2014 Şubat Anneleri

kızlar malesef felaket kötü bir gece geçirdim... hep buradan herkesi uyardığım şey benim başıma geldi...20 lik dişim tam çıkmamıştı çene yapımdan dolayı ve çıkan kısmı kırıldı.. ağrı yapmadığı için doktor bebek doğunca alalım demişti...ama malesef dün gece bir ağrı bir agrı allahım düşmanıma vermesin 1 saat uykuyla durdum bu sabah doktor baktığında 15 16. haftadan önce müdahale edemem ancak iltahaplanma var dişinde dedi. aksi gibi tek bir dişimde dolgu var o dolguda iltahaplandı yandaki diş olduğu için.. diğer bütün dişlerim çok güzel düzgün eksik bir dişim bile yok ama şuan ağrıdan kendimi balkondan atasım var... tuzlu su gargara karanfil yağı karanfil suyu gargara parol falan hikaye..yok böyle bir ağrı.. antibiotikte yok zaten çok endişeliydim kullanamam verseler bile gönlüm rahat etmez diodum dişçime giderken.. off allahım ne yapcam ben böyle.. sadece gargara verdi b grubu ilaç aynı parol gibi parasetamol var içinde. kullanılabiliyor...kadın doğumcum çok çok kötü olursan 1 tane apranax al dedi ama o da c grubu ilaç old için ölmediğim sürece içmem heralde...yüzüme tuttuğum buzdan dolayı dıştan kızarıklıkta oldu tam pamuk şekeri gibiyim ( kızlar bana dua edinnn lütfennnnnn

çok geçmiş olsun canım.
en korktuğum şeydi gebelik öncesi Allahtan gerekli müdahelelri yaptırdım inşallah senin de hemen geçer

Çalışan anne adayları;
Hamileliğinizle ilgili işyerlerinize herhangi bir evrakla bildirim yaptınız mı?

çok geçmiş olsun canım.
en korktuğum şeydi gebelik öncesi Allahtan gerekli müdahelelri yaptırdım inşallah senin de hemen geçer

ah bende aynen canım baktırdım hafif lekelenmiş dişim vardı onu bile temizletip dolgu yaptırdım..üstelik bişey dolgu diolar sıvılı falan dişhekimim röntgen çekti köklere baktı o zamanda sorun yok dedi..ki ben düzgün düzgün diş fırçalayn ağız suyu diş ipi kullanan biriyim diorum ya tek 20 lik diş sorunluydu o da hamileliğin başında kırıldı da hani doktor herkeste sorun çıkarırı bu diş merak etme ağrı yapmadık.a demişti... şimdi ağrıda yapıo tertemiz dört ay dolmadan bişey yapılamazmış sonra duruma göre ilaç koyup rahatlatırım şimdilik sabır dedi

Çok çok geçmiş olsun canım seni anlıyorum diyeceğim çünkü henüz tam olarak inletme derecesinde ağrı yapmasa da benimde yirmilik dişim sinyalleri vermeye başladı hep dua ediyorum Allah'ım nolıur iyice tutmasın diye.Zamanında yaptırmadığım tedaviler şimdi önüme çıkacak diye çok korkuyorum.Bir tane dolgum vardı düzeltilmesi gereken birde yirmilik dişim işte kırılıp içi oyulan çekilecekti ama ben erteledim şimdi hamilelelik olunca da müdahale ettiremiyorum.Allah sabır versin doğum ağrısından betermiş valla

gidip doktora saldır bnece

gidip doktora saldır bnece

hiç sorma az kaldı yani onada gece yine tutarsa uykusundan uyandırcammm ((

aman aman şeytan kualağına kurşun artmasın tatlım.. amann fena bişeyy karnındakinede kıyamıyorsun ilaç alamıyorsun Allah yaşatmasın.. bol bol süt iç ben akşamdan beri süt içiyorum ılık biraz o kesti gibi yada tamamen benim psikolojm buna inanıyor şuan..

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum
3-4 ay önce cuma akşamından başlayan 20lik yaş ağrısı çektim
haftasonu, eşim gece vardiyasında ve adetim gecikti ,şüpheleniyorum hamilelikten
3gün o ağrıyı çektim test sonucu çıkana kadar idrara güvenmediler
öldüm öldüm dirildim ve hemen yaptırdım, iyikide yaptırmışım öbür ay hamile kaldım
çok dikkat et canım kendine...

çok saol tatlım...etmeye çalışıorum bakalım umarım hemen geçer..(keşke benmde 3 4 ay önce ağrısaydı da off...( neyse sabır sabır..başka yapacak bişe yok sanırım çenem düşecek gb ağrıo.. diş ağrısınada alışkın değilim feci bişeymiş bu ya...

