ana hemşom gelmiş bi tane
bende antepdeyim ve ve antepliyim tatlım
benimde ikinci bebeğim baktım ama hemen gitmişsin sanırım geldiğinde cevap yazarsan sevinirim
BENDE 32 YAŞINDAYIM BENİM DE 5 YAŞINDA BİR OĞLUM VAR
uyumak üzereyim datlişkom yaaa.....ama öle böle değil....ayakta uyuyorummmmm
Cnm ben sana daha önce de yazdım ama görmemiştin. Ben baştan beri okuyorum tanıyorum hepinizi. Ben de maalesef 2 senedir hataydayım ama ondan önce hep antepteyim. şimdi de antepteyim tatil dolayısıyla. 2 çocuğumu da hayat hastanesinde doğurmuştum. Doktorumu da çok seviyorum. Cuma günü gene ona gideceğim ama doğumu onda yapamayacağım. Çok üzülüyorum. İstemeden gittim çünkü burdan.
Belki tanışıyoruzdur bir yerlerden yaş aynı ne de olsa
Daha önce sordum da kimse cevap vermedi. Tekrar sorayım. Bebeğin sağda mı solda mı olduğunu nasıl anlayacağım? Doktor muayene ederken hiç dikkat etmedim.
sonuçların çok güzel gözün aydın
fakat beyaz tenli kısmı şakaydı demi :26::26:
Hayir degildi ikili taramada etnik koken yazar ona bakarak soyledim
ben iki gündür iş yerimde daha az uyukluyorum eve saklıyorum uykuyu işlerde aman vermiyor gerçi
sende uyu azık olmağmı?
herkese merhaba arkadaşlar, ikili test devlet hastanelerinde yapılabiliyor mu? yapılıyorsa sonuç kaç günde çıkıyor ?ona göre erkenden randevumu alayım.
özel de yaptıranlar ne kadara yaptırdı acaba?
meraba kızlar 2 gün olmuştur kkya 5dklık bakıp çıkıyorum kalamıyorum
canım kızım sağolsun 3 gündür gece gündüz uyumuyor bağırıp duruyor sıcaktan mahfoldu bizde uyuyamıyoruz onun yüzünden eşimde işe geç kalıyo 2 gündür sanırım kök dişlerde geliyor ondan ben 2 saat gece uykusuylayım şuan sallanıyorum resmen çok şükür 1 saat oldu uyudu uyuyor kafası dinlensinde bağırmasın yeter
bugün aşırı sıcak ve bunaltıcı bayılıcam şimdi
sizler nasılsınız dün müydü 2 cinsiyet belli olmuştu sanırım ama cevap veremedim hayırlı olsun inş
uyumaya calıstım da iş yeri olunca rahat edilmiyor işte canım ya...bende kendime geleym dedim dondurma aldım
evet görmedim malesef pek geçmişi okuma huyum yok malesef
hayat hastanesinde kime gidiyordun orda zeytin ebeye doğum yapan çoktur
ben karataşta oturuyorum incilipınar mh.sinde bi ofiste çalışıyorum
doktor olarak şahin korkmaza gidiyorum oğlumdada ona gitmiştim
benim soruma cevap yok mu ? :111: :26:
evet tanıyorum zeytin ebeyi. Ama zaten sezeryan olduğu için pek gerek kalmadı ona. Hamit bey doktorum. şahin korkmaza kızımda gittim değiştirsem mi diye geri vazgeçmiştim. Insan alıştığı doktoru bırakamıyor. Ben de tugaydayım. Antepteyken de yaşam hastanesinin orda 25 aralık okulu var orda çalışıyordum. Ne diyeyim hepimize sağlıklı gebelikler. Benim bu 3. Diye utanıyorum aslında insanlara söylemekten. Normalde hiç düşünmediğim için. Ama sonra iyi oldu diyorum kendi kendime. Kardeşlik iyidir. Hem bebek sevmeyi özlemiştim.
geçmiş olsun canım sıcaklarda zor valla
kızım gebeliğinin tadını çıkar bak ilkime iki çocukla
1 saatlik uykuyla duruyormuş
aa niye utanıyorsun ki çok ayip
annesi belli babası belli çok şükür
öğretmenmisin? Doğumdan sonra çalışacaksın sanırım kim bakacak orda bebeğine ? Iş dolayısıylamı ordasınız ay ne çok sordum :26::26:
herkese merhaba arkadaşlar, ikili test devlet hastanelerinde yapılabiliyor mu? yapılıyorsa sonuç kaç günde çıkıyor ?ona göre erkenden randevumu alayım.
özel de yaptıranlar ne kadara yaptırdı acaba?
Merhaba kizlar az once ikili tarama sonucumu aldim risk çok dusuk çikti
Down: 1:37000
Edward: 1:100000
Doktorum riskin çok dusuk oldugunu soyledi
Ayrica bebegim babasina benzemiş beyaz tenliymiş test oyle diyor
Tabi çalışacağım ama zaten doğum izni falan 7 aylık olur okul açılana kadar. Eşim hataylı diye geldik maalesef. Bebeğe de kayınvalidem bakar. İlk ikisine kendi annem bakmıştı. Utanma da şeyden dolayı sanırım 3 çocuk çok gibi gelirdi bana hep. O yüzden yani. Görüşürüz artık bundan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?