kuzum benim hissettiğim de bebek değil gibi geliyor...daha cok erken yaa....
nbr kızlar
ben yorgunum ve bi dolu işim var başlamam gerek bi yerlerden ama yapasım yok
haftaya bugüne çok önemli bir işin yetişmesi lazım hatta p.tesinden bitmesi lazım çok dikkat edilesi bi iş ama bende o dikkat verecek potansiyel yok şuan korkuyorum bir yanlışlık yaparım diye çünkü telafisi yok:18::18::18::18:
nbr kızlar
haftaya bugüne çok önemli bir işin yetişmesi lazım hatta p.tesinden bitmesi lazım çok dikkat edilesi bi iş ama bende o dikkat verecek potansiyel yok şuan korkuyorum bir yanlışlık yaparım diye çünkü telafisi yok:18::18::18::18:
benim doktorum 3,5-4 ay civarı hissedersin demişti ama bilmiyorum.zaten cinsiyetinide bilmiyorum
bu arada adally sanada geçmiş olsun tatlım
Kızlar eşime gülmekten bir hal oldum yarım saattir.
Güya bebeğini sevecek geldi yanıma midemin olduğu yeri seviyor
Bebek orada değil ki aşağıda dedim adam da şaşırdı ama o da haklı tabi benim mide ile bebeğin şişliği bugün birleşmiş sanki
Yazarken bile nasıl gülüyorum görmeniz lazım ya
aslında enerji değilde cesaret verici bişiler lazım gözümde büyüyor çünkü işler ya yanlış yaparsam korkusu var birdekuzum yaaaa,çok üzüldüm sana.ne içsende biraz enerji toplasan.
ya allah de başla bi yerden kuzucuk....benim de öyle hesaplar çizimler dikkat gerektiriyor....kafam almıyor ama bu ara
Bende bilmiyorum cuma gelse de gitsem bakalım sölicek mi cancagzım dr.cugum
benim doktorum 3,5-4 ay civarı hissedersin demişti ama bilmiyorum.zaten cinsiyetinide bilmiyorum
bu arada adally sanada geçmiş olsun tatlım
bu erkekler alem yahuu
lepican naber?
benimde karnımda bişi hareket ediyo gibi yaakımıl kımıl...
Kızlar bu arada benim karnına da sabah acayip bişey oldu, sanki içerdeki kaslar gerildi, meğer plesanta yer değiştiriyormuş
ay işnşallah hatasız yaparsın kuzum dikkatli olnbr kızlar
nbr kızlar
Sorma bir de çocuğa göz dağı veriyor neymiş perşembe günü cinsiyetini gösterecekmiş yoksa güzel ciciler almazmış
iyiyim frostcuğum nolsun kaçamak yaptım evdeyim
gazdır o gaz:) bebeğin daha kası kemiği yeni oluşuo 16. haftadan sonra belki 20. hafta da kesin hissedicez
amaa 11 14 haftadan sonra bebeğin nerede olduğunu elle anlicaz bi rahmimiz yukarı çıksın hele
Sorma bir de çocuğa göz dağı veriyor neymiş perşembe günü cinsiyetini gösterecekmiş yoksa güzel ciciler almazmış
Puhaha çok hoş. Bu da bir şey ama. Benimki yokmuş gibi davranıyor nerdeyse. Ne konuşuyor onunla ne bir şey.
Neeyy konuşmuyor mu vay baba vay tam sopalık ama şimdi hiç kusura bakma
Puhaha çok hoş. Bu da bir şey ama. Benimki yokmuş gibi davranıyor nerdeyse. Ne konuşuyor onunla ne bir şey.
Evetdün de diyor ki bana ne bu sinir ya? Ben de yapıştırdım, sinirli olan ben değilim, oğlun diye(oğlan istiyor da) susup kaldı tabi. Sonra da diyor ki canım oğlum, canım kızım, canım karım. Tabi ben de sakinleştim hemen napiyimm??
kızlar size ne diycem ya
övünmek gibi olmasın ama biraz fazla pratik zekalı ve muhteşem bir hafızam vardı
vardı diyorum çünkü acayip unutkan oldum ve sanki beynim hiç çalışmıyor gibi
patron şoklarda yaptıklarıma inanamıyor
hesaplamaları, sayımları vs geçtim en basiti akşam mağazalara sevk kesmeyi unutuyorum ya
aklımın ucundan bile geçmiyor, eskiden bişey unutsam eve giderdim aklıma gelirdi deli olurdum
şimdi biri söylemese hiiiiiç aklıma bile gelmiyor
eşimde cocugunu dusunuyo ya dalga geçiyo
bişey olmaz sende cok var accık senden alsın bişi olmaz diye
ay bişeyler mi eksildi b12 mi düştü noldu
sizdede var mı böyle şeyler
ve umarım geçicidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?