Lepi hamilelikte fazla tartilmayarak genelde istedigini yemelisin. Su an alinan kilolar emzirme doneminde cok kolay sekilde veriliyor. Kafana kilo isini takmayarak iyi beslenmeye calis canim sen.
günaydın ;
13. hafta resmimizi ekledim artık giydiğim kıyafetler komik olmaya başladı badi giysem alttan açılıyor evdeki bol kıyafetlerle idare ediyorum sanırım 1 ay sonraya ancak hamile kıyafeti giyebilirim
geçenlerde baktım lcw ve defacto ya hiç beğenmedim hamile kıyafetlerini hiç olmadı artık yine bol büyük beden tunik gömlekle idare edeceğim :)
Günaydın canlarrr
bende beğenmiyorum canım ya lcw ve defacto hamile giyimi....cok kadınsı seyler var dimi.....
malesef ya hep yazılı yada saçma şeyler varkışa denk gelmesi iyi oldu tayt tunik benim kurtarıcım olacak
galiba bende öyle yapcam.tayt tunik....bu ara giymek için de penye pantolonlar var ya beli lastikli 2 tane ondan alacam.
pantalonum var 3 tane falan kotum var bol 1 tane hamile pantalonum var 1 tane de beli lastikli var ama ikisi de capri yaz bitince olmaz zaten :)
artık kendimize uygun bişeyler üreteceğiz elbise şuanda en güzeli
aynenannem de kumaş var diktirmeyi bile düşünüyorum valla elbise....
kotlarım hala oluyo ama otururken açmak zorundayım yoksa oturamıyorum
az daha iyi olsa keşfe cıkcam carsıda ne var ne yok diye ama ayakta duramıyorum on dk dan fazla
günaydın şekerler..nasılsınız yarın dr gidicez bakalım ama ben şimdiden cok heyanlıyım....
Lepi hamilelikte fazla tartilmayarak genelde istedigini yemelisin. Su an alinan kilolar emzirme doneminde cok kolay sekilde veriliyor. Kafana kilo isini takmayarak iyi beslenmeye calis canim sen.
günaydın ;
13. hafta resmimizi ekledim artık giydiğim kıyafetler komik olmaya başladı badi giysem alttan açılıyor evdeki bol kıyafetlerle idare ediyorum sanırım 1 ay sonraya ancak hamile kıyafeti giyebilirim
geçenlerde baktım lcw ve defacto ya hiç beğenmedim hamile kıyafetlerini hiç olmadı artık yine bol büyük beden tunik gömlekle idare edeceğim :)
cok doğru söylemişşsin arkadaşı sonucta horonlar her vycydy farklı etkiliyor.boşverelim kiloları gelsin sağlıklı bebekler..
Kizlar azonce babygender cinsiyet belirleme testini yaptim erkek cikti dogru cikacak mi merak ediyorum 6 agustosda dr gidicem olurda dr soylerse paylasirim dogru olup olmadigini:)
diktirme şansın var ise ne güzel valla seç beğen annen diksin
benimde 1 kotum rahat diğerlerini giyince sıkışıyor çocukcağız içeri de giymiyorum :2:
şuanda hiç çıkma zaten hepsi kocaman kocaman :26:
sen zaten hep kaçtın:)))) uzun zamandır muhabbetinden uzak olduk adally hanımm:)))
merhaba şubat anneleri bende aranıza geldim 11+5 gülüğüm hanımlar bi şey sorcam kan idrar tahlilleri yapıldı bu2 li tarama testinden bahsetmedi ne zaman yaptırmam lazım ve tam olarak nedir bu test
kızlar ya dr. vitamin ve ya demir hapı verdi mi size bana vermedi daha. bazen elim ayağım buz gibi oluyor yaz günü üşüyorum resmen yarın doktora dicem acaba bu haplarla bir ilgisi var mı?
yaa kızlar dr bana 3d fotosunu verdi..kuzumun bacakları açık alın bakın der gibi...dr erkek gibi ama emin değilim dedi..resimde bacak arası tam ortada bi çıkıntı var ama burda net çekemedim fotoyu..sizce ne yorum yapın lütfeeeeenn..meraktan çatlamak biyana yırtılcam nerdeyseEki Görüntüle 767080
Kizkar benimkininde cinsiyeti belli olduu % 70 erkekmiss masaallahh ... cok sukur allahima bugunleride gordum. Allahimin izniyle sag salim kucagima aldigimida bir gorsem.
speedy maşallah kız aldı başını gidio senin göbüş
senin boyun kaç buarada kısalarda daha çabuk çıkarmış göbek
lcw ye ben de baktım hiç beğenmedim kendimi içinde göremedim onların almadım bişi
evde 3 4 gömleğim bi iki tişörtüm var artık onlarla tamamlicam yazı napiyim
pantolonda çare bulamadım henüz oyüzden fermuar açma sistemine devam bazı pantolonlarımı giyerken
benim senin kadar göbeğim çıkmadı ama dar tişörtlerde hemen belli edio giymiyorum artık onları
annem beceriksiz dikemez....terzi var ama ucuza dikiyo ona diktiririm sanırım
evet canım su an hamile kıyafeti değil de beli lastikli bi pantolona ihtiyacım var 2-3 de t-shirt e
bu arada randevumu haftaya erteletecektim.normalde de pazartesi gidecektim zaten ama doluymuş haftaya pazartesi.bende cuma kalsın o zamn dedim
belki cinsiyet için haftaya bişi söyler dedim.ama 3 gün önce olsa nolacak 3 gün sonra olsa nolacak dimi....ama içimden bi his dr um söylemeyecek gibi geliyoinş söyler yaaa çatlıcam artık
gunaydın kızlar nasılsınız ben biraz yorgunum ve uykum var onun dışında iyiyim diyeyim
kızlar kıyafet konusuna gelince benim pekl kıyafet sorunum yok şuan henüz evde bulunan kilolu zamanımdan kalma büyük bedenleri giyiyyorum şuan 42 deyim
yada tayt giyiyorum ve oğlumdan kalma gebe pantolonlarım falanda var
fakat benim size önerim bilmiyorum bulunduğunuz ilde yapıyorlarmı ama
bizim burda penyeciler var normal pantolonunu götürüyorsun gebe pantolununa çeviriyor üstelik ekonomik bir fiyata hemde hep giydiğin tarzda giyinmiş oluyorsun
ben oğlumda o şekilde 4 pantolon yaptırdım sanırım 2 de hazır gebe pantolonu aldım ama benim penyeciye yaptırdıklarımla daha rahatttım hem kesimi falan daha şık duruyordu
günaydııngunaydın kızlar nasılsınız ben biraz yorgunum ve uykum var onun dışında iyiyim diyeyim
kızlar kıyafet konusuna gelince benim pekl kıyafet sorunum yok şuan henüz evde bulunan kilolu zamanımdan kalma büyük bedenleri giyiyyorum şuan 42 deyim
yada tayt giyiyorum ve oğlumdan kalma gebe pantolonlarım falanda var
fakat benim size önerim bilmiyorum bulunduğunuz ilde yapıyorlarmı ama
bizim burda penyeciler var normal pantolonunu götürüyorsun gebe pantolununa çeviriyor üstelik ekonomik bir fiyata hemde hep giydiğin tarzda giyinmiş oluyorsun
ben oğlumda o şekilde 4 pantolon yaptırdım sanırım 2 de hazır gebe pantolonu aldım ama benim penyeciye yaptırdıklarımla daha rahatttım hem kesimi falan daha şık duruyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?