2014 Şubat Anneleri

günaydın şekerler....nasılsınız bugün benim midem ve bağırsaklarım yer değiştirmek üzere sürekli garıl gurul çalışıyorlar.acaba vitminmi yaptı diye kullanmıyorum 2gündür.

iyi canım gözün aydın sevindim iyi olmanıza
yolda nasıl çıkardın kız poşetmi taşıyorsun yanında
bende ilk başlarda öyle yapıyordum gerçi

Çantamda poşet taşıyorum genelde ama bugün otobüsten inince çıkardım Tramvay durağına :120::120::120::120: Fatih belediyesi çalışsın biraz

Gunaydin. Goguslerim olumune kasiniyor. Kasimaktan kipkirmizi oldu. Neden sizce?

banyoda yavaşça lifle ılık suyla....yırtarcasına değil ama masaj yapar gibi....çıkınca da bebek yagı sür ama fazla sürme yag da kasındırıyo sonrasında....

geçecek canım az kaldı bu ara gel- git dönemimiz sanırım....ama bi süre sonra gidecek tamamen...

günaydın şekerler....nasılsınız bugün benim midem ve bağırsaklarım yer değiştirmek üzere sürekli garıl gurul çalışıyorlar.acaba vitminmi yaptı diye kullanmıyorum 2gündür.

Ağrın mı var yoksa ses mi var sadece :26::26::26:

geçecek canım az kaldı bu ara gel- git dönemimiz sanırım....ama bi süre sonra gidecek tamamen...

İnanıyorum bayrama kadar geçecek bulantılarım Dün kuzeninle konuştum oda geçen sene doğum yaptı 4 ayı bulur bulantının geçmesi dedi kıza sinirlendim Kendimi üç aya odakladım ben

bazıları 4 ayı bulur diyo bazıları geçer artık diyo...kişiden kişiye değişiyo tabi ama bizimki 3 ayda geçecek öyle düşün sen

ara ara şiddetli karın ağrısı oluyor.ve istifra edecekmişim gibi oluyorumm.

kızlar ebebekte indirim var yine bu badiler çok kaliteli ben geçen mazasından bi tane aldım aslında Bebek Kıyafetleri, Bebek Giyim, Bebek Giysileri Ana Kategori : Bebek Giyim , İndirimli Ürünler | e-bebek.com

bak ben geçen baby kids nasıl bi marka dedim cevap vermediydin bana

bir de hakkaten cok ucuzmuş alayım mı bende....subatta dogurcaz bunlar kısa kol uzunlarını alalım dimi bilimcim....kısa kollusunu alsak yaza giyemez sanırım dimi büyür:26:

ayy ne karışık yardım et az

bazıları 4 ayı bulur diyo bazıları geçer artık diyo...kişiden kişiye değişiyo tabi ama bizimki 3 ayda geçecek öyle düşün sen

Bizimki 3 ayda bitecek Totem yapalım hep beraber

kızlar ebebekte indirim var yine bu badiler çok kaliteli ben geçen mazasından bi tane aldım aslında Bebek Kıyafetleri, Bebek Giyim, Bebek Giysileri Ana Kategori : Bebek Giyim , İndirimli Ürünler | e-bebek.com

Bilim harikasın sen...Nerde ne indirim var takiptesin. Bayramdan sonra almaya başlıcam bende

canım onda görmemiştim ben ya
sonradan gittim mazaya

ben 0-3 ayı uzun kollu 0-6 ayı kısa kollu veya kolsuz alayım diyorum sepette duruyo ama kararsızım halen
yinede alırım belki mazaya gittiğimde dedimki netten aldıklarımızı burdan değişim oluyormu dedim ürün varsa olur dedi ordaki çalışan bayan
umarım benle kafa bulmamıştır erkek olma ihtimaline karşın bu fikir bi yerde durmalı çünkü

halim hiç iyi değil sepete bi dolu kız giysisi attım yine

az daha bekle bilimim ya.....unisex al alacaksan da....2-3 hafta daha bekle.kesinleşsin öyle alırsın kız cicilerini inşallahh

benimki de az daha bekle....bakmadan alma hem dedi...laf vurdu bana yani.ben hep bakmadan görmeden almam diyenlerdenim de

peki mağazadaki fiyatlarla netteki fiyatları karşılaştırırsan nasıl?

peki mağazadaki fiyatlarla netteki fiyatları karşılaştırırsan nasıl?

mazada ortaya koymuşlardı böyle tekli badileri uzun kolluları 5,99 dı kısa ve kolsuzlar 4,99 ondan alayımmı diye düşündüm zaten yoksa gidip mazadan almayı planlıyorrdum yinede mazadanmı alsam ya :44::44: sonuçta fark etse etse 10 tl fark eder totalde çok çok 20

annişler günaydınnn.. nasıl gidiyor bakalım? ben bayadır yazmadım ama okudum sizi hep....başım kalabalıktı baya bi...cinsiyetler kaçıncı haftada belli oluyor en erken? bi sürü hazırlık yapasım var:) zor duruyom bennn

olabilir aslında daha ucuz yerler de var aslında.....bana arkadaşım bi kaç mağaza söylemişti de unuttum.ya ben penyesine dokunayım istiyorum.

bir de 100 tl yi geçmiceksen kargo ücretin var...fark olarak onu ödersin işte

günaydın canım hosgeldin....valla bende sabırsızlanıyorum ama kesinleşmesini bekliyorum...unisex olanlara bakıyorum ama bakmakla kalıyorum yine de almadım daha

12.haftada belli olan var cinsiyeti ama sabır diyip beklicez...

şimdi sepete baktım 14 parça ürün koymuşum hepsi kargo dahil 50 tl gibi bişi yapıyor tanesi 3,5 tlye geliyor aslında uygun ama yinede beklim ya
korkuyorum birde almaya daha yolun çok başı
bende bişiyi indirimde görünce alma hastalığı var zaten ama kendimi tutcam bu kezzz
bide unisex meselesile gelince oğlumdan kalan zaten bi dolu unisex şey var buna şimdi alacaklarım ancak pembeli morlu süslü püslü kız işleri olmalı
mesela tulumlarımız var bizim bi sarı renk bir yeşil renk tulum almam zaten oğluma hiç giydiremedim nerdeyse yeni kaldılar oğlum uzundu biraz patikli tulumlar kısa geldi hep o yüzden alacaklarada önermiyorum tulum 2 den fazlası haram

bi tanede beyaz hastane çıkışımız var
battaniyemiz falanda yeşil kadife olanı birde yine 10 lu hastane çıkışı almıştım oğluma onun çoğu parçasını dağıttım sanırım maviydi o bi battaniyesi duruyor ama kız olursa bir penye battaniyeli 10 lu hastane çıkışı almak istiyorum yine

yinede biraz daha dursun hele ya
eylülde almaya başlamayı planlamıştım en son ozaman karnımda 4,5 aylık falan olur inş.
ay ne çok yazdımmmmmmmmmmmmmmm

bak bende almak ve arasında büyük savaş veriyorum şuan ama almamak galip gelecek gibi
benimkine doktor geçen cuma kıza benziyor dedi ya kafayı yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…