2014 Şubat Anneleri

ben tam sordumki sen yazmışsın

iyi bakalım hadi hayırlısı bence sonucun temiz çıkacak
sonuç ne zamana çıkacak bi kaç haftamı verdiler ?
bu arada iki kişi kesin olmasada cinsiyeti öğrendi zaten
bide bişi sorcam cvsyi nasıl yaptılar ???????

korkutma beni

gözün aydın canım inşallah sonuçların da iyi çıkar

maalesef cinsiyet öğrenenler oldu bileeee ilk olmasan da 4.olursun

Benim testimin sag ust kosesinde yaziyor ethnic group:Caucasian
Netten araştirdim cok beyaz olanlar için kullaniliyormuş ben çok esmerim eşim beyaz tenli sarişin ona benzemiş.

bende cumartesi yaptrıacağım
bebeğin ense kalınlığına hemen bakılmıyormu

bizde yaptıracakmıyız bu cvs den

korkutma beni

tatlım korkutmak değilde birde önce annen bakarda sonra kayınvalden bakarsa dahada zorlanırsın o bakımdan dedim ben

ben öyleyim yani kayınvaldem bakmıyor oğluma hiçte bakamdı ama arada sağlık sorunları dolayısıyla orada kaldığıda oluyor 2 hafta falan baktı yani, bişi diyemiyordum ben şöyle yaparsan iyi olur gibi falan
denmiyor çünkü annen gibi olmuyor

Netten araştirdim cok beyaz olanlar için kullaniliyormuş ben çok esmerim eşim beyaz tenli sarişin ona benzemiş.
ay ben sonucumu böylede alamam büyük ihtimal ya dediğim gibi benim testler aradan yapılacak sanırım c.tesi gidicem işte
bide bizim etnik köken aynı sayılır eşimle hatta uzaktan arkabayız sadece ailesinde iki tane esmer var biz buğday tenliyiz oda yazmaz sanırım bu kadar detay olarak
keşke direk halasına benzemiyor falan yazsa

Son düzenleme:

tatlım bence o anne babası beyaz olduğu için yazılmıştır.üç tür etnik grup var dünya da siyah sarı ve beyaz.sarı ilk asya grubu.ve bu üç ırkta kromozal anomali görülme ihtimaleri farklı.biyoloji öğretmeniyimordan biliyorum

geçmiş olsun canım inşallah sonucun temiz çıkıcak içini ferah tut..bakalım bebeğinin cinsiyeti ne olucak..dediğin gibi sağlıklı olsunda..ne zaman sonuçlanıcak peki?

manyuk seni

buna katılıyorum ve bu ırklarla ilgili geyikte bişi yazmıştımda herkes kopmuştu ama burda yapmım

buna katılıyorum ve bu ırklarla ilgili geyikte bişi yazmıştımda herkes kopmuştu ama burda yapmım

yap kıs
bu arada cinsiyeti öğrenenler kimler ve nasıl öğrendiler.ultrason resmiylemi.kocam bu yöntemimize kocakarı yöntemş dedi

yap kıs
bu arada cinsiyeti öğrenenler kimler ve nasıl öğrendiler.ultrason resmiylemi.kocam bu yöntemimize kocakarı yöntemş dedi

doktor nubuna bakıyor kıs
nubunda olasılık söylüyor aslında %90 gibi

neden koca karı yöntemi olsun olsa olsa karı koca yöntemi olur nede olsa beraber yaptık kocalarımızla

gözün aydın cnm hadi hayırlısı inşallah tertemiz çıkar

Amin canım inşallah,eşim öne aldı cuma günü ön rapor çıkacak yani down vs varmı, detaylı rapor 1 ayı bıluyomuş ama ön rapor bizim için önemli olan..iğneyle karından girip plesantadan doku örneği alıyolar..benim gibi bekleyen 5 kişi vardı, 2 cvs 3 ü amniyo için gelmiş..

korkutma beni

Amin canım öyleymişş ben geçmişi okuyamadım ama benim doğum tarihi 5 şubat,bugün 12 haftam doldu, benden erken olan varmı, normalde 16 haftadan önce kesin cinsiyet söyleniyolar da ben de daha önce yoktur diye düşünmüştüm..keşke ben de ultrasonla öğrenseydim ama kısmet böyleymiş..

Evet canım hemen bakıyolar zaten 2 li testin ilk alaması ense kalınlığı, benim 2 li tes riskim ara değer çıktı bir de tüp bebek olunca dr extra pimpiriklendi diyelim..

geçmiş olsun canım inşallah sonucun temiz çıkıcak içini ferah tut..bakalım bebeğinin cinsiyeti ne olucak..dediğin gibi sağlıklı olsunda..ne zaman sonuçlanıcak peki?

İnşallah canım.. Cuma ön rapor alıcaz..

baktı cnm enseye normal sağlıklı görünüyor dedi ama testi aldığımızda risk hesaplanacak o gün tekrar baktırıcam hem 1 hafta bir haftadır belki cinsiyet bilgisi verir

kuzum allahım yüreğindekileri nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…