Ya ben de o kadar aşeriyorum ki. Ne yapacağım bilmiyorum:26:
Merhaba. Şubat anneleri grubunu görünce yazayım istedim. Allah nasip ederse inşallah Şubat annesi olacağım bende. 11+6 günlük olduk buğün.Rabbim inşallah sağlıkla devam ettirip sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin....
hoş geldin aramıza maşallah sayımız baya arttı
Kızzzzlarrr selam, nasıl gidiyor?
Ben 2 günde 1 zofer içiyorum bulantılarım için içmezsem halim fena
10. hafta en fenasıydı, yani inşallah sonra azalacak giderek diye ümit ediyorum yoksa sürekli ilaç içmek beni korkutuyor
Malum kabızlık şikayetim devam ediyor, doktorum Magnezicalsine diye bir toz önerdi, ona güvensem de....yan etkilerinde yine mide bulantısı var daha doğrusu bir arkadaşın midesi alt üst olmuş içtikten snra..
Sizin var mı kullandığınız önerebileceğiniz bir ilaç var mı ?:44:
Valla görünce şaşırdım iyi iyi oğluma gelin kolay bulcam hihhii kız anneleri düşünsün artık kapımda sıra oluyorlarmış ahahah anasına babasına çekerse pek zampara olmaz yavrum ama dayıya hele hele de amcaya çekerse(alah korusun :))) Çok zampara olur...şimdi erkek diyorum da yarın doktora gidiyomuşum kız diyomuş ne dumur olurum eheueu
12+1 de belli oldu ama tam kesin değil lakin olasılık yüksek bakalım..Amin senin de canım erkek bebekler biraz yaramaz oluyor ama napalım katlancaz artık..
kızlar deminden beri e bebekte tulumlara hastane çıkışlarına bakıyorum çok indirimliler var 20tlye 3lü 4lü setler var cinsiyet belli olsa hemen alırdım ben ilkinde 30 hafta biterken alışveriş yapmıştım ama bunda direk yavaş yavaş bişiler almak istiyorum sonra çok ağır gelmesin diye
Hoşbulduk...Evet bayaa kalabalıkmış ay inşallah peş peşe doğum haberlerini veririz...
güzeller geldim bende gene .ay ben çok üşüyorum hep yahu:) bu arada bebğin yerini falan hissedenler maşalalh ne güzel.benim bolca ağrım var ama hiçbişi hissetmiyorum inşalalh o günlerimizde gelir.lauranada gelmedi galiba daha umarım hepimizin ikili testsi iyi çıkar kızlar:)
ah canım sen bendende kötü durumdasın sanırımallah yardımcımız olsun bitsin gitsin bu bulantılar
banada drlar ilaç yazdı ama hiç birini kullanmadım 1 kere kullandım aşırı kötü yaptı şimdi hiç kullanmıyorum sadece karanfil emiyorum ağzımda azcık rahatlatıyor ısırma ama acısı da kötü yapıyor karanfili öneririm
Hoşbulduk...Evet bayaa kalabalıkmış ay inşallah peş peşe doğum haberlerini veririz...
selam kızlarrrrrrrrrrrrr
bende işleri epey kolayladım bir bakayım çıkmadan size dedim
ikili testimiz temiz çıkmış telefonla sorduk öyle dediler olasılıklarıda görmek istedim yine yarın öbürgün gelin alın dediler alınca bakarız artık
erkek bebek sayısı 5 olmuş maşallahaslında nerdeyse tüm topiklere bakıyorumda tüm anketlerde hep erkek çoğunlukta bizde ise şuan kız çoğunlukta ben henüz oy bile kullanmadım
ben vitamşin olaraqk decavit kullanıyorum kızlar
hap kocaman bu gece rüyamda onu içerken boğazımda kaldığını gördüm
rüyama girdi
demir ilacı da gyno ferro
onu da bi kez içtim
midemi bulandırdı sanki
zaten kansızlık yok bıraktım şimdilik
magnezyum var portakal suyu gibi
onu içiyorum kabızlığıma da iyi geldi sanki sevdim onu
canım bn daha 10.haftadayım ondan diyorum inşallah bu durumum, bende 12 sonrası rahat bi nefes almayı hayal ediyorum kızımda da 10.hafta en kötüsüydü, sonra yavaşlamıştı ama hiç unutmam doğuma giderkenki gün de çıkartmıştım
kabızlık konusu ayrı sıkıntı oldu, oyoyoyo ilaç beğenemiyorum şimdi de
selam kızlarrrrrrrrrrrrr
bende işleri epey kolayladım bir bakayım çıkmadan size dedim
ikili testimiