2014 Şubat Anneleri

evet aynen canm. Şimdi öyle dedin de aklıma geldi. O gün balıkçıya gittik. Hep olan pide, o gün yok bitmiş. Ben de pide hevesiyle gitmiştim. Böyle soslayıp ızgarada kızartıyor azıcık. Süper oluyor. Neyse pide yok diye ben başladım hüngür hüngür ağlamaya. Ama nasıl gözyaşlarım boşalıyor. Adam şaşırıp kaldı. Sonra da tamam abartma, ağlama filan dedi. Ben de bana bak dedim, hemen yarın açıyorsun interneti, hafta hafta okuyorsun. Ben sana ikide bir anlatmayacağım ne olduğunu nasıl hissettiğimi. Bu da tamam dedi ama nerdeeee?:44:

Ahhh ah kimbilir canın nasıl da istemişti o zaman o pideyi sonra inadına tekrar yemeye gitseydin madem abartıyormuşsun hakkını vermek lazımabartmak öyle olmaz böyle olur diye

Madem sevgili kocanın okumaya niyeti yok sen ona boş bir anında oku tek tek sonra da bir daha böyle basite indirgersen sana babalığı zevkiyle tattırmam büyümeye başladığında karnım bebek kendini belli ettiğinde sevdirmem karnımı görürsün de

Ne de olsa hamilelikte herşey mübah demişler tatlım

Canm isteği kabul edemiyorum. Donup kalıyor. Sonra tekrar deneyeceğim. Bu arada bir daha gittik tabi ki ve ben giderken fırından pide aldırttım adama sonra gittik baktık, o gün pide varmış
Evet onu tehdit etmeyi deneyeceğim. İyi fikir

Son düzenleme:
şekerler benim adam karnıma dokunmaya korkuyor.şimdiden böyleysen diyorum ileride hareketlenmeye başlayınca yatakları ayırırız artık..bişey olucak diye aklı cıkıyo.

şekerler benim adam karnıma dokunmaya korkuyor.şimdiden böyleysen diyorum ileride hareketlenmeye başlayınca yatakları ayırırız artık..bişey olucak diye aklı cıkıyo.

Korkma korkma onun üstünde baya sağlam bir koruması var sev sen çekinme desene canım

Neyse kızlar size doyum olmaz çok çene çaldım az uzanayım görüşmek üzere iyi bakın kendinize

olmaz olmaz inşş klbini ferah tut canım.. o zaman olmamıştır bişey..

olabilir gazım da olmuyo değil de ne bilim böle portakal büyüklüğünde bişi bi sağda oluyo bi solda....

haha ben biara bi gazlanmışım açtım göbepimi izliyodum
bi yukarı bi aşağı bi sağa bi sola nası hareket var
dedim bebek olsa bukadar göremem heralde
daha leğen kemiğinden yukarı çıkmadı bebek göremezsin şimdi bence
ay ne muhalefetim yaa

olabilir canım dikkatin dağılmıştır aklın bebektedir falan

hıııı... benimki de konuşmuyor, acaba komik duruma düşeceğini mi zannediyor. ???

valla benşmki sevio göbeğimi
ama geçip de konuşmadı daha:)
adama parmakları oluşmuş diyince bile şaşırıo bebeğin gerçek olduğunu göbeğimi görmeden
algılaması tam olmicak sanırım
bir tek oğlum diyince yönlendirme yapma dio kız istediği içn okadar
amaa çok cool tipse ağır abi olup konuşmayabilir
seninki:)

haha ben bunu çok iyi kullanıyorum boğuşsak bişi yapamıo ben kazanıom
el ense olduk

benimkide geliyo bazen sevicem diye oturuyo yanıma o biliyo ama nerede olduğunu bazen eli yukarı çıkıyo ama olsun :))

o konuda evet işe yarıyor ama adam iyice uzaklaştı kardeş gibi olduk aman dur aman bişey olur o sakındıkca bende artık kızar oldum.

ayy kızlar pek tatlısınız....ben de ağlayıp duruyorumm..oluyo ööle şeyler
bu arada 9 hafta 5 günlük hamıleyım gecen pazartesı doktora gıttım sata gore geri dedi...ılkını de kaybetmıştım cok tedırgınım
sureklı aklımda kotu duşunce..
her hafta doktora gıdesım var sız ne kadar da gıdıyorsunuz

allahın izniyle bişeycik olmaz insan sürekli ultrasona giresi geliyor ama oda olmuyor tabi.bebiş büyür inş bı sıkıntı olmadan.2hafta bence cokda önemli değil.

nasılsınız kızlarr bugün bizim evlilik yıldönümümüz :123: fadikcim havada sıcak ya insan dahada bunalıyo bide sular kesik bizim burda boruda patlama olmuş dünden beri yok saat 5 gibi verilcekmiş beklemedeyim çok sinir bozucu bi durum :97:

o konuda evet işe yarıyor ama adam iyice uzaklaştı kardeş gibi olduk aman dur aman bişey olur o sakındıkca bende artık kızar oldum.

boşver ya sakınsın işte ne güzel değer verio demektir
alışamadılar bişi olcak sanıolar
bi de benimki doktor muayenesinden sonra kanamam olunca (yanımdaydı)
korktu bişi olur diye çekinio yazık

valla bana kalsa eve kurcam cihazı
doktordan yüz bulsam her hafta giderim ki geçen bi yüz buldum dediğimi de yaptım:)
12. haftaya kadar iki haftada bir artık ayda bir alacakmış doktorcuğum

Hiç bir şey olmaz Allah ın izniyle. Korkma. Benimki 2 hafta gerideydi. Bir hafta sonra gittiğimde maşallah 5 gün açığını kapatmıştı. Zamanla kapanır o açık.

Sağol canım çok şükür iyiyiz..Siz de iyisiniz inş..o bebek değil göbüştür;P bazı arkadaşlar 3 boyutlu resim koymuş ya ne küçükler, görünce garip oldumm..ceptelwfonumda bir uygulama var bizim bebiş şuan kivi kadarmış

:)) dr 12 haftada plesanta yer değiştirir demişti ben ağrıyı ona yordum..hep beraber çıkıştalar demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…