- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
sağol tatlım hayırlısı dediğin gibi umarım gerekmez, bana fiyat olarka çok uyguna geldi o yüzden acele ettim aslında almaaya
canım bu tek başına yetmez ama böyle 10lu büyük setlerden bir tane olursa 2 veya 3 tanede o beşli veya 7li setlerden alabilirsin
cicilerimize yorum bile yapmadınız ama aşk olsun
canım bu aziz bebenin ürünü ki kaliteli bir marka liste fiyat 79TL sitede indirimdeydi 57 di benim çekim falan vardı oydu buydu derken bana 32TLye geldi ondan aldım zaten bu kadar erken hediye çekimin günü bitecekti yoksa ay sonundaNe kadara aldın bu seti mesela? Set olarak almak daha mı iyi tek tek alsak olmaz mı acaba :44::44::44: Bi alınacaklar listesi yapmak gerek sanırım
sağol adally inş.
evin çokmu sıcak tatlım
Spidim Allahım şifa versin..tez zamanda iyileş inşallahhh
yeğenim kız demekyerim yerimmmm
Geçmiş olsun
cicilerimize yorum bile yapmadınız ama aşk olsun
Çok geçmiş olsun canım en acilinden şifalar diliyorum sana
Ayrıca kız haberi alınca benim biraz daha fazla sevindiğim haberi yayılmadıysa henüz yayılsın cimcimeler beni benden alıyor ya Allah biliyorHayırlısı neyse o olsun inşallah
orayada eklicem canım bi yandan iş yapıyorum işlerim bitsindeçok sağol canım inşallah hemen geçer
kız dediler ben bile hala inanamıyorum acaba falan diyorum
çok sağol
konu açtık oraya neden eklemedin
bir sen kız demiştin son resmini de eklerim şimdi bakalım hala kız görecek misiniz ?
amin çok teşekkürler..
kız çok farklıymış garip duygular içindeyim valla
üflimmi sana üffffffffffffffffffffSıcak değil klima hallediyor o işi ama bende bir sorun var sanırım bilimcim
yapacaktım patronlar geldi
cok beğendim.....erkek olursa ya değiştir ya da kızı olacak birine sat
canım bu aziz bebenin ürünü ki kaliteli bir marka liste fiyat 79TL sitede indirimdeydi 57 di benim çekim falan vardı oydu buydu derken bana 32TLye geldi ondan aldım zaten bu kadar erken hediye çekimin günü bitecekti yoksa ay sonunda
inş. canım henüz doktor sadece kıza benziyor dedi bende çok hevesli olunca alıveriverdim iştesüper ya bayıldım güle güle giysin küçük kızın
Baya uyguna gelmiş aslındaErkek olursa konuda birine satarsın
speedyyyyyy
anammmmmmmm minnak bir kız bebesi mi geliyor
hayırlı olsun...sağlıkla kucagına almak nasip olsun
Bizim bebe son dakika ortaya pipi çıkartmaz ise EVet
Bizim bebe son dakika ortaya pipi çıkartmaz ise EVet
ay ne güzel ya cinsiyetlerini de öğrenmeye başlamışsınız çok güzel ya maşşallah size ve bebişlerinize.
ben gecen pazartesi doktora gittim devlete ilaç yadırmaya bakmadan yazmak istemedi baktı çok kısa sürdü ama bebek hiç hareket etmiyordu bi sorun olsaydı söylerdi demi doktor..
konuda birine olmaz ya, kargosu falan pahalıya gelir alana neyse bakalım ya gerek kalmaz belkibide iade süresi 30 gün gelmesine daha 10 gün var
kafadan bir 40 günüm var o zamana kadar cinsiyetimiz kesinlerşir sanırım
bak işte en alattaki çıkıntısı karşıya bakıyor yani bebeğe paralel o diğer resimdede böyle görmüştüm ben
kızımız geliyor kızımız geliyor
ben anlamıyorum ya çıldırıcam
doktordan noter onaylı kağıt alacağım % 100 kızdır diye
kız dediğinden beri bir salaklık var bende inanamıyorum 2 doktor kız dedi hala kendi doktorum da görsün diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?