2014 Şubat Anneleri

hatunlar günaydıı
evdeyim aa ççok erkenciyim
gece 10 sabah 6 buçuk uyuma aralığı

hergün kilomu tartıyorum ve şoklardayım fazladan yemesem de şuana kadar 1 buçuk kilo almışım bunu da son bi kaç haftada aldım:2:
böyle çabuk mu alınıo ya çok mutsuz oldum bi de yesem nolcak
şimdi kilo alıom ya aklımda evdeki tatlıları yemek var ters tepio bu kilo alımı bana
yoksa tatlı matlı gözümde deildi

acaba aldığım multi vitaminin işimi bu:26:

günaydın şekerler..nasılsınız yarın dr gidicez bakalım ama ben şimdiden cok heyanlıyım....

Lepi hamilelikte fazla tartilmayarak genelde istedigini yemelisin. Su an alinan kilolar emzirme doneminde cok kolay sekilde veriliyor. Kafana kilo isini takmayarak iyi beslenmeye calis canim sen.

Son düzenleme:
günaydın ;

13. hafta resmimizi ekledim artık giydiğim kıyafetler komik olmaya başladı badi giysem alttan açılıyor evdeki bol kıyafetlerle idare ediyorum sanırım 1 ay sonraya ancak hamile kıyafeti giyebilirim
geçenlerde baktım lcw ve defacto ya hiç beğenmedim hamile kıyafetlerini hiç olmadı artık yine bol büyük beden tunik gömlekle idare edeceğim :)

Lepi hamilelikte fazla tartilmayarak genelde istedigini yemelisin. Su an alinan kilolar emzirme doneminde cok kolay sekilde veriliyor. Kafana kilo isini takmayarak iyi beslenmeye calis canim sen.

cok doğru söylemişşsin arkadaşı sonucta horonlar her vycydy farklı etkiliyor.boşverelim kiloları gelsin sağlıklı bebekler..

Kizlar azonce babygender cinsiyet belirleme testini yaptim erkek cikti dogru cikacak mi merak ediyorum 6 agustosda dr gidicem olurda dr soylerse paylasirim dogru olup olmadigini:)

Günaydın canlarrr

bende beğenmiyorum canım ya lcw ve defacto hamile giyimi....cok kadınsı seyler var dimi.....

galiba bende öyle yapcam.tayt tunik....bu ara giymek için de penye pantolonlar var ya beli lastikli 2 tane ondan alacam.

pantalonum var 3 tane falan kotum var bol 1 tane hamile pantalonum var 1 tane de beli lastikli var ama ikisi de capri yaz bitince olmaz zaten :)
artık kendimize uygun bişeyler üreteceğiz elbise şuanda en güzeli

pantalonum var 3 tane falan kotum var bol 1 tane hamile pantalonum var 1 tane de beli lastikli var ama ikisi de capri yaz bitince olmaz zaten :)
artık kendimize uygun bişeyler üreteceğiz elbise şuanda en güzeli

aynen annem de kumaş var diktirmeyi bile düşünüyorum valla elbise....

kotlarım hala oluyo ama otururken açmak zorundayım yoksa oturamıyorum

az daha iyi olsa keşfe cıkcam carsıda ne var ne yok diye ama ayakta duramıyorum on dk dan fazla

diktirme şansın var ise ne güzel valla seç beğen annen diksin

benimde 1 kotum rahat diğerlerini giyince sıkışıyor çocukcağız içeri de giymiyorum :2:

şuanda hiç çıkma zaten hepsi kocaman kocaman :26:

günaydın şekerler..nasılsınız yarın dr gidicez bakalım ama ben şimdiden cok heyanlıyım....

ayy hadi bakalım o son beklenen gün çok heyecanlı ve stresli oluo:))

haha valla meraktan çatlarım bakmazsam
ama yediğimi kısıtlamıyorum
sabah bi domates bi peynirli yumurta 1 bardak süt bir de 5 zeytin yedim ekmek de cabası:)
vitaminimi de içtim artık bundan fazlasını da ben kaldırmama zaten
normalde iştahlıyımdır da bu hamilelikten sonra biraz azaldı sanki iştahım ona rağmen gelsin kiloalar

speedy maşallah kız aldı başını gidio senin göbüş
senin boyun kaç buarada kısalarda daha çabuk çıkarmış göbek
lcw ye ben de baktım hiç beğenmedim kendimi içinde göremedim onların almadım bişi
evde 3 4 gömleğim bi iki tişörtüm var artık onlarla tamamlicam yazı napiyim
pantolonda çare bulamadım henüz oyüzden fermuar açma sistemine devam bazı pantolonlarımı giyerken
benim senin kadar göbeğim çıkmadı ama dar tişörtlerde hemen belli edio giymiyorum artık onları

cok doğru söylemişşsin arkadaşı sonucta horonlar her vycydy farklı etkiliyor.boşverelim kiloları gelsin sağlıklı bebekler..

