2014 Şubat Anneleri

canım ben bi çok arkadaşımda biliyorum bu değer daha düşük ama doktorları panik yaptırmamış ve bi arkadaşın değeri 210/1 di ve şimdi maşallah çok tatlı bir evladı var

sağol canım inşalalh geçer çok acı verdi korktum

banada öyle dedi zaten sık da girmioruz. 2 gündür bisey yok bakalım insallah olmaz bi daha

Canım ne durumdasın merak ettim seni

canım ya akşam çok kötüydüm resmen saplandı bıçaklar çok canım yandı ağladım ama hiçbişi yapamadık.hiç normal değildi ama ALLAHIMA emanet inşallah.haftasonuda doktor yok burda.inş kısmet olursa salı günü gidicem kayseriye inşalah sağlıkla görürüm yavrumu

Canım doktorunun telefon numarası falan yok mu bi arayıp sorsan belki bir fikir verir ya

Canım doktorunun telefon numarası falan yok mu bi arayıp sorsan belki bir fikir verir ya

ah canım öle bi doktorum olsa keşke zaten düşük riskim var yatıyorm küçük biyerdeyiz biz.salı günü riskr girip gidicektik ama inşalalh hayır ve sağlıkla gideriz.şunları yazarken gene saplandı resmen doğuruyor gibi bi hale geliorum zıplatıyor

Günaydın herkese?nasılsınız?

ben dün iyiyim iyiyim dedim durdum aksam içtiğim bi bardak su sonum oldu

Günaydın herkese ;

bugün uzun bir arada sonra kız arkadaşımla buluşucaz özlemişim valla böyle kafama buyruk gezmeyi

bebito rahat bıraktı artık birlikte gezeriz biz bol bol

GÜNAYDIN kızlar hepinize...inş güzel bi gün bizlerin olsun...bebeğini kaybeden arkadaşım Allah sabır versin ve yardımcın olsun inş...2litarama sonucu korkan arkadaşım genelde yanlış çıkıyormuş sonuçlar hiç canını sıkma canımm ayrıntılı ultrasonda herşey belliolacak nasılsa azıcık sabır...mide bulantısı artık azalan arkadaşlar adına da sevinmekteyim...inş 3.ayda hiçbişeyiniz kalmayacak...

canım ben daha yaptırmadım pazartesi yaptıracam. ama görümcem 2 hamileliğinde de yaptırmıs ve 2sinede %90 özürlü demişler aldırmak istememiş ama hele ilkinde o kadar üzülmüs ki yemeden icmeden kesilmiş ama görsen 2side masallah cin gibi. 3. hamile su an buna yaptırmadı hicbir testi bosyere moralim bozuluo die. canım Allah bilir ne olacagını sonucta bunlar bi tahmin sen dua et bol bol insallah bi sorun yoktur

günaydııınnn..
kötü haberlere çok üzüldüm Allah sabır versin...
şu testleri duydukça insan tereddütte kalıyor ya yapsan bir türlü yapmasan bir türlü
bende dün iş yerinde çok eğilip kalktım ve akşamdan beri sağ kasığımda bir batma var ve geçmiyor
gece çok ağladım acaba bişey mi oldu diye
korkudan eşimede iş yaptım diyemedim
ama bu bana büyük bir ders oldu
zaten hamileyim eskisi gibi eşşek gibi iş yapmadığım için suratlar 5karış
bundan sonra yapmıycam bari üzülmeyeyim suratlarına
moralim çok bozuk, çalışmaktan soğudum
hepinize güzel haftasonları diliyorum
kendinize dikkat edin
artık miniğimin farkındayım, aşkımmmmı bidaha hiç üzmiycem
(dün eşim bu aşkım lafına bozuldu 2.mi oldum ne diyo :))

Böyle şeyleri okuyunca neden yaptırıyoruz ki bu testleri diye düşünüyorum açıkcası Madem kesinlik belirten bir şey yok neden insanlara zehir ediyorlar 6-7 ayını Aldırsan bu sefer onu düşünceksin acaba yanlış mı yaptım doğru mu diye. Önceden hiç düşünmeden aldırırım diyordum ama şimdi o kadar rahat karar veremem sanırım. Allah sağlıklı çocuklar nasip etsin hepimize inşallah

Limonportakal inşallah yaptıracağın test iyi çıkarda bir rahat nefes alırsın

Ben henüz söylemedim iş yerime hamile olduğumu bazen saklayabildiğim kadar saklayım diyorum bazende söylemek lazım diyorum. Ama söyleyince durum ortada ya işte çıkarırlar ya da surat asarlar.

Ben henüz söylemedim iş yerime hamile olduğumu bazen saklayabildiğim kadar saklayım diyorum bazende söylemek lazım diyorum. Ama söyleyince durum ortada ya işte çıkarırlar ya da surat asarlar.

işten çıkarma gibi bi durum sözkonusuysa sakla saklayabildiğin kadar canım...

4 lü test ne oluyor annecik.O daha mı ayrıntılı oluyor :26::26::26:

ben işyerine hemen söyledim çünkü şantiyeye müşteriye şehir dışına falan gitmem gerekliyor bazen
bide isteseler de şuanda işten çıkartamazlar ondanda rahatım kafama göre davranıyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…