2014 Şubat Anneleri

bana doktorum aç karna ve idrara sıkışık gel dedi o gün ikili testimiz yapılıcak.. hatta hiç sormadı bize 2li istiyo musunuz istemiyo musunuz diye 15 inde gelin 2li test yapıcaz dedi biz de paşa paşa tamam dedik
ne güzel iştahın var ki yiyosun zaten zayıfmışsın ama bazı doktorlar kiloya çok takıntılı kızabilir sana ilk aylarda kilo alımını pek onaylamıyolar
Günaydın canım. Ben de 2 gündür bayağı agresifim. Özellikle de eşime karşı. Ne söylese batıyo sanki. Sonra da üzülüyorum. Psikoloji darma duman yani.
oyy ben de agresifim duygusalım hem de nasıll.. zaten balık burcuyum ben ağlak balık her şeye sinirleniyorum her şeyi kafama takıyorum bu hormonlar beni mahvetti

gunaaydın kızlarr..dun butun gun ayakta kaldım bırde iftara bahce gbın bı yerdeydık üşüdüm..gece geldıgımden berı bel ve kasık agrısını cekıyorum..sol tarafıma basamıyorum.akıntım da koyu sarı...ne yapayım korkuyorum

canım hareket edersem hepsi bendede oluyor yapcak bişi yok kendine dikkat et bazı hamileler şanslı herkes farklı.bizde ona göre davranıcaz

Canım merak etme geçen hafta benimde baya koyu sarı bi akıntım vardı su içmeyi fazlalaştırınca geçti kasık ağrısı hamilelikte zaten normal bişey ama sen yinede dr bi görün

Son düzenleme:
Günaydın canım. Ben de 2 gündür bayağı agresifim. Özellikle de eşime karşı. Ne söylese batıyo sanki. Sonra da üzülüyorum. Psikoloji darma duman yani.

Agresiflikten duygusalllığa geçiş hızıma sanırım ışık hızı bile yetişemez
Eşim de delirecek benim bu hallerim yüzünden valla kaybedicem adamı da

Bende agresiflik yok ama inanılmaz duygusalım. Hormonlarım beni ele geçirdi dün yok yere oturdum ağladım

Günaydın arkadaşlar

Ağla gitsin canım be.Ağlamayacağım ağlamayacağım diye kendimi tuttum iki dk sonra daha beter ağlama krizi geldi

benide aranıza alsanıza hamilelik takvimnde 1 mart görünüyo ama ben tüp bebekle hamiş kaldım ve ikiz o yüzdende kuvvetle ihtimal sezercik yapacaklar

Selam kızlar ben 2011 ocak annesiydim şimdide 2014 şubat annesi olucam inşallah.ilk gebeliğimi bu forumda geçirmiştim şimdi yeniden geldimm:) bir oğlum var şimdi kardeş geliyo:))

benide aranıza alsanıza hamilelik takvimnde 1 mart görünüyo ama ben tüp bebekle hamiş kaldım ve ikiz o yüzdende kuvvetle ihtimal sezercik yapacaklar

hoş geldin cnm aramıza benimde 1 şubat görünüyo ama belli olmuyor o işler maşallah ikiz demek inşallah sağlıkla kucağınada alırsın

Selam kızlar ben 2011 ocak annesiydim şimdide 2014 şubat annesi olucam inşallah.ilk gebeliğimi bu forumda geçirmiştim şimdi yeniden geldimm:) bir oğlum var şimdi kardeş geliyo:))

merhaba sende hoş geldin
bende 2011 eylül annesiyim ekimdi eylülde geldi kızım
şubatta 2.anne olucaz beraber inşallah bakalım kardeşlerle anlaşabiliceklermi :)

meraba canım üşütmüşsün belli ayağına çorap içine atlet giy ısınsın vücudun kısa sürede düzelir

ay tüh ben yiyeli 1 saat olmuştu ama dr bişey demedi ki

Günaydın güzel hamişler, günaydın güzel anne adayları

Pazar gününüz güzel geçsin emi

Ben yine bu sabah biraz agresif uyandım eşime saldırmamak adına burada az deşarj olayım dedim

meraba canım pazar günüm temizlik ve yemek yapmakla geçti bu saatten sonra çıkarız dışarı genelde hem hava serinler hem işler biter
ben o agrasif uyanma işini aştım artık düşün son 6 yıldır her sabah aşırı gergin ve sinirli uyanıyorum neden acaba ya

merhaba sende hoş geldin
bende 2011 eylül annesiyim ekimdi eylülde geldi kızım
şubatta 2.anne olucaz beraber inşallah bakalım kardeşlerle anlaşabiliceklermi :)
Ayyy inşallahhh...ben oğlum küçük diye korkuyorum ikisine birden bakamazsam beceremezsem oğlumla yeterince ilgilenemezsem diye ağladığım bile oluyo.bu bebek süpriz geldi. Ama senin kız benimkindende küçükmüş yalnız değilim desene içim rahatladı

Temizlik ve yemek diye de kendini yorma bence sen fazla biraz aksayıversin işler senden kıymetli mi canım
İftarı dışarda yapma çabalarım sonuç verdi çok şükür ikna sonucu serinlikten ben de faydalanıcam
Son 6 yıldır her sabah aşırı gergin ve sinirli uyanmak mı bilemedim şimdi

merhaba canlarım nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik

İlk defa olduğundan sanırım normal gidiyor canım yani olması gereken belirtilerin en az 3 tanesi sen hamilesin diyor bana

benimde iki kızım var 3. yolda kızlar ardarda oldu ikiz gibi büyüdüler zor oldu biraz ama büyüdüklerinde çok hoş oluyo..aralarında yaş farkı çok olmayınca kardeşlerin diyalogları paylaşımları uyumları dahada bi hoş oluyo.benm kızlar biri 13 biri 15 yaşında 3. süpriz oldu beklemiyoduk ama çokta mutlu oldum ne yalan söylim. bebek kokusunu özledim

Ayyy inşallah bende başarabilirim .allah bağışlasın sizinkileride.evet büyüyünce çok güzel olur büyük ihtimal ama küçükken başaramıcsm yetemicem diye korkuyorum..daha sanki oğlum bebek gibi gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…