2014 Şubat Anneleri

selam canım
detaylı usg için erken değilmi?

bebişin güle güle giysin inş. aldıklarının fotosunu çekte atıver ilgili topiğimize bizde bakalım olmağmı?

geri dönüşü yokta zaten pantolon baya yıpranıyorki normaldede bi pantolonu en çok 1 sene g,ymiyormuyuz çok çok 2 birazda giymiş olduğun bi pantolunu yaptırırsın yine kullanım süresi 1 yılı bulur toplamda

selam canım
detaylı usg için erken değilmi?

bebişin güle güle giysin inş. aldıklarının fotosunu çekte atıver ilgili topiğimize bizde bakalım olmağmı?

Bilemiyorum ki canım doktor öyle dedi erken mi geç mi hiç bir fikrim yok :44:

Sen benden çok yaşayacaksın valla şimdi resimlerin boyutlarını küçülttüm iki dk ya yüklenir sayfaya fikirlerini bekliyorum o zaman

kızlar mart annesi olacak bi arkadaşım için yardıma ihtiyacım var.

doğru düzgün bi dr bulamadı daha.bahçelievler-bakırköy tarafında iyi bi dr önerebilecek olan var mı?

ssklıya muayene ücreti de önemli ?cok pahalı olmazsa seviniriz

jfk hastanesi var acıbademin küçüğü aynı kuruluşa ait sanırın yeni adı aile hastanesi
bide yaşamı çok beğeniyorlar

Kizlar bende 57 kiloyum 165boy ve benimde karnim artik cikmis durumda ozellikle aksam saatlerinde yemek yedikten sonra pantolonumun dugmesini aciyorum artik fermuarida acmaya başladım.dun doktor randevuma gittigimde biraz alisverisde yaptim bir kot pantolon normalde 38 giyerim ama 36 bedeni iyi geldi ve penye beli cok rahatti yaa uzerine birde s beden t shirt aldim onunde anne zamani geldimi cikayimmi yaziyordu, cok fazla secenek yoktu benim bedenime göre onlar kalmıştı simdilik bana yeter diye dusunuyorum

ya şu elevit i içmekten nefret ediyorum...........çok pis kokuyo....küçüklüğümden beri tiksinmişimdir zaten vitamin haplarından.....:120::120::120::120:

güle güle giy canım üstünde eskisin
ya şu elevit i içmekten nefret ediyorum...........çok pis kokuyo....küçüklüğümden beri tiksinmişimdir zaten vitamin haplarından.....:120::120::120::120:

bende içemiyorum onu
oğlumdada içmedim zaten doğru dürüst ama 3600 doğan tosun gibi bir oğlum oldu yinede
ayrıca eczacı bi arkadaş var c.tesi ilaçları ondan aldık alırken dedimki söyleyin şu ilaç firmalarınada şu ilacı küçültsünler içemiyorum dedim oda ilaç zaten çok etkili değilki içinde bi dolu vitamin var ama mikron mikron onu doğal yollada alırsın dedi
içmesende olur dedi
eşi gebe onunda ben eşime bile içme dedim diye söyledi
rahatladım bende zaten içemiyorum çünkü

Son düzenleme:
Selamlar.Bende buraya takılayım bari bayanlar
8 Mart beklenen doğum tarihi , şubatın son haftasına kayabilir

ben vitamşin olaraqk decavit kullanıyorum kızlar
hap kocaman bu gece rüyamda onu içerken boğazımda kaldığını gördüm
rüyama girdi

demir ilacı da gyno ferro
onu da bi kez içtim
midemi bulandırdı sanki
zaten kansızlık yok bıraktım şimdilik
magnezyum var portakal suyu gibi
onu içiyorum kabızlığıma da iyi geldi sanki sevdim onu

İki dk gittim kan verdim geldim nefes nefese kaldım iyi mi
Kaç gündür sabah yumurta haşlıyorum yiyeyim diye niyetleniyorum kalıyor öyle ben kaç sabahtır kahvaltı etmiyorum ya

hoşgeldin canım

banada verdi kan ilacı daha c.tesi henüz bende içmedim 15.haftadan sonra başlamayı düşünüyorum belkide taaa tatilden sonra başlarım
oda 17.haftaya denk gelir benimde kansızlığım yok fazla idare edecez artık
İki dk gittim kan verdim geldim nefes nefese kaldım iyi mi
Kaç gündür sabah yumurta haşlıyorum yiyeyim diye niyetleniyorum kalıyor öyle ben kaç sabahtır kahvaltı etmiyorum ya

hoşgeldin canım
bişiler yemelisinnnnnnnnnnnnnnnn

ayy bunu dr uma desem mi içmesem diye.yoksa hiç demeyip içmesem mi.

sevindirik oldum sen böyle deyince

şikayet edersen komferi de şikayet et adını bile duyunca midem kalkıyor 1 haftadır içmiyorum

o ne ki kuzum daha bilmiyorum ben onu

mügoşummmmmmm hosgeldin gel tabi yaaaa......

ben de sanırım eylülde başlarım
gelecek ay bi kan değerlerime baktırırm
şimdilik kırmızı üzüm kayısı erik idare etcem ben de
doktorada dicem midemi bulandırdı bıraktım diye

ben de sanırım eylülde başlarım
gelecek ay bi kan değerlerime baktırırm
şimdilik kırmızı üzüm kayısı erik idare etcem ben de
doktorada dicem midemi bulandırdı bıraktım diye

oğlumda doktor bana 5.ayımda vermişti zaten kan ilacını ozaman içmeye başlamıştım bir onu düzenli kullandım gebeliğim boyunca
7.ayda magnezyum ve calsiyum vermişti onuda düzenli kullanmamıştım ben

bu arada sen yine yiyebiliyormuşsun ben doğru dürüst bişi yiyemiyorum ki henüz hele üzüm filan hiç başlamadım daha gelecek ay tiksinmeden yiyebilirsem başlıcam
çekmecemde duruyor eşim almıştı kuru üzüm erik, badem ceviz onları ne zmaan yesem çıkarıyordum o yüzden uzun süredir azıma almadım

Ertesi gün muayeneye gittim canım. Rahimin alt kısmında olmuş kanama. İğne yaptı 10 gün rapor verdi yatıyorum. Dilerim bir daha yaşamam böyle birşey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…