kızlar çok kafam karıştı biliyorsunuz daha tam bir doktorum yok.samimi bir arkadaşımız var o da kayseride bir doktora gidiyor kadın eğitimini almanyada tamamlamış şimdiye kadarda yaklaşık on yıl almanyada çalışmış ve bu 2li 3lü hiç bir testi yaptırmamış onlar para tuzağı hiçbir anlamı yok demiş kesin bir sonuçta yok napcaksınız şüphe var diye bebeğimi öldüreceksiniz demiş.şimdi ayın 5 inde ikili test zamanım ama kafam çok karıştı bu doktor konusuda çok önemli ama arkadaşım çok memnun kadın öle her kontrole para falan istemiormuş direk kabul edeiyormuş para hiç umrumda değilde kadının tavrını anlatıyorum
günaydın canım ya ben de onu diyecektim. benim arkadaşım amerikada 2 doğum yaptı ona sordum sadece 3 lü test yapılıyor burada dedi ve sadece 20. haftada bir kez ultrasona giriyorsun dedi. benim haftaya randevum var 12+2 olucam ve doktora ikili test yaptırmak istemediğimi sadece 3 lü test yaptırmak istediğimi söylicem. eğerki ille de yaptır derse bayramdan sonra yaptırıcam. biraz rahat olmaya karar verdim. kafaya taktıkça daha çok şüpheleniyorum. rüyamda ya düşük yapıyorum ya erken doğum yapıyorum.
saol canım ay sütte içiyorum yoğurt peynir herşey de yiyorum...benim hamileleik öncesi bişey yoktu. hamileliğimin 3. haftasında kenarı kırıldı o günden beri ağrımıyorduda dün tuttu işte.. bilmiorum ya forumlardafalanda 15 16. haftadan önce müdahae çok doğru değil dio. bazısı kızların dediği gibi anneye bebeğe zarar veriosa röntgen bile çekilip bakılır dio.. aklım o kadar karışık kii
walla doktor sakıncası yok derse ben direk 3 lü yaptırıcam. rahatlayalım artık biraz yaa :)
günaydın canım ya ben de onu diyecektim. benim arkadaşım amerikada 2 doğum yaptı ona sordum sadece 3 lü test yapılıyor burada dedi ve sadece 20. haftada bir kez ultrasona giriyorsun dedi. benim haftaya randevum var 12+2 olucam ve doktora ikili test yaptırmak istemediğimi sadece 3 lü test yaptırmak istediğimi söylicem. eğerki ille de yaptır derse bayramdan sonra yaptırıcam. biraz rahat olmaya karar verdim. kafaya taktıkça daha çok şüpheleniyorum. rüyamda ya düşük yapıyorum ya erken doğum yapıyorum.
kızlar karnım böyle bir tuhaf ağrıyor, ağrıma değil de acıma gibi bişey, rahmimin özellikle sağ tarafının sanki acıdığını hissediyorum, ne bileyim böyle çok su içersin de üstüne koşarsın karnına iğrenç bir ağrı girer ya, ona benziyor ya da apandisit ağrısı gibi birşey ,midem bulansa hah apandisit oldum diye doktora koşcam ama öyle bir durumum da yok:26:, böyle benzer durum yaşayan var mı yaa, korkmalı mıyım yoksaaaa :18::18:
kızlar mart annesi olacak bi arkadaşım için yardıma ihtiyacım var.
doğru düzgün bi dr bulamadı daha.bahçelievler-bakırköy tarafında iyi bi dr önerebilecek olan var mı?
ssklıya muayene ücreti de önemli ?cok pahalı olmazsa seviniriz
Canım bakırköy incirli caddesinde dr. Sevil sarıer var özel muayene, ssk geçmiyor ama iyi bir dr..ayrıca eski jfk acıbadem aile hastanesi oldu ora da sak geçiyor bildiğim kadarıyla.. Blr yakının orda doğum yaptı çok memnun kaldı..
Kızlar bu arada benim karnına da sabah acayip bişey oldu, sanki içerdeki kaslar gerildi, meğer plesanta yer değiştiriyormuş
Kızlar bu arada ben rüyamda hep erkek bebek gördüm, hep sağ kasığım ağrıdı, burda yazan meme ağrısına göre de erkekti, çin takvimi erkek dedi, fallarımda pipi çıktı ama kızım oluyor:))
Size şöyle bir ipucu verebilirim hcg değeri yüksekse ve bebek biraz önde gidiyorsa genelde kız oluyormuş- ki benim öyle-ayrıca annem şuan minicik olan karnımın yanlara doğru büyüdüğünü iddia ediyor:))
lepican naber?
benimde karnımda bişi hareket ediyo gibi yaakımıl kımıl...
bende halaaaaaa yık yok çiçem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?