2014 Şubat Anneleri

lauranaaaaaaaaaaaaaaa nerdesin ya facetemiki acaba ama o face girsede burayada girerdi

canım cok merak ettiniz diye yazmak istedim troidi aynı çıktı ama ilaçlık değil hamişliğinden dolayı öyleymiş şimdide annesinde ondan giremiyo bide malum midesi cok bulanıyo ve cıkartıyomuş onun dışında iyi merak etmeyin..bu arada parmagını soğuk suya koyarsan iyi gelirmiş hemen geçer inşallah:)

Aranızda bu ilacı kullanan oldu mu arkadaşlar? Doktorum önerdi, sakıncası da olmaz, çok zor durumda olursan iç dedi. Önceki hamileliğimde böyle birşey kullanmamıştım, o zaman sürünene dek direnmiştim, annemde kalmıştım filan bi süre, doktorumun bu kadar perişan odluğumdan haberi yoktu.. prospektüse baktım hamilelikte güvenilirliği kanıtlanmamıştır, kullanılmamaldıır diyor.
İşin bir diğer yanı bu ilaç ana maddesinden serumlara katıyorlar, ben şimdi tereddütte kaldım..
Bu arada henüz ilacı da bulabilmiş değilim, gayet merkezi yerlere soruyorum kalmadı diyorlar.
:92::92::92::92:

Canım kullandım en zararsızı dedi dr bende bir gün işe yaradı ertesi günü aynı oldum drda içmene gerek yok o zaman dedi

selamlar
4 gündür kusmaktan bulantılardan kendime gelemedim umarım sizler iyisinizdir. Bulantı için neler yapıyosunuz acaba ?

Ben de çok fenayım canım ne yersem çıkarıyorum ama şu an biraz daha geçti gibi en azından bir iki lokma birşey yiyebiliyorum mide krampı ve ağrısı çekiyorum inş bir an önce geçer yoksa böyle çok zor..

Canım kullandım en zararsızı dedi dr bende bir gün işe yaradı ertesi günü aynı oldum drda içmene gerek yok o zaman dedi

Şimdi düşünüyorum da serum da zaten var, ama serum bile süper şekilde kesmiyor bulantıyı.. İlacı da öyledir o zaman.
İşin aslı bolca dinlenme belkide benim iş ev arası biraz uzak, yolda da mafoluyor işte içim dışım trafikta dur kalk..Belkide ilaçsız beklemek sabırla en iyyisi

teşekkürler canım merakımı giderdiğin için.önerin içinde çok teşekkür ederim.ALLAHA emanet ol

Canım bencede bende etki etmedi serumdan önce ayrıyeten verdiler o bile o anı kurtardı ama ben kötüydüm artık sabırla bekliyorum geçeceği zamanı en iyisi galiba rapOr al evde dinlen

bencede canım banada herkes serum için çok ısrra ettti gitmedim doktora.henüz çok kritik dönemdeyiz.2 gün migrenden kıvrandım üstüne mide bulantısı ama almadım ilaç çok şükür dayanabildiğin kadar dayan

merhaba çiçeği burnunda 2014 şubat anneleri sizin geçtiğiniz bu yollardan geçen sene biz de ne badireler ve ne güzel anılarla geçtik. şimdi çok şükür gül gibi geçinip buradaki dostluklarımızı da (gerçek olanları tabi ) sürdürerek hayatımıza devam ediyoruz. Anne olmak çok bambaşka bir duygu, bunu yaşayınca doğum anının aslında düşünülmesi gereken ufak ayrıntılardan biri olduğunu anlayacaksınız(yoksa insanlar nasıl birden fazla kez göze alır bunu). ayrıca burada paylaştığınız deneyimlerinizden de bırakın her hamileliği aynı annenin bile birden fazla hamileliğinin aynı geçmediğini yani beş parmağın beşinin bir olmadığını çok da iyi biliyor olmalısınız.

da biz bu arkadaşa bunu bir türlü anlatamadık !!! doğumun bir doğa olayı olduğunu normalden yana olduğumuzu ama herkesin kendi iradesi ve tercihi olduğunu bla bla...

