2014 Şubat Anneleri

çok özür dileyerek birşey diyeceğim tatlım;eşin ayıp etmiş cidden.sen hamilesin neden acımadıkii sana

zaten annsıyle bnm yuzumden arası yokk kıyamadım bazen kendımı sebep hssedyorum...hele hamıle kalınca anne olucagmı dusunnce...ufacık agrıyı nasıl buyutuyoruzz

ben gtmeyecem kı onlar geleceklerr

vay haline o zaman canım benim.nim eşim laf verdirmez annesi kızın hiç birşeyine karışma kendi evi der o senin evine karışıyormu der bende gereken cevabı verrim zaten tabi tatlı dille.ya ben ne yapıyım kaynanam üstte görümcem altta:)ama benim görümcemde kaynanamda allah razı olsun iyiler doğrusu karışmazlar.

nerdeee...daha bana hayrlı olsun demedı 1 kere sormadı nasılsın dye...nıye alıyım evıme dyorum sonra esıme kıyamıyorumm

kafana takma canım canını sıktığına değmeyecek gelip gidecek sende kalıcı değil yabir günde katlan eşin için ben mesala şu an yayladalar bayramda yanlarına gidecem olculuk yapmamam lazım aslında bu aralar daha yeni bebişim eşimde yok tek gidecem ama büyüktür gitmek lazım.bi gün gelip geçer eşin ve bebişin için katlan.

nerdeee...daha bana hayrlı olsun demedı 1 kere sormadı nasılsın dye...nıye alıyım evıme dyorum sonra esıme kıyamıyorumm

ah canııım.aynı dertten muzdaripiz desene benimki 7 aydır taşındım evime daha gelip hayırlı olsun demedi.ve benide hiç sevmez.tesettürlüyüm diye..eşimin hatırına her lafını sözünü çektik şimdiye kadar napalım

gunaydın kızlar sabahın müdavimleri yine biziz kronik, jack ve ben

nasılsınız bugün?

ben dün iyiydim cok şükür....yemek sonrası hafif bi bulantı oldu...gece de bi kaç kez bulantı hissiyle uyandım...şimdi de var ama simitle bastırmaya çalışıyorum......onun dışında iyiyim ama binlerce şükür Rabbime

aksama da yemek yapmıcam zati ohhh ohhhhh

bende iyiyim çok şükür bendeki bulantılar baya azaldı ama mideyi çok dolduramıyorum yine açta kalamıyorum böyle idare edip gidiyoruz işte

ne yemek yapacan bakem hamarat gelin

benim yemek derdim yok annem yapıyor biz yiyoruz

ay ben onu yapcam okumuşum kız sabah sabah daha uykumu ayamadım

Son düzenleme:

yemek yapmıcam diye göbüş atıyom bilimim

kv yapıodu bizim yemeği de 2 gündür ben yapıyorum ama eşim iyiysen bi yere gitmeyelim sen yap,karımın yemeklerini özledim dedi de

bugün de eşimin patronu davet etmiş yemeğe..ordayızzz

ben ki yemek yapma ve yeme hastasıyım ama bu bebiş beni soğuttu

Gunaydin. Goguslerim olumune kasiniyor. Kasimaktan kipkirmizi oldu. Neden sizce?

gunaydın kızlar sabahın müdavimleri yine biziz kronik, jack ve ben

Nasılsın bilmcim. Salı günü doktora gittim ve bıçak saplanması gibi ağrıyı sordum doktor normal o dedi ani kasılmalardan dolayı olur dedi. Bebeğimin kalp atışlarını duydum. Ultrason görüntüsü verdi ama kötü çekmiş bu sefer o yüzden eklemedim.Bayramdan hemen sonra ikili test için gidicem. Bebiş hareket ediyormuş eşim görmüş ama ben görmedim sanki.:26::26::26:

Bugün yolda gelirken çıkardım ben rahatladım diye sevinirken yine bulantım başladı Bende yemek yapamıyorum hiç

aman boşver zaten çocuk olunca daha zor olur yapmak bence eşin şimdiden alışsın senin yemeklerini yememeye

Gunaydin. Goguslerim olumune kasiniyor. Kasimaktan kipkirmizi oldu. Neden sizce?

göğüslerinde büyüyor ve sanırım yırıtlacaklar tek yırtıkl olan yer göbek olmuyor malesef

iyi canım gözün aydın sevindim iyi olmanıza
yolda nasıl çıkardın kız poşetmi taşıyorsun yanında
bende ilk başlarda öyle yapıyordum gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…