Allahım anneme ettiğimi benim bebeiş de bana ederse gelsin çatlaklar gelsin kilolar:))

Kizlar azonce babygender cinsiyet belirleme testini yaptim erkek cikti dogru cikacak mi merak ediyorum 6 agustosda dr gidicem olurda dr soylerse paylasirim dogru olup olmadigini:)

o nası bi testki paraylamı alınıo
:26:

annem beceriksiz dikemez....terzi var ama ucuza dikiyo ona diktiririm sanırım

evet canım su an hamile kıyafeti değil de beli lastikli bi pantolona ihtiyacım var 2-3 de t-shirt e

bu arada randevumu haftaya erteletecektim.normalde de pazartesi gidecektim zaten ama doluymuş haftaya pazartesi.bende cuma kalsın o zamn dedim

belki cinsiyet için haftaya bişi söyler dedim.ama 3 gün önce olsa nolacak 3 gün sonra olsa nolacak dimi....ama içimden bi his dr um söylemeyecek gibi geliyo inş söyler yaaa çatlıcam artık

gunaydın kızlar nasılsınız ben biraz yorgunum ve uykum var onun dışında iyiyim diyeyim

kızlar kıyafet konusuna gelince benim pekl kıyafet sorunum yok şuan henüz evde bulunan kilolu zamanımdan kalma büyük bedenleri giyiyyorum şuan 42 deyim
yada tayt giyiyorum ve oğlumdan kalma gebe pantolonlarım falanda var
fakat benim size önerim bilmiyorum bulunduğunuz ilde yapıyorlarmı ama
bizim burda penyeciler var normal pantolonunu götürüyorsun gebe pantolununa çeviriyor üstelik ekonomik bir fiyata hemde hep giydiğin tarzda giyinmiş oluyorsun
ben oğlumda o şekilde 4 pantolon yaptırdım sanırım 2 de hazır gebe pantolonu aldım ama benim penyeciye yaptırdıklarımla daha rahatttım hem kesimi falan daha şık duruyordu

Son düzenleme:
sen zaten hep kaçtın:)))) uzun zamandır muhabbetinden uzak olduk adally hanımm:)))

Kaçmadım be canım yattığım yerden kalkamıyorum yine de ondan yoksa ben de istiyorum burda saatlerce muhabbet etmeyi

merhaba şubat anneleri bende aranıza geldim 11+5 gülüğüm hanımlar bi şey sorcam kan idrar tahlilleri yapıldı bu2 li tarama testinden bahsetmedi ne zaman yaptırmam lazım ve tam olarak nedir bu test

Hoşgeldin canım bebeğin hayırlı olsun 2li testleri genelde doktor kişiye bırakıyor yani ne olursa olsun doğuracağım diyorsan yaptırmana gerek yok diyorlar ama ben yapılmasından yanayım sor doktoruna derim zamanın gelmiş çünkü

kızlar ya dr. vitamin ve ya demir hapı verdi mi size bana vermedi daha. bazen elim ayağım buz gibi oluyor yaz günü üşüyorum resmen yarın doktora dicem acaba bu haplarla bir ilgisi var mı?

Canım ben üç haftadır folic kullanıyorum.Bitince kullanmam için demir ve kan hapı yazdı.Kullanmanı uygun görürse mi veriyor yoksa genelde veriliyor mu bilemiyorum.

Maşallah bebeğine canım.Ama o çıkıntıyı ben çözemedim valla her ne kadar fotoyu ilk gördüğümde erkek gibi hissetsemde

Kizkar benimkininde cinsiyeti belli olduu % 70 erkekmiss masaallahh ... cok sukur allahima bugunleride gordum. Allahimin izniyle sag salim kucagima aldigimida bir gorsem.

Ve nadir erkek bebeklerimizden bir tane daha Maşallah canım Rabbim yüreğinden geçeni sana nasip etsin

evet artık çıktı kendini belli de etti ben buradayım diyor
boyum 167 yada 170 falandır daha uzun değilim
bu mevsim de alacağım hamile kıyafeti işime de yaramaz zaten sonbaharda falan alırım en aızndan uzun kollu olur
elbise ile idare ederiz şimdi bol bol

bak belki bedenine uygun bulursun hamile pantalonu
bende kendi doktorumdan tekrar duymak istiyorum 14. haftam da olacak ama pek umudum yok söylemez gibi geliyor

bizim burada sanmam olsun
olsa bile pantalon fiyatına falan ancak yaparlar
ama çok mantıklı valla kullanımı da güzel olur

günaydıın

ya aslında dediğin aklıma geldi
ama bu işi apacak bir yerin olabileceği aklıma gelmemişti
hamile pantolonu denemedim ama kocaman geldiler gözüme:26:
dediğin gibi pantolonumu yaptırsam hamileyken giyerim
peki bunun geri dönüşü var mı snuçta hep gebe kalmicam

Bu arada günaydın kızlar.Bugün biraz daha dinç hissediyorum.Dün temizlik yaptım postane banka pazar derken gece yattığım yeri bilemedim valla.

Dün de dayanamayıp kv ile pazardan iki parça kıyafet aldık bebeğime o benden hevesli valla

Birazdan gidip kan vericem.Kanda birşeye bakacakmış doktor artık neyse

Allah nasip ederse perşembe günü eşimle beraber gidip ayrıntılı ultrasona girip cinsiyet öğrenicez bakalım tabi şu 2li test dedikleri şey de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…