tam alışma zamanı aslında bebek doğunca çok daha zor olur onu kendi odasına alıştırman çünkü bu defa bebek geldide beni attılar diye düşünecek
bu kıskançlığa sebep olabilir bence şimdiden alıştırmayı denemelisin ? gece uyanıyormu hala ?yada kaç kez uyanıyor
her uyandığında bıkıp usanmadan onu kendi yatağına götürmyi denesen?
yada onun odasında yatağına kıvrılmayı o uykuya dalana kadar
Kızlarrr selam, ne güzel sohbet ediyosunuz, ben çoğu zaman okuyorum bazen işten güçten bakamıyorum bile. 19'unda doktora gittik büyümüş selam bile verdi bize bebiğim. İkili tarama yaptık bugün sonucunu aldım çok şükür iyi. cinsiyet olayını da doktoruma çok ısrar etmeme rağmen hiç yorum yapmadı, şimdi yanılma payı çok yüksek diye, bir daha ki ayı bekliycez artık...
çok şükür iyi cıkmıs sonucun canım,darısı bizlerinkinee
bbilim kızın 3 yaşındaymış biran önce bu işe dur demen lazım kararlı görünürsen alıştırabilirsin benim yeğenim 7 yaşında hala annesiyle yatıyor odasına çilekten arabalı yatak aldılar gene yatmadı odasında. şimdi o yatakta abim yatıyo yeğenim annesiyle yatak odasında yatıyor.. bir eğitimci olarak ben bunu çok yanlış buluyorumkuzenim de 6 aydan sonra odasına koydu kızını (yanına bebek koyuyodu uyanınca arkadaşı sanıyomuş ağlamıyomuş ) bebek telsizlerinden de aldı ve hiç sorun yaşamadı hala odasında yatıyo kızı bir ara süper dadı diye bir program vardı trt 1 de bence çok faydalıydı kaldırdılar yayından.. onun videolarına ulaşabilirsin netten orda çocukları kendi odalarına alıştırıyolardı 2-3 günde o yöntemleri deneyebilirsin bence canım
bbilim kızın 3 yaşındaymış biran önce bu işe dur demen lazım kararlı görünürsen alıştırabilirsin benim yeğenim 7 yaşında hala annesiyle yatıyor odasına çilekten arabalı yatak aldılar gene yatmadı odasında. şimdi o yatakta abim yatıyo yeğenim annesiyle yatak odasında yatıyor.. bir eğitimci olarak ben bunu çok yanlış buluyorumkuzenim de 6 aydan sonra odasına koydu kızını (yanına bebek koyuyodu uyanınca arkadaşı sanıyomuş ağlamıyomuş ) bebek telsizlerinden de aldı ve hiç sorun yaşamadı hala odasında yatıyo kızı bir ara süper dadı diye bir program vardı trt 1 de bence çok faydalıydı kaldırdılar yayından.. onun videolarına ulaşabilirsin netten orda çocukları kendi odalarına alıştırıyolardı 2-3 günde o yöntemleri deneyebilirsin bence canım
kıs 3 yaşında kızı olan ve odasında uyumayan ben değilim sunshine
benim oğlum var 5 yaşında o kendi odasında yatıyor çok şükür
ama dediklerin doğru ilk başta alıştırılması gerek yinede 6 ayda çok kısa bence ya
ben kendime kriter olarak oğlumun deliksiz uyuduğu zamanı seçmiştim ve doğru zaman oldu bu bizim için tabi yinede her çocuk farklıdır
Sagolun canlsr cok sukurkiz bu telimin neti cok yavss zor yaxiyorum 3cm olmus yavrum agladim doktoruda bilmiyorum ya istefigim ilgiyi bulsmadim acibadem bide telefonla ulasamazmisim ikili testten sonra degistirebilirim hayirlisi.yoldan etkilenmiyim die yarin donunce 5 gun dsha ilac kullanicam hsyirlidi baya agtim var sma huzurluyum:) cok şükür
çok pardon canım uyku sersemi ben karıştırmışımAllah bağışlasın oğlunu sen kaç yaşında alıştırdın canım? Bizim komşulardan biri de 7. Ayda falan alıştırdı kendi odasında yatıyo hala diğeri de 1 yaşında alıştırdı o da kendi odasında yatıyor
merhabalar tekrar. Tekrar diyorum ama yazdıklarım hep araya kaynıyor. 32 yaşındayım. Gaziantep liyim. 3. Bebeğim. Oğlum 8 yaşında, kızım 5 yaşında. Bu da sürpriz bebek. öğretmenim. Az önceki konuya cevaben yazayım çocuklarımla hiç aynı odada yatmadım. Sıkıntı da olmadı. Görüşmek üzere
hu huuu uyuyomusunuzzz????Az kendimize gelelim ya..
merhaba kizlar az once ikili tarama sonucumu aldim risk çok dusuk çikti
down: 1:37000
edward: 1:100000
doktorum riskin çok dusuk oldugunu soyledi
ayrica bebegim babasina benzemiş beyaz tenliymiş test oyle diyor
selam jackim işlerim vardı ya onlara bakıyorum arada burayada bakmaya çalışıyorum
sen napıyorsun canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?