2014 Şubat Anneleri

slm şubat anneleri, uzun zamandır aranızda yoktum, umarım herkez iyidir , kendinize ve bebişlerinize dikkat edin, bir ara görüşmek üzere

günaydın canım ya ben de onu diyecektim. benim arkadaşım amerikada 2 doğum yaptı ona sordum sadece 3 lü test yapılıyor burada dedi ve sadece 20. haftada bir kez ultrasona giriyorsun dedi. benim haftaya randevum var 12+2 olucam ve doktora ikili test yaptırmak istemediğimi sadece 3 lü test yaptırmak istediğimi söylicem. eğerki ille de yaptır derse bayramdan sonra yaptırıcam. biraz rahat olmaya karar verdim. kafaya taktıkça daha çok şüpheleniyorum. rüyamda ya düşük yapıyorum ya erken doğum yapıyorum.

aynen canım of çok karışığım

ben dişleri aldırmadan önce test yaptım negatif çıktı dişleri aldırdım 2 gün sonra falan tekrar yaptım pozitif çıktı allahın hikmeti galiba benimde çok ağğrıyodu doktor bişey olmaz dedi içim rahatladı bide bütün dişlerimi tek tek röntgen çektiler resmen 1 saate yakın röntgen odasında kaldımm inş bişey olmamıştırr

bende kararsızım sonuca göre mudahele etmiceme göre niye kalbimi bulandırayım diyorum bi yandanda merak işte yaptır diyo.

benim bildiğim 2 li test 3 lü testten sonra geliştirlen ve 3 lüye göre daha iyi yanıt veren bir test.
3 lü testte bakılan bir değere ileriki haftalarda da bakılabiliyormuş. zaten hem ikili hem üçlü yapanı duymadım ben.
ama bana sorarsanız doktorunuz ne diosa yapmak gerek
benimki ikili dedi tartışmadım bile
şimdi 18. hafta da başka bi şey yapcakmış ama 3 lü 4 lü test değil ayrıntılıda değil
ona da peki diyorum. yani Allaha inanın dua edelim hayırlısı olsun
geçen doktorda bi kadın gördüm 3.çocuğu imiş 3 ü içinde böyle tetsler yaptırmamış
sade gelio ultrasona gerekirse kan tahlilleri okadar relax olmak lazımda bilzer başaramıyoruz bazen işte..

ayy rahmin yukarı çıkıyor şekerim yakında bebeğinin olduğu yeri elinle hissedeceksin demektir bu:))
korkma korkma
özellikle sağ kasık tarafında ağrı girip çıkabilirmiş çünkü rahmi tutan kaslar gerilirmiş
ama bu sürekli olmazmış arada olup gidermiş
ben de bi iki oldu ama çok değil.

buarada anketi gördüm de aklıma geleni diyiveriyim.
ankette ikiz bebeklerimiz unutulmuş:26:
ikizler için bir kız bir oğlan iki oğlan iki kız şeklinde de seşenekler açılsa güzel olmazmı
sonradan süzenleme yapılırmı bilmiyorum ama bi kaç topik de böyle görmüştüm e aramzıda da ikiz bekleyenler var onları da unutmayalım

Canım bakırköy incirli caddesinde dr. Sevil sarıer var özel muayene, ssk geçmiyor ama iyi bir dr..ayrıca eski jfk acıbadem aile hastanesi oldu ora da sak geçiyor bildiğim kadarıyla.. Blr yakının orda doğum yaptı çok memnun kaldı..

Kızlar bu arada benim karnına da sabah acayip bişey oldu, sanki içerdeki kaslar gerildi, meğer plesanta yer değiştiriyormuş

cok teşekkürler canım...söyledim arkadaşıma...

Kızlar bu arada benim karnına da sabah acayip bişey oldu, sanki içerdeki kaslar gerildi, meğer plesanta yer değiştiriyormuş

yaaa bende uzanırken sola yatıyorum sola kayıyo bebiş saga dönüyorum saga kayıyo cok komik görünüyo....

nasılsın bu arada?kızçemiz nasıl?

kuzummm enteresan ama anneler ne derse doğru çıkıyor

duygudenizi çok geçmiş olsun tatlım

bugün nasılız kızlar

nbr kızlar

ben yorgunum ve bi dolu işim var başlamam gerek bi yerlerden ama yapasım yok
haftaya bugüne çok önemli bir işin yetişmesi lazım hatta p.tesinden bitmesi lazım çok dikkat edilesi bi iş ama bende o dikkat verecek potansiyel yok şuan korkuyorum bir yanlışlık yaparım diye çünkü telafisi yok :18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…