arkadaşlar doymuyoruuuuuuuuuuuummm:18:ne olcak benim halim böyle sürekli açım.normalde günde iki öğün bi kaşıkla doyan ben hiç bişeyle doymuyorum..özellikle acı,ekşi,tuzlu deliriyorum.gece kalkıp limon yiyorum.diğer iki hamişlikte hiç böle olmadım..napcam ben yaaa aşeren varmı aranızda:2:
ya bende öyleyimsabah dümdüz bir karın.akşama yaklaştıkça hava basıyolar sanki .4-5 derken gece oluyorum 6 aylık
sorma canım heyecan tavan bugün cinsiyet tahminide heyecanlandırıyor :)
1.5 saat bakan dr istiyorum evet istiyorum nerde kim o drnerde be cnm özel hastane sözde 10dk dolmadı hiç ultrasonda yani bakalım bugün görücez bide teşekkür ederim cnm inşallah iyi geçer sende yaptırıcaksın yakındır
arkadaşlar doymuyoruuuuuuuuuuuummm:18:ne olcak benim halim böyle sürekli açım.normalde günde iki öğün bi kaşıkla doyan ben hiç bişeyle doymuyorum..özellikle acı,ekşi,tuzlu deliriyorum.gece kalkıp limon yiyorum.diğer iki hamişlikte hiç böle olmadım..napcam ben yaaa aşeren varmı aranızda:2:
Ayy ne güzel canım bence kıymetini bil..Ben zorla yiyorum herşeyden tiksiniyorum hiçbirşey yiyemiyorum..İnş kısa zaman da geçer yoksa bebişimin gelişimini etkilesin istemiyorum..
maşallah sübhanallahallah kucağına nasip etsin inşallah...
Bak beni de heyecan bastı ilk fırsatta yaz canım bakalım bebiş tarafını belli edecek mi
Bizim o doktor da özeldeydi bayan doktordu kadın sanki kendi bebeğine bakıyor gibi bakı ve çok şükür aynı doktor şimdi benim doktorumyakaladım kadını dedim ya benim olacaksın ya toprağın uleeyynnn !!!
Yakınlar daha da yakınlaşsın ben çok meraklıyımdır da sağolasın canım bu arada
Desteğiniz için teşekkürler arkadaşlar.. Eşim de hekim epey araştırdık ve cvs yaptırmaya karar verdik, umarım güzel haberler alırız.. İnşallah hepinizin sonuçları güzel çıkar arada kalmazsınız, ben herşeyin hayırlısı diyerek kendimi en önemlisi bebeği üzmemeye çalışıyorum .. Kararsızlık çom zor.. hepimizin hakkında hayırlısı..
canım sorun ne ben kaçırmışım anlaşılan yazdığını inşallah önemli bişey değildir allah korusun
canım sen de bakim nerde bu dr ben ist sefaköydeyim yakınsa bizde gideriz valla ciddiyim:)
sen şanslısın yakalamışsın o dr
İstanbul gaziosmanpaşa da canım.Pek yakın değil ama :44:
Canım 2 li test de 1/410 çıktı risk,ne iyi ne kötü dedi dr ve ayrıntılı ultrason yaparak birkaç şeye daha baktı..ense kalınlığında problem yok ama serbest hcg oldukça yüksek, dr cvs yapalım dedi,durumu kesin öğreniriz dedi, çarşamba plesantadan örnek alınacak, inşallah bunu da atlatırız..
çok özendim yaa ben de zorla yiyorum( aşerme falan yok tiksinme var bende şu aşamada en sevdiğim şeyleri bile gözüm görmüyo
Günaydın güzel hamişler, günaydın güzel anne adayları
Pazar gününüz güzel geçsin emi
Ben yine bu sabah biraz agresif uyandım eşime saldırmamak adına burada az deşarj olayım dedim
Günaydın canım. Ben de 2 gündür bayağı agresifim. Özellikle de eşime karşı. Ne söylese batıyo sanki. Sonra da üzülüyorum. Psikoloji darma duman yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?