bana doktorum aç karna ve idrara sıkışık gel dedi o gün ikili testimiz yapılıcak.. hatta hiç sormadı bize 2li istiyo musunuz istemiyo musunuz diye 15 inde gelin 2li test yapıcaz dedi biz de paşa paşa tamam dediksaol cnm inşallah hepimizin güzel çıkar kimse üzülmesin
kızımda bu haftada erkek demişti kız çıktı 2 hafta sonrasında o açıdan erkek derse inanmaya niyetim yok :)
çikolata kısmını biliyorum çok işe yarıyor hatta bol suda içmek lazım mesane dolu olsun ki ultrason daha net görünsün
ama tok kısmını pek bilmiyordum 2li içinmi önemli tok olmak?
dr hiç bişey demedi bize.
ne güzel iştahın var ki yiyosun zaten zayıfmışsın ama bazı doktorlar kiloya çok takıntılı kızabilir sana ilk aylarda kilo alımını pek onaylamıyolarkıyamam yaa düzelir inşallah...azaz sıksık ye..4.aydan sonra tiksintiler geçiyo bildiğim kadarıyla.sabret azıcık..ya benm korkum çok kilo almak :18:50 kiloyla hamişliğe başladık56 kiloyum şu an.. hayatımda bukadar yemek yediğimi hatırlamıyorum
oyy ben de agresifim duygusalım hem de nasıll.. zaten balık burcuyum ben ağlak balıkGünaydın canım. Ben de 2 gündür bayağı agresifim. Özellikle de eşime karşı. Ne söylese batıyo sanki. Sonra da üzülüyorum. Psikoloji darma duman yani.
gunaaydın kızlarr..dun butun gun ayakta kaldım bırde iftara bahce gbın bı yerdeydık üşüdüm..gece geldıgımden berı bel ve kasık agrısını cekıyorum..sol tarafıma basamıyorum.akıntım da koyu sarı...ne yapayım korkuyorum
gunaaydın kızlarr..dun butun gun ayakta kaldım bırde iftara bahce gbın bı yerdeydık üşüdüm..gece geldıgımden berı bel ve kasık agrısını cekıyorum..sol tarafıma basamıyorum.akıntım da koyu sarı...ne yapayım korkuyorum
Günaydın canım. Ben de 2 gündür bayağı agresifim. Özellikle de eşime karşı. Ne söylese batıyo sanki. Sonra da üzülüyorum. Psikoloji darma duman yani.
Bende agresiflik yok ama inanılmaz duygusalım. Hormonlarım beni ele geçirdi dün yok yere oturdum ağladım
Günaydın arkadaşlar
benide aranıza alsanıza hamilelik takvimnde 1 mart görünüyo ama ben tüp bebekle hamiş kaldım ve ikiz o yüzdende kuvvetle ihtimal sezercik yapacaklar
Selam kızlar ben 2011 ocak annesiydim şimdide 2014 şubat annesi olucam inşallah.ilk gebeliğimi bu forumda geçirmiştim şimdi yeniden geldimm:) bir oğlum var şimdi kardeş geliyo:))
bana doktorum aç karna ve idrara sıkışık gel dedi o gün ikili testimiz yapılıcak.. hatta hiç sormadı bize 2li istiyo musunuz istemiyo musunuz diye 15 inde gelin 2li test yapıcaz dedi biz de paşa paşa tamam dedik
ne güzel iştahın var ki yiyosun zaten zayıfmışsın ama bazı doktorlar kiloya çok takıntılı kızabilir sana ilk aylarda kilo alımını pek onaylamıyolar
oyy ben de agresifim duygusalım hem de nasıll.. zaten balık burcuyum ben ağlak balıkher şeye sinirleniyorum her şeyi kafama takıyorum bu hormonlar beni mahvetti
Günaydın güzel hamişler, günaydın güzel anne adayları
Pazar gününüz güzel geçsin emi
Ben yine bu sabah biraz agresif uyandım eşime saldırmamak adına burada az deşarj olayım dedim
Ayyy inşallahhh...ben oğlum küçük diye korkuyorum ikisine birden bakamazsam beceremezsem oğlumla yeterince ilgilenemezsem diye ağladığım bile oluyo.bu bebek süpriz geldi. Ama senin kız benimkindende küçükmüş yalnız değilim desene içim rahatladımerhaba sende hoş geldin
bende 2011 eylül annesiyim ekimdi eylülde geldi kızım
şubatta 2.anne olucaz beraber inşallah bakalım kardeşlerle anlaşabiliceklermi :)
merhaba canlarım nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik
meraba canım pazar günüm temizlik ve yemek yapmakla geçti bu saatten sonra çıkarız dışarı genelde hem hava serinler hem işler biter
ben o agrasif uyanma işini aştım artık düşün son 6 yıldır her sabah aşırı gergin ve sinirli uyanıyorum neden acaba ya
merhaba canlarım nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik
Ayyy inşallahhh...ben oğlum küçük diye korkuyorum ikisine birden bakamazsam beceremezsem oğlumla yeterince ilgilenemezsem diye ağladığım bile oluyo.bu bebek süpriz geldi. Ama senin kız benimkindende küçükmüş yalnız değilim desene içim rahatladı
benimde iki kızım var 3. yolda kızlar ardarda oldu ikiz gibi büyüdüler zor oldu biraz ama büyüdüklerinde çok hoş oluyo..aralarında yaş farkı çok olmayınca kardeşlerin diyalogları paylaşımları uyumları dahada bi hoş oluyo.benm kızlar biri 13 biri 15 yaşında 3. süpriz oldu beklemiyoduk ama çokta mutlu oldum ne yalan söylim. bebek kokusunu özledim
benide aranıza alsanıza hamilelik takvimnde 1 mart görünüyo ama ben tüp bebekle hamiş kaldım ve ikiz o yüzdende kuvvetle ihtimal sezercik yapacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?