benim diyeceğim o ki ; doğum anı çok başka bir durum ne olacağınız o an öyle bir değişiyor ki (misal benim doğumum çok zor oldu ben bittiğinde sadece bebeğimin sağ salim kurtulduğuna sevinebilmiştim ağlamasını duyup yüzünü ilk görüşümün sonrası odaya gelene kadar ki kısmı yok dayanıp dayanıp bir anda rahatlamanın verdiği rehavetle tabii ) size tek diyebileceğim Rabbim sizi evlatlarınıza evlatlarınızı da size başlasın.

yazdıklarımdan arkadaşın kıskanç hatunlar olarak tabir ettiği kişilerden biri olduğumu anlamışsınızdır...

ben ona sadece şunu söylemek istiyorum o kadar bilinçli bir anne madem 24 saatini doldurmayan bebeğine makyajla nasıl yaklaşabildi...neyse anlasa geçen sene anlardı zaten...

sizler de makyaj yapabilirsiniz bizler de yaptık fotograf için vb. ama bebeğinizi kucağınıza aldığınızda anlayacağınız tek bir his olmalı o da ANNELİK. yoksa nasıl göründüğünüz ,güçlü durmaya çalışmanız sadece aslında kendinize güvenmediğinizi gösterir. çünkü yeni anne olmuş bir kadın dünyanın en güzel insanıdır anlayabilene....

hepinize şimdiden hayırlı doğumlar dilerim... umarım hepiniz bebeklerinizi sağlıklı , sağsalim alırsınız kucaklarınıza...

Benimde yüzümde kırmızı lekelenmeler başladı göz çevremde özellikle. Böyle vücudunu ovalarsın çok sürtünmeden kızarır ya onun gibi

kocama göre çillerimde çıkmış gcıkkkkkk beni ağlattı sonrada yok yok falan dedi olan oldu artık kıvıramaz

kocama göre çillerimde çıkmış gcıkkkkkk beni ağlattı sonrada yok yok falan dedi olan oldu artık kıvıramaz

İkimize kız evlat geliyor sanırım Bu arada hamilelikte oluşan lekeler için bir doğum sırasında yüzünün terini saçınla silersen leke kalmıyormuş hiç.

İkimize kız evlat geliyor sanırım Bu arada hamilelikte oluşan lekeler için bir doğum sırasında yüzünün terini saçınla silersen leke kalmıyormuş hiç.

o an sanırım hiç aklımıza gelmez :) bide tabi onun için normal doğum gerekir yoksa sezeryanda ameliyathane buz gbi olur zaten.ölemiymiş canım bana hep kız gibi gelior zaten kız istiyorum tabi sağlıklı olsun ama farketmez

Benim bir arkadaşımın arkadaşı yapmış bu ter silme olayını yüzü tertemiz olmuş.Ben normal düşünüyorum ama dediğin gibi o can havliyle aklıma gelir mi bilmem Halk arasında kız bebek annenin güzelliğinden aldığı için annenin yüzünde lekeler olur derler

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar... aranızda tsh düşüklüğü yaşayan var mı????

canım benim tsh yuksek çıktı. normali 2.5 altıymış,benimkisi 6 ya yakın bu gün dahiliye ye gittim bana tsh hormon tedavisi başlattı doğuma kadar kullan doğumdan sonra gel tekrar degerlerine bakarız gerek olmazsa ilacı bırakırsın dedi

sana ne söyledi doktor canım düşük olmasının sebebi neymiş...
herhangi bir ilaç verdimi?

iki gün önce bebeğimi kaybettim.o kadar kötü bir duygu ki Allah hiç bir anneye yaşatmasın.Rabbim hepinizin bebeklerine ve sizlere sağlık sıhhat versin.İnşallah hiçbiriniz benim yaşadıklarımı yaşamazsınız ve bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız.şu anda bunları sizinle paylaşırken gözyaşlarımı tutamıyorum.

Canım allah sabır versin rabbim bir daha yaşatmasın sana bu duyguyu diyecek bişey bulAmıyorum nisan ayında bebeğimi kaybettim seni çok iyi anlıyorum rabbim sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…