düşününce bile kötü oluyorum inşallahj çok fazla almayız :84:
dr a kalsa bana vitamin verecek zayıfsın diyor neyseki sonra gittiğimde verdiklerimi de aldım kurtuldum
Son aylarda çok alınıyor zaten bebekler sağlıklı olsun önemli olan o bebeğin sağlığı açısındanda en faZla 12 kilo diyorlar hayırlısı inşallah hakkımızda
Son aylarda çok alınıyor zaten bebekler sağlıklı olsun önemli olan o bebeğin sağlığı açısındanda en faZla 12 kilo diyorlar hayırlısı inşallah hakkımızda
canım benim çok geçmiş olsun, gidip doktora göründüğünde için rahatlar merak etme, içini ferah tut, ayrıcı bizim bütün hallerimizi çekmek zorundalar , hem ne çekiyorlar ki bütün herşeyi içimizde biz yaşıyoruz onlar sadece dışarıdan izleyiciler,
SPSE geçmiş olsun canım bence de doktora git ve için rahat etsin...jack frost bende görmek istiyorum ama göbişini...benimde çıktı göbiş salı doktora gittiğimşzde gazdan ve hormondan kaynaklanan bi şişlik olduğunu söyledi...bu arada akşam göbeğinin daha çok şiştiğini söyleyen arkadaşım benimde öyle oluyor...bende bunu gaza bağlıyorum....aklımda kalanlar bunlar....haa bi de folik asiti 3.ayda mı bırakcaz die soran bi arkadaşım vardı bana doktor 3.ayda bırakıp demir hapına geçeceğiz dedi canımm......
canım benim çok geçmiş olsun, gidip doktora göründüğünde için rahatlar merak etme, içini ferah tut, ayrıcı bizim bütün hallerimizi çekmek zorundalar , hem ne çekiyorlar ki bütün herşeyi içimizde biz yaşıyoruz onlar sadece dışarıdan izleyiciler,
evde bazen kondisyon bisikletine biniyorum haftasonları da çok fazla yürüyoruz eşimle belki ondan olabilirkarın kasıma pek etkisi olmaz diye düşünüyorum ama
sağolun1-2 ay sonra o eski halimden eser yok şimdi diye şarkı söylerim
bu seferde laurana yok ya dün tiroid için gidicekti ne oldu acaba
canım kilo hamilelikte değil bende 12 kg ile tamamladım hamileliği ama emzirirken şişiyosun sütüm bol olsun diye sonrada bir iştahın açılıyo sorma asıl doğum sonrası aldım ben kg doğumda verdim baya
anladım canım o zaman mecbur alıcaz süt olsun diye
Dün trtde anne elimi tutsana diye bir program vardı her perşembe oluyor izlemenizi tavsiye ederim dün süt ile ilgili konuştular sütü en çok su içmek arttırıyormuş bir kaç fincan rezene çayı iyi geliyormuş özellikle mercan köşk çayı inanılmaz sütü arttırıyormuş
anladım canım o zaman mecbur alıcaz süt olsun diye
günaydınlar herkeslere...
dün dr.a gittim ikili test için .. sıpamı da gördüm buyumuş baya
ense kalınlığına baktı burun kemiğine baktı bide kan verdim haftaya belli olurmuş..
bir ay sonra da cinsiyetini öğrenmeye gelin dedi
herhangi bir tahminde bulunmadı... ben de sormadım sağlıklı olsun da ...
ama içimden bir his erkek diyo..
jack frost. bisi sorcam kac haftaliksin. hani gobek cikmasi olurmu bu vakitlerde merak ettim. ben tombis oldugum icin bilememde normalde gobek buyurmu bu vakitte. baska buyuyenler varmi?
canım kilo hamilelikte değil bende 12 kg ile tamamladım hamileliği ama emzirirken şişiyosun sütüm bol olsun diye sonrada bir iştahın açılıyo sorma asıl doğum sonrası aldım ben kg doğumda verdim baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?