2014 Şubat Anneleri

Bende bayram sonrasını bekliyorum

inşallah seninde gösterir kendini

şimdi ben bebeğimi daha çok özlüyorum daha sık görmek istiyorum hele bide şekillendi falan koca kafalı bebeğim artık minik minik ayakları var valla verse ultrason cihazını elime sevicem diye parçalarım bebeği

Tekmelemeye başladığında düşün birde sen

slm kızlaarr
sizin böyle cinsiyetler alışverişler falan görünce iyice sabırsızlanıyorum
ama grubun baya erken gösterdi sanki bebişler kendilerini
bizbayramdan sonra gidicez 2li test için 13. haftada olucaz
belki gösterebilir o zamana dedi
inşallah gösterir ya bayramdan sonra annemle babam geliyo onlar burdaykenöğrenmeyi çok istiyorum
size bişey sorucam bu arada sabah sabah iğrenç olucak ama
ben hiç akıntı yaşamadım ama sabah peçetede sümüksü bir parça vardı
dünden beri biraz üşüttüm
alttan geldi ya korktum çok koyuydu bir zararı olurmu acaba
doktora gitsemmiki
yada akıntı olunca ilaç veriyolarmı hiç yaşadınız mı

ahaha aynı benim eşim benden çok canı bişeyler istiyor sonra benim üstüme atıyor şundan ister canın bundan ister canın diye

gemiş olsun speedy inşallah biran önce geçer geçen kontrolde doktorum bana da sordu daha önce kum düşürdün mü falan diye çok küçükken düşürmüştüm söyledim acaba bende bişey gördü de mi sordu bilmiyorum :26: cinsiyeti de öğrenmişsiniz maşallah darısı başımıza Allah biliyor ya benim de gönlümde hep kız var tabi sağlıklı olsunda gerisi hiiiç önemli değil

sağol canım ben daha önce hiç düşürmedim
belki iltihap görmüştür ondan sormuştur sana da inş yoktur öyle bşey

Benim akıntımda olmadı hiç ama doktorum akıntı olması normal demişti. Biriki gün dikkat et kendine belki üşütmüşündür

ahaha aynı benim eşim benden çok canı bişeyler istiyor sonra benim üstüme atıyor şundan ister canın bundan ister canın diye

Çok fena bunlar ya

kızlarr günaydın nasılsınız....
ciciler alınmış ohhh inşallah kızdır da değişmez...
kanaması olan arkadaşlar gecmiş olsun benim de 10 gundur yook inşallah olmaz hıc bırımızın bı daha.
pazartesı doktora gıttıığımde 4 gun daha kucuktu sata göre korkuyorum aklım orda..
kanamam var dıye nerdeyse hamıle oldugumu ogrendıgımden berı her hafta gıttım..
o da tehlıkelı aslında
her hafta doktora gitmek...

mrb canım ben de de oluyordu ama benim biraz da ağrım vardı dr a gittim tahlil yaptı idrar yolu enfeksiyonu var dedi, vajinal tablet verdi, onu kullanınca geçti, eğer devam ederse akıntın bence sen de doktora git tahlilde zaten ortaya çıkıyor.

Bencede çok iyi değil her hafta doktor kontrolü.Ne kadar zararsız dense de sonuçta ultrason

GÜNAYDIN VE DE TÜNAYDIN GÜZELLER.dün ilk defa yemek falan hazırladım arkadaşım falan gelmişti gece afedersiniz klozete bile oturamadım belim tutuldu hareket edemedm o kdar yani:) önceki günde yoldan geldiğim için zaten korkuyordum bebek için:) gittim gördüm çok şükür.bel ağrımada normal dedi ama ne belmiş yaaaa:)

sağol canım ben daha önce hiç düşürmedim
belki iltihap görmüştür ondan sormuştur sana da inş yoktur öyle bşey

bilmiyorum ki zaten küçükken de iltihap vardı ve aynı anda kum düşürüyodum çok zordu tuvalete bile sürünerek gidiyodum çok ağrısı vardı inşallah olmaz bir daha:18: seninki de tez vakitte geçer inşallah çünkü çok sancılı oluyor biliyorum :18:

ya kızlar ya benim dr.um bişey demedi cinsiyetiyle ilgili.. fotoyu da ekleyemedim bir türlü sanırım işyerinde eklenmiyo.. eve gidince akşam eklerim artık bi tahmin yaparsınız bana da ben anlamıyorum bu tahmin işinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…