- 11 Haziran 2012
- 549
- 55
- 123
kızımda nadiren tansiyonum düşerdi sadece o çok süper bir hamilelikti ne yanma ne bulantı ne kusma
bunda azap çekiyorum resmen evet ya neden geçmedi hala yoksa 9 aya kadar bulananlardanmı olucam
Merhaba kızlarr, eşim bugün labarotuarı basmışş, çok şükür test sonucumuz temiz:))) detaylı sonucu 1 ay sonra verecekler ama önemli olanları öğrendik, onlar da temiz çıkar inşallah.. O kadar sıkmışım ki kendimi eşim sonucu söyler söylemez başıma çok şiddetli ağrı girdi ağlamaya başladım..Rabbim kimseyi böyle endişelendirip korkutmasın hepimiz güzel sonuçlar alalım.. Bu arada kızımız oluyor:)) birkaç arkadaşın da kızı oluyomuşş hayırlı olsunn:)) demin kafamı dağıtmak için girdiğimde birinizin aldığı pembe takımı görünce bayılmıştım ben de pembeleri alıcam inşallah yaşasın:)) içime hep erkek doğuyor hep erkek bebek görüyordum rüyamda tam tersi oldu
Merhaba kızlarr, eşim bugün labarotuarı basmışş, çok şükür test sonucumuz temiz:))) detaylı sonucu 1 ay sonra verecekler ama önemli olanları öğrendik, onlar da temiz çıkar inşallah.. O kadar sıkmışım ki kendimi eşim sonucu söyler söylemez başıma çok şiddetli ağrı girdi ağlamaya başladım..Rabbim kimseyi böyle endişelendirip korkutmasın hepimiz güzel sonuçlar alalım.. Bu arada kızımız oluyor:)) birkaç arkadaşın da kızı oluyomuşş hayırlı olsunn:)) demin kafamı dağıtmak için girdiğimde birinizin aldığı pembe takımı görünce bayılmıştım ben de pembeleri alıcam inşallah yaşasın:)) içime hep erkek doğuyor hep erkek bebek görüyordum rüyamda tam tersi oldu
saolun kizlar cevaplariniz icin :)
dun orucumu tutabildim cok sukur, ama aksama dogru baya sinirli bi insan oldum acliktan heralde. esime yolladgm mesajlar gitmemis bi suru ona kizdim, bu problemi cozmen lazim diyorum. cok komikti.. neyse iftara gidecegimiz yere gec kaldik filan, ama sonunda iftari edince rahatladim cok sukur..
ya bi sey daha sorcam, ben simdi kac gunlerdir lavaboya cikamiyorum, gece kayisi falan da yedim ama.
karnim da boyle sis oluyor haliyle. napsam ne etsem bilemedim. :26:
allah kabul etsin öncelikle canım orucunu ama benm doktor sıkı sıkı tembih etti sıcakta oruç tutma bi anda tansiyonun düşer vücudun susuz kalır farkına varmazsın diye ben bu yıl tutmuyorum.. hem gebelerde tutmak zorunlu değilmiş herkes aynı şeyi söylüyor tıpkı özel dönemlerimizdeki gibi affı oluyormuş..çok dikkat et kendine... tuvalete çıkamama olayına da akşam yatmadan sade süt iç...iyi gelir yada aktivyalar varya onların kıtırlı olanları var üstünde mısır gevreği ve meyve falan oluyor.. çok zorlanırsan onlardan ye ama gece ye.. sabaha rahatlatıyor. doktorada danıştım aşırı olmamak kaydı ile tüketebilirsin günde iki üç tane olmadığı sürece sorun yok dedi.. evde kendin meyveli yoğurt yap o da tuvalet problemini çözer dedi.. umarım hemen geçer sen ve bebişkon rahatlarsınız...