Çalışan anne adayları;

ben muhasebicimize sordum
7.ayda rapor alana kadar bişey bildirilmiyor dedi
sadece işinde yapmana engel olan şeyler varsa onun için rapor alıyosun görev değişikliği oluyor
başkada bişey yok

ayyyy canım geçmiş olsun benimkide gene şişiyor gbi.aldırmak için operasyona girdim 2 si alınacaktı bide sonra 2 si daha ama adam o kadar zorlandıki alamadı sadece birini alabildi kaldımı 3 ü:) şimdi aynen bende dünden beri korkuyorum şişip şişip apse yapıyor kafasına göre.sana çok üzüldüm ALLAH IM rahatlatsın inşallah seni

bide ben o zamanlar ayyaşa bağlamıştım :)
rakı çok güzel uyuşturuyodu, nefret etmeme rağmen gece 2-3 kere kalkıp pamukla koyuyodum
eşim ne dalga geçiyodu
ama şimdi sen onuda yapamazsın

canım ikinizede çok geçmiş olsun

fakat duygu bence senin durumun için konuşmak gerekirse böyle durumlarda kar zarar ilişkisine bakıyorlar diye biliyorum doktorlar yani enfeksiyonlu diş ilaçtan daha zararlı olabilir senin için
başka bir diş hekimine gitmeni öneririm üstelik 12.haftandasın bebeğinin organ gelişimi tamamen tamamlanmış durumda organlar artık büyüme eyliminde bunu doktorunda teyitleyebilirsin sanırım
yani artık kullanman gereken bir ilaç bebeğini eskisi kadar etkilemez üstelik enfeksiyon yayılabilir bence önce kendi jinekoloğunla görüş o seni dişçiye yönlendirir zaten

çok şükür tiksinmem olmadı yiyorum hepsini
abartmadan bir iki at ağzına tabi canın çekmiosa yeme
benim canım çekmedimi zorlamıyorum yemek için
magnezyumu dktor birazda kabızlığımdan dolayı verdi
ilaç vermek istemedi bunu iç dedi hakkteen işe yarıo içtiğimden beri

geçmiş olsun canım ama bbliminde dediği gibi başka bi doktora daha görün ilaçsız iltihapla olmazki
o iltihabın hem sana hem bebeğe zararı olur
en olmadı kendi doktoruna danış o bişeyler söylesin
Çalışan anne adayları;

gerekli değil diye biliyorum bu aylarda.
henüz erken
en son 2 ay kala rapor falan götürülecek

geçmiş olsun canım benimde 4 tane var 2 sini aldırdım allahtan onlar ağrıyodu 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim ama iyikide aldımışım sağlam dişlerim bile sızlıyo inş rengi bozulmaz dişlerimin süt içmezsem bu gidişte ağzımda diş kalmıcakk

amin canım hepimizi...

bide ben o zamanlar ayyaşa bağlamıştım :)
rakı çok güzel uyuşturuyodu, nefret etmeme rağmen gece 2-3 kere kalkıp pamukla koyuyodum
eşim ne dalga geçiyodu
ama şimdi sen onuda yapamazsın

hiç sorma hani kolonyalı pamuk bile koymadım zaten midemde nane molla

bilemiorum canım ya bu adam cevremdeki en iyi diş hekimi diyebilirim.. kendi doktorumda diş hekimine git bi ne diyecek duruma bakalım dedi.durumu anlattım fazla iltahap yoktur o zaman ilaç alma dedi. olmadı akşama önce kadındoğumcuma gideyim yüzyüze görüseyim bide. belki aynı hastanede ağız dişle ilgili ii biri vardır.. ikisinin kontrolünde olur işler. teş ederim canım bu arada

kızlar karnım böyle bir tuhaf ağrıyor, ağrıma değil de acıma gibi bişey, rahmimin özellikle sağ tarafının sanki acıdığını hissediyorum, ne bileyim böyle çok su içersin de üstüne koşarsın karnına iğrenç bir ağrı girer ya, ona benziyor ya da apandisit ağrısı gibi birşey ,midem bulansa hah apandisit oldum diye doktora koşcam ama öyle bir durumum da yok:26:, böyle benzer durum yaşayan var mı yaa, korkmalı mıyım yoksaaaa :18::18:

saol canım ay sütte içiyorum yoğurt peynir herşey de yiyorum...benim hamileleik öncesi bişey yoktu. hamileliğimin 3. haftasında kenarı kırıldı o günden beri ağrımıyorduda dün tuttu işte.. bilmiorum ya forumlardafalanda 15 16. haftadan önce müdahae çok doğru değil dio. bazısı kızların dediği gibi anneye bebeğe zarar veriosa röntgen bile çekilip bakılır dio.. aklım o kadar karışık kii

dün gün boyu oldu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…