Amin canım.. Ben de inançlı bir insanım.. İnsanların keyfi bebek aldırmalarına karşıyım ama farklı bir problem varsa gerçekten bu kararı almak kolay değil.. 2 li test için haklısın kesin sonuç vermiyor.. Hatta dr 1/1000 çıkan birinin bile down sendromlu çocuğu olma ihtimali var dedi ama cvs amniyo sentez % 100 sonuç veriyor yani eğer Allah korusun eğer pozitif çıkarsa bebek mongol doğuyor.. Allah bana ve hiçbirimize bu seçimi yaptırmasın ama hiç kolay bir kar değil.. Çünkü ben belki bu çocuğu dünyaya getirmeye karar veriyorum, Doğruyorum ama diyelim ki doğumda hayatımı kaybettim yada Rabbim bana ona bakacak ömür vermedi, hayatı boyu bakıma muhtaç olacak bu çocuğa kim ilgi gösterir kim benim gibi bakar ki..bir yakınımı başınageldi, bebeği mongol doğdu, neler yaşadılar, hiçkolay değil..
Bu keyfi bir karar olmaz o yüzden inançla sınırlamamak lazım..Allahın tıp vasıtasıyla verdiği imkanlardan faydalanmaktan yanayım ben.. Önlem alınacak bir durum da olabilir.. Anne karnında açık kalp ameliyatı bile yapılıyor artık..
Ayrıcs aldırmak zorunda kalan insanları da yargılamamak lazım bence..Sen aldırmanın günah olduğunu düşünürsün başkası hayatı boyunca bakıma muhtaç olacak bir çocuğu doğurmak istemez.. Herkesin günahını vebalini Rabbim bilir..
canım sonucun güzel çıkar inşallah:)
cinsiyeti de öğrenirsinbelki:)
bana doktor gelmeden çikolata ye bebek hareketlensin dedi
bi de tok gitcekmişim
sana da demiştir heralde
rabbim çalışanlara ve bir de iş sıkıntısı çekenlere yeardım etsin gerçi bazı hamilelikler rahat ama.ben eğer tatil olmasaydım şu dönemde ne yapardım hiç bilmiyorum çalışamazdım ama ne yapardım ne kadar rapor alırdım bilemiyorum evde bile o kadar zorlanıyorumki
günaydın kzılarr
nasılsınız bakalım
biz sabah sabah gittik bebek gördük gene
doktor bi gördü biz geçen hafta görüşmüştük gibisinden bakıo
eşimi getircem demiştim yaa dedim
hehe güldü ama sadece ultrasonda bakıcaz bugün muayenelik bişi yok dedi
olsun dedim:)
sonra işte gördüm sıpamı
ya bazen yokmuş gibi gelio hiç bi zorluk çıkarmıo canım benim bana sanki hamile değilim
sonrada 2 li test için 25 26 sında geldedi
e geçen hafta 29 demiştiniz ben de 3 ünde gelirim diyordum dedim
hatırlamadı dediğini yoksam buhafta gitmicektim ben:2:
amaan napiyim be bu defa kocam gördü en azından hafta içi gelemio benim kocam
iyi oldu
sizler naparsınız nedersiniz
işten çıkarmadan bahsetmişsiniz öyle bi hakları yok
nasıl kanıtlarız dersen
sonuçta bi gerekçelerinin olması gerekli
ve mahkemeler çoğunlukla işçiyi tutar
inşallah öyle bişey olmasında
bide maaş olayını tam bilen var mı
ben memurum
bende mi izinden sonra alıcam maaşımı mesela o arada hiç kazanamıyormuyum
Amanda aman şubat annecikleri bebeklerini mi merak ederlermiş
testleri varmışta sonuçları mı endişelendirirmiş
doğum zamanlarında ne yapacaklarını mı düşünmeye başlamışlar
Diye de atlarım aranıza beni de alır mısınız acep güzel anne adaylarım
Ben de Allah nasip ederse şubat annişi olacağım da ondan yani
Bu arada sabahları hamile hissetmeyip akşamları 6 aylık gibi hisseden bir bünyeye sahibim
Bekledim bekledim dayanamadım artık balıklama atlayayım aranıza dedim Şahsen bel ağrısıyla baş edemediğim agresif bir günümdeyim de canlar :18: ojjjbuldum bu arada
Patronların iyiyse hak yemiyorlarsa kabul ederler
kusmaktan folik asiti de içemedim bugün başladım inşallah iyi oluruz en kısa zamanda ben de p.tesi acile gittim serum verdiler ama yine değişen bişey olmadı belki bebişe besin olmuştur çünkü ben bişey yiyemedm o sıra. Sabrediyoruz zaten mecbur allah tez zamanda sağlığımıza kavuştursun inş. hepimizi
Bu arada sabahları hamile hissetmeyip akşamları 6 aylık gibi hisseden bir bünyeye sahibim
Canım 2li testi özellikle aldırma düşüncesi olanlar için yapıyorlar ama aldırma düşüncen yoksa 4lü test yapmayı öneriyor doktorlar en azından benim doktorum öle... 16.haftada 4lü tarama yapılacak ve aldırma zamanı geçmiş oluoyr o zaman..
saol cnm inşallah hepimizin güzel çıkar kimse üzülmesin
kızımda bu haftada erkek demişti kız çıktı 2 hafta sonrasında o açıdan erkek derse inanmaya niyetim yok :)
çikolata kısmını biliyorum çok işe yarıyor hatta bol suda içmek lazım mesane dolu olsun ki ultrason daha net görünsün
ama tok kısmını pek bilmiyordum 2li içinmi önemli tok olmak?
dr hiç bişey demedi bize.
Evet allahtan çalışmıyorsun şu dönemde yoksa baya zorlanırdın spse.
Benim üzerime 3 kere doktora gittin lepiSiz böyle anlatınca ben daha da meraklanıyorum İş konusunda eğer çıkarma olursa ne gelirse elimden yaparım tabiki hakkımı bırakmamak için
Bu arada benim yengem de ebe aylık alıyor diye biliyorum ben maaşını.Doğum izninde şimdi
Bende ismi hatırlayamadım mı acaba dedim direk konuya daldığını görünceHoşgeldin
merhaba kızlar nasılsınız bugün ben çok heyecanlıyım 4 gibi evden çıkıcaz 2li için dr gidicez minişi görücez inş tahlil test kısmıda endişelendiriyor ama allah a emanet
ve ikili test ultrasonu herzamankinden daha uzun sürdüğü için belkide dr cinsiyet tahmıninde bulunur kız gibi kıza benziyor derse direk inanmak istiyorum ilk kız denen pek erkeğe dönmüyor çünkü
Merhaba canım bebişin test zamanı geldi demek heyecan heyecan heyecan
Ben henüz kendi testlerime ulaşamadım ama arkadaşınm testlerine gitmiştim 1.5 saat boyunca baktı durdu doktor
tabi bizde birşey anlamadan baktık durduk öylece ama sonra çıkan ultrason görüntüleri ömre bedel
İnşallah sorunsuz geçer herşey sizin için.
kızlarr nasılsınız?? birsey sorucam ıkılı test 11.- 14. hafta arası yapılıyor dımı?? pekı tetanoz asısı kacıncı haftada yapılıyor?? asısını olan var mı
kızlarr nasılsınız?? birsey sorucam ıkılı test 11.- 14. hafta arası yapılıyor dımı?? pekı tetanoz asısı kacıncı haftada yapılıyor?? asısını olan var mı
Canım bencede bende etki etmedi serumdan önce ayrıyeten verdiler o bile o anı kurtardı ama ben kötüydüm artık sabırla bekliyorum geçeceği zamanı en iyisi galiba rapOr al evde dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?