2014 Şubat Anneleri

Dünkü yirmilik diş çekiminin korkusuyla bugün doktora gittim bebeğime bakmaya gayet sağlıklı dedi dr dişimi çektirmemin daha mantıklı olduğunu söyledi çünkü diş iltihabı bebek için daha tehlikeliymiş

Son düzenleme:
Kizlar yardim edin vajina ma resmen bicak saplaniyor.burda tek bir hsstsne var ve prstidyen nspcm brn.cok canım yanıyor kadik agrisi degil

Bazen banada oluyor ama çok şiddetli değil tabi inşallah seninkide önemli bişey değildir

canım ben çok kötüyüm yaaaaaaaaaaaa akşam üsstüde oldu geçti şimdi 3 4 kere gene ama bildiğin bıçak saplanıyorrrr çok canım yanıyor bence normal değil ama elim kolum bağlı burda

canım ben çok kötüyüm yaaaaaaaaaaaa akşam üsstüde oldu geçti şimdi 3 4 kere gene ama bildiğin bıçak saplanıyorrrr çok canım yanıyor bence normal değil ama elim kolum bağlı burda

Önceki haftalarda bende de sık sık oluyordu bu aralar geçti bence uzan bacaklarini yuksege daya ve bunu düşünüp stress yapma bak gör geçecektir.

aynı ben de senin gibiyim canım nisan 20 de kürtaj oldum 1 ay bekledim hamile oldugumu ögrendim inşallah bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza alırız :))

canım çok teşekkür ederim rabbim ne muradın varsa versin inşallah nasıl çevirdin benim dilim zayıf.çok anlamadım

eşim tercüme etti sağol canım ama ben cidden çok kötyüm gözümden yaş geliyor o kadar acıyorki dua edin lütfen

bi sey degil canim, ne olcak. ins bi sey olmaz bak ne kadar cok kisinin basina gelmis, demek ki normal tamam mi iyi dusuncez ins.
biz amerikada yasiyoruz canim, o yuzden anlayabiliyorum, bazen turkce olarak arayinca cok bilgi cikmiyor (kk disinda ) ondan ingilizce ariyim dedim. ins gecer yavas yavas :) optum!

Merhaba kızlar,
bugün 2 li test yaptırdık sonucum 1/410 çıktı.. Dr değer için ne iyi ne kötü diyebiliriz ve detaylı ultrason yaptı tekrar, burun kemiği, burun çene açısı, kalp vs gibi birkaç değere baktı, sadece açı çok az yüksek dedi ve kesin sonuç için cvs yapalım dedi.. Ense kalınlığında problem yok ama hem yaş faktörü hem de serbest hcg nin çok yüksek olması değeri yükseltmiş..tüp bebek tedavisi bazen bu serbest hcg değerinde yalancı yükseklik yapıyormuş.. Umarım öyledir çok korkuyorum( Çarşamba cvs yapılacak.. Bana dua edin arkadaşlar.. İnşallah iyi sonuç alırız.. 2 li test yaptıran varmı aranızda değeriniz kaç çıkmıştı..
Daha önce bu işlemi yaptıran var mı..

bu gun ne gordum bilinnn . allahim inanamiyorum resmen mucizeeee. dr teyzemize kontrole gittik. ultrasonda bide ne goriyimmm. benim 11+3 luk minik sipam bi oynuyo teyzeleri bi hopluyo zipliyo gorseniz. :) saskinliktan dilim tutuldu. o daha minicinik seyy icerde oynuyo. biz duymasakta. :)

boyyle ayaklarini tepistiriyo. elini salliyo bisey yakaliycak gibi. popisinin ustunde hoplatiyo kendini ( totosunu yerim onun). dr teyzemiz bile sasirdi :)

ben bukadar erken bu denli hareket etmesini beklemiyodum :)
harika bi duyguuuu muthisssss. ( masallah deyin teyzeleriiii )

:)))))
allah hepimize nasip etsin . rabbim tamamina erdirsin. ins bu bebisime bisi olmaz. bu kadar gordukten sonra dayanamam

moralini bozmaa. kesinligi yok bunlarin nasil dayancaksin cvs ye.rabbim sana yardim etsin. sirf bu korkudan yaptirmiycam bu testleri

son gidenler hep hareket ettiğini yazıyo önümüzdeki cuma bizim randövümüz geçmiyo günler valla bende çok merak ediyorum dedigin gb insan nasılda bağlanıyo elimi karnıma koyup dua ediyorumrabbime şükrediyorum inşallah dogdukalrınıda görürüz gözün aydın cnaım darısı başımıza

Canım Allah sabır versin, çok bekletmeden tez zamanda bebeğine kavuşursun inşallah..

Ani sancısı olan arkadaş İdrar yolu enfeksiyonu olabilir canım.. Dr ua danış tahlil yaptır..

moralini bozmaa. kesinligi yok bunlarin nasil dayancaksin cvs ye.rabbim sana yardim etsin. sirf bu korkudan yaptirmiycam bu testleri

Amin canım 2 li testin yok ama cvs nin %100 kesinliği var..plesantadan örnek alıyorlar bebeğin genetiğiyle aynı oluyormuş.. Mecbur dayanıcam yoksa bu şüpheyle 6 ay geçmez..Rabbim sağlıklı olacaksa tamamını erdirsin diyorum, bir problem varsa zaten tedavisi de mümkün değil.. Bir de test sonucu bazen 3 haftayı buluyomuş

Bu arada benimki de hop hop oynadı, amuda kalktı yüzünü kaşıdı, çok komikti:)) içime herşey yolundaymış gibi doğuyor.. İnşallah öyledir, Allah hepimizin yüzünü güldürsün..

Son düzenleme:
arkadaşlar bende bu testlerden korkuyorum 2li 3lü testler sadece zeka geriliğini ve özürlü olmasını belirliyo allah korusun ...

yani bunlarsa bebek karnımızdayken müdale edilip kurtarılcak durumlar değilse... şunu sormalı insan kendine allah korusun böyle bi durum oldugunda nabarım.. ben inancıma göre aldırılmaması gerektigini biliyorum o yüzden bu testleri yapmam ne saglıcakki daha kötü olmamı buna insan kendini hazırlayabilir mi hazırlayamaz asla.. kötü sonu bilsen nolucak hem allah koruduktan sonra..

ben anaokulu ögretmeniyim ve çok sayıda öğrencim oldu ... bi öğrencim vardı çok başarılı ve aktif değişik algılaması çok gelişmişti okumayı söktü sırf çalışma kitaplarından ve bu çocuk 5 yaşında ..veli toplantısında annesine çocugundan bahsettim ve başka alanlardada onu keşfedilmesi gerektigini söyledim kadın ağlamaya başladı.. hamileyken cocuguna yüzde 90 özürlü demişler fiziksel bitmiş kadın ağla ağla aldır demişler aldırmamış inandıgı için günahtan korkusuna.. sonra aylar geçtikçe utrasyonda eli aya heşeyi tamam gözükünce demişler yok zihinsel özürlü kadın yıkılmış 9 ayı serumlerla aglayarak geçmiş... ee sonuç çocuk okuldaki en zeki çocuk ve hiçbi özürü yok ve böyle duydugumuz çok yaşanmışlık var... e bu inanca sahip olmayan insanalrın aldırdıgı çocukların vebalini kim vericek... şimdi çok iyi çok güzel allah bize evlat yollamış diye seviniyoruz onun bi kusuru oldugunda sevmicekmiyiz vazmı geçicez ondan...

allah hepimizin yavrularını korusun çok korkuyorum ama çokta üzülüyorum böyle daha karnımızdayken cocuklara bi etiet vurulmasına ve annelerin üzülmes,ine çok üzülüyorum umarım hepimizin sonuçları güzel çıkar saglıklı evlatlarımız olur

üüzlme ccanım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın o sıvı almanında tehlikeli oldugunu söylüyolar araştır ve güvenli bi yere yaptır lütfen allah ayrdımcın olsun

üüzlme ccanım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın o sıvı almanında tehlikeli oldugunu söylüyolar araştır ve güvenli bi yere yaptır lütfen allah ayrdımcın olsun

Sağol canım valla üzülmemek kafaya takmamak elde değil ama herşeyin hayırlısı diyorum .. Dr %1 düşük tehlikesi var dedi..üniversite hastanesinde doçent yapıcak, Allahtan deneyimli bir perinatolog.. Yaptırmazsam 6 ay kafayı yerim heralde

oncelikle bebegini kaybetmis arkadasim. basin sagolsun. bende iki kere yasadim ne desem bos. biliyorum. rabbime sigin arkadasim.

ikili test meselesine gelince. gecen gunde bahsetmistim. bu testi yaptirmiycam. ne cikarsa kabulum ins. allah hayirlisini verir. ona kiyamam.

yasak her sekilde gunah yasakkk.
etrafimda en az alti kisi var. bu testi bozuk cikip bebekleri saglam cikan. hem ozurluysede aldiramayiz. nasil kiycaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…