çok özür dileyerek birşey diyeceğim tatlım;eşin ayıp etmiş cidden.sen hamilesin neden acımadıkii sana
gitmek istemiyorsan bulantın olduğunu midenin ağrıdığını söyle eşine..Eğer anlayışlıysa seni anlar ve gitmez.
ben gtmeyecem kı onlar geleceklerr
vay haline o zaman canım benim.nim eşim laf verdirmez annesi kızın hiç birşeyine karışma kendi evi der o senin evine karışıyormu der bende gereken cevabı verrim zaten tabi tatlı dille.ya ben ne yapıyım kaynanam üstte görümcem altta:)ama benim görümcemde kaynanamda allah razı olsun iyiler doğrusu karışmazlar.
bende varııımmmm sanırım 14 şubatta doğacak bebeğim annesiyle aynı gün:))
nerdeee...daha bana hayrlı olsun demedı 1 kere sormadı nasılsın dye...nıye alıyım evıme dyorum sonra esıme kıyamıyorumm
bebişlerimiz aynı tarihte doğacak gözüküyor kuzum
gunaydın kızlar sabahın müdavimleri yine biziz kronik, jack ve ben
nasılsınız bugün?
ben dün iyiydim cok şükür....yemek sonrası hafif bi bulantı oldu...gece de bi kaç kez bulantı hissiyle uyandım...şimdi de var ama simitle bastırmaya çalışıyorum......onun dışında iyiyim ama binlerce şükür Rabbime
aksama da yemek yapmıcam zati ohhh ohhhhh
bende iyiyim çok şükür bendeki bulantılar baya azaldı ama mideyi çok dolduramıyorum yine açta kalamıyorum böyle idare edip gidiyoruz işte
ne yemek yapacan bakem hamarat gelin
benim yemek derdim yok annem yapıyor biz yiyoruz
gunaydın kızlar sabahın müdavimleri yine biziz kronik, jack ve ben
nasılsınız bugün?
ben dün iyiydim cok şükür....yemek sonrası hafif bi bulantı oldu...gece de bi kaç kez bulantı hissiyle uyandım...şimdi de var ama simitle bastırmaya çalışıyorum......onun dışında iyiyim ama binlerce şükür Rabbime
aksama da yemek yapmıcam zati ohhh ohhhhh
aman boşver zaten çocuk olunca daha zor olur yapmak bence eşin şimdiden alışsın senin yemeklerini yememeyeyemek yapmıcam diye göbüş atıyom bilimim
kv yapıodu bizim yemeği de 2 gündür ben yapıyorum ama eşim iyiysen bi yere gitmeyelim sen yap,karımın yemeklerini özledim dedi de
bugün de eşimin patronu davet etmiş yemeğe..ordayızzz
ben ki yemek yapma ve yeme hastasıyım ama bu bebiş beni soğuttu
Gunaydin. Goguslerim olumune kasiniyor. Kasimaktan kipkirmizi oldu. Neden sizce?
Gunaydin. Goguslerim olumune kasiniyor. Kasimaktan kipkirmizi oldu. Neden sizce?
Nasılsın bilmcim. Salı günü doktora gittim ve bıçak saplanması gibi ağrıyı sordum doktor normal o dedi ani kasılmalardan dolayı olur dedi. Bebeğimin kalp atışlarını duydum. Ultrason görüntüsü verdi ama kötü çekmiş bu sefer o yüzden eklemedim.Bayramdan hemen sonra ikili test için gidicem. Bebiş hareket ediyormuş eşim görmüş ama ben görmedim sanki.:26::26::26:
Bugün yolda gelirken çıkardım ben rahatladım diye sevinirken yine bulantım başladıBende yemek yapamıyorum hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?