış gibi görünüyor. çıkmış parmağı hemen oturtabilirler ve ızdırabın çabucak diner. sen bir an önce hastaneye git bence, pratisyen bile olsa doktorlar ortopedide de staj görüyorlar.
sen resimde süperdin fit vücudun var çek canım sen sabah akşam baya fark ediyor
fit mi hahahaha güldürme canım beni yaaman o kadar da uğraşılmaz haftalık yeter
valli kaslı geldi karnın bana spor yapıyormusun bilmiyorum ama fazlalığında var gibi durmuyordu
adamda bıktı benden hiç iiii oluğum bir gün yok..bu hamilelik dönemi gerçekten evlilikler için büyük bir sınav bence yaaa.kadının hormanları erkeğin sabrı:)
günaydın cnm
uyurken ne olduki parmağına eşin sabah işe giderken basmış olmasın benimki sabahları çok bağıttırır beni[/Q
canım yok yaaa yazık o düşük tehlikem var die korkuyo bana zaten dokunmuo bile.kız ne oldu bilmiyorum bu kadar olur yani yattığım yerdeeee
kesin biyere vurdurttun hatırlamıyorsun
yada damar damar üstüne falan binmesin
ALLAH kolaylık versin ya ben bazen öyle kötü oluyorum ki ayakta uyusam uyucam yani..
annem araba kullanmama izin vermiyo düşünün arabada sürerken uyurum belki diye korkuyo
kesin biyere vurdurttun hatırlamıyorsun
yada damar damar üstüne falan binmesin
canım bilmiorum ama hiç anormal bişi olmadı ve uyurken hiçbişeyim yoktu sabaha doğru acısına uyandım yani
aynen aslında belli etmiyorlar ama şimdiden bıktıklarına eminim ama mahkumlar tek başımıza yapmadık istiyolarsa onlara taktıralım bebeği onlar taşısın biz naz çekeriz
şaka bir yana ben bulantı dışında belli etmemeye çalışıyorum
Günaydın kızlar,
Gün geçmiyor ki olaysız bir akşamımız geçsin. Dün akşam meyve yerken dişim kırıldı. Dolgulu dişim içerideki dolgu görünüyor şuan.
Bugün doktora gidince danışıcam ama sizde yaptırabilir miyim?
valli kaslı geldi karnın bana spor yapıyormusun bilmiyorum ama fazlalığında var gibi durmuyordu
Bende aynı fikirdeyimmaşallahın var canım
evde bazen kondisyon bisikletine biniyorum haftasonları da çok fazla yürüyoruz eşimle belki ondan olabilirkarın kasıma pek etkisi olmaz diye düşünüyorum ama
sağolun1-2 ay sonra o eski halimden eser yok şimdi diye şarkı söylerim
Valla kilo konusu merak ediliyorben 63 kilo ile hamile kaldım şu an 60 kiloyum bakalım şubatta kaç olucaz inşallah çok almayız
adamda bıktı benden hiç iiii oluğum bir gün yok..bu hamilelik dönemi gerçekten evlilikler için büyük bir sınav bence yaaa.kadının hormanları erkeğin sabrı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?