bende dün akşam ilk defa aşırı kötü oldum.. yemek yedim bi an masadan kalkamadım sanki tüm vücudum bi anda 300 kilo oldu kıpırdayamadım rengim kaçmış o an eşim baya endişelendi..sonra zar zor duşa girdim ama eşime seslendim gel yardımcı ol yürüyemiorum bile dedim..sonra uzandım kafamın içi resmen bütün damarlar atıyor gibiydi..sonra uyumuşum bir saat kadar.. öyle kendime geldim.. ama tüm gece bir sağa yattım sonra sola zorla döndüm resmen süründüm elimi ayağımı sürükleye sürükleye yatağa gittim.. eşim bana vitamin olsun diye meyve falan yedirdi..öyle.. ne olduğunu anlayamadım tansiyonumda normaldi...ona da bağlayamadım..bir fikri olan var mı yada benzer durum yaşayan oldu mu hiç?(
tesekkur ederim canim cevabin icin.. ya boyle vicdan azabi gibi ya da kendi kendime uzerimde baski yaptim, madem midem bulanmiyor oruclarimi tutmam lazim diye, esime diyordum sen bana boyle dedin diye, o da yemin ediyor ben boyle bi sey soylemedim diyor. demek ki kendi kendime oyle dusundum. ablam soruyor arada sirada oruc tutuyo musun diye, onun da ayni gecen sene ramazada hamileydi, martin basinda dogum yapti, o da biraz etkilemis olabilir, bilemiyorum.
dogru diyosun, evde dursam bi sekilde yatarim uyurum dinlenirim yormam kendimi bi sekilde tutarim orucumu, ama ise geliyorum ve cok yoruluyorum iste de. ablam mesela orucunun bi kismini tutmus ama butun ramazan yatmistim diyor, cunku ogretmen ve yazin calismiyor. pazartesi biz de doktroa gdces bakalim bi de bizim doktroa sorayim o ne diycek acaba, gerci ben amerikadayim, gidecegim doktro da musluman degil ama yine de bilimsel olarak bi seyler soyler heralde... Allahim bize dogru kararlar vermeyi nasib etsin.. bebegime cok zor kavustum 2 yil bekledim, simdi ona zarar verirsem kendimi cok zor affederim gibime geliyor
Allah Allah niye oyle oldun ki canim, sen de oruc tutuyo musun? ilik dus alip uyuman iyi olmus canim ins bi da olmaz, tansiyon degilse bile halsizlik olmus olabilir. acliktan veya vitaminsizlikten de olmus olabilir. doktora bi sor bakalim arayabiliyorsan. cok gecmis olsun cnm..
canlarımmm,bugün ikili test için medikal park gittim.bebişin ense kalınlığı 1.1mm.kan verdim yarın belli olacak.ücret olarak 16 tl fark verdim.sizler kaç tl ye yaptırdınız.çok mutlu oldum bebişi görünce 43 mm olmuş çok hareketliydi.darısı hepimizin başına
ay maşallahh maşallah:)) ne güzel yaa ben çok merak ediyorum ne kadar oldu benimkisi:) benm hastanede 16 tl alıyormuş telefondan sordum..inş sonuçlarınız çok çok güzel çıkar canımm.. cinsiyeti hakkında bişey söyledi mi doktorunuz??
ya benim doktorum eski kafamı sağlamcıımı anlamadım.sordum kızamı erkeğemi benziyor diye.çok erkenmiş ancak 4. ayda yorum yaparmış
valla kimi doktor söylemiş forumda kızlar yazmış 12. haftada 13. haftada olanlar.. o yüzden sordum belki söylemiştir diye... dediğin gb doktorun sağlamcıdır yanılmak istemiodur
evet yaa.çok ümitli gittim bende bugün .sen nasılsın eşin nasıl oldu
saol canım atlattı çok şükür işe de başladı..bir sorun yok teşekkür ederimm:) beni doktor 12. hafta bitince 13ün içinde çağırdı ikili test için geç kalmam heralde değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?