iyi canım gözün aydın sevindim iyi olmanıza
yolda nasıl çıkardın kız poşetmi taşıyorsun yanında
bende ilk başlarda öyle yapıyordum gerçi
Gunaydin. Goguslerim olumune kasiniyor. Kasimaktan kipkirmizi oldu. Neden sizce?
Nasılsın bilmcim. Salı günü doktora gittim ve bıçak saplanması gibi ağrıyı sordum doktor normal o dedi ani kasılmalardan dolayı olur dedi. Bebeğimin kalp atışlarını duydum. Ultrason görüntüsü verdi ama kötü çekmiş bu sefer o yüzden eklemedim.Bayramdan hemen sonra ikili test için gidicem. Bebiş hareket ediyormuş eşim görmüş ama ben görmedim sanki.:26::26::26:
Bugün yolda gelirken çıkardım ben rahatladım diye sevinirken yine bulantım başladıBende yemek yapamıyorum hiç
günaydın şekerler....nasılsınız bugün benim midem ve bağırsaklarım yer değiştirmek üzere sürekli garıl gurul çalışıyorlar.acaba vitminmi yaptı diye kullanmıyorum 2gündür.
geçecek canım az kaldıbu ara gel- git dönemimiz sanırım....ama bi süre sonra gidecek tamamen...
Ağrın mı var yoksa ses mi var sadece :26::26::26:
İnanıyorum bayrama kadar geçecek bulantılarımDün kuzeninle konuştum oda geçen sene doğum yaptı 4 ayı bulur bulantının geçmesi dedi kıza sinirlendim Kendimi üç aya odakladım ben
Ağrın mı var yoksa ses mi var sadece :26::26::26:
İnanıyorum bayrama kadar geçecek bulantılarımDün kuzeninle konuştum oda geçen sene doğum yaptı 4 ayı bulur bulantının geçmesi dedi kıza sinirlendim Kendimi üç aya odakladım ben
kızlar ebebekte indirim var yine bu badiler çok kaliteli ben geçen mazasından bi tane aldım aslındaBebek Kıyafetleri, Bebek Giyim, Bebek Giysileri Ana Kategori : Bebek Giyim , İndirimli Ürünler | e-bebek.com
bazıları 4 ayı bulur diyo bazıları geçer artık diyo...kişiden kişiye değişiyo tabi ama bizimki 3 ayda geçecek öyle düşün sen
kızlar ebebekte indirim var yine bu badiler çok kaliteli ben geçen mazasından bi tane aldım aslındaBebek Kıyafetleri, Bebek Giyim, Bebek Giysileri Ana Kategori : Bebek Giyim , İndirimli Ürünler | e-bebek.com
ara ara şiddetli karın ağrısı oluyor.ve istifra edecekmişim gibi oluyorumm.
bak ben geçen baby kids nasıl bi marka dedim cevap vermediydin bana
bir de hakkaten cok ucuzmuş alayım mı bende....subatta dogurcaz bunlar kısa kol uzunlarını alalım dimi bilimcim....kısa kollusunu alsak yaza giyemez sanırım dimi büyür:26:
ayy ne karışık yardım et az
halim hiç iyi değil sepete bi dolu kız giysisi attım yine
canım onda görmemiştim ben ya
sonradan gittim mazaya
ben 0-3 ayı uzun kollu 0-6 ayı kısa kollu veya kolsuz alayım diyorum sepette duruyo ama kararsızım halen
yinede alırım belki mazaya gittiğimde dedimki netten aldıklarımızı burdan değişim oluyormu dedim ürün varsa olur dedi ordaki çalışan bayan
umarım benle kafa bulmamıştır erkek olma ihtimaline karşın bu fikir bi yerde durmalı çünkü
peki mağazadaki fiyatlarla netteki fiyatları karşılaştırırsan nasıl?
mazada ortaya koymuşlardı böyle tekli badileri uzun kolluları 5,99 dı kısa ve kolsuzlar 4,99 ondan alayımmı diye düşündüm zaten yoksa gidip mazadan almayı planlıyorrdum yinede mazadanmı alsam ya :44::44: sonuçta fark etse etse 10 tl fark eder totalde çok çok 20
annişler günaydınnn.. nasıl gidiyor bakalım? ben bayadır yazmadım ama okudum sizi hep....başım kalabalıktı baya bi...cinsiyetler kaçıncı haftada belli oluyor en erken? bi sürü hazırlık yapasım var:) zor duruyom bennn
olabilir aslında daha ucuz yerler de var aslında.....bana arkadaşım bi kaç mağaza söylemişti de unuttum.ya ben penyesine dokunayım istiyorum.
bir de 100 tl yi geçmiceksen kargo ücretin var...fark olarak onu ödersin işte
annişler günaydınnn.. nasıl gidiyor bakalım? ben bayadır yazmadım ama okudum sizi hep....başım kalabalıktı baya bi...cinsiyetler kaçıncı haftada belli oluyor en erken? bi sürü hazırlık yapasım var:) zor duruyom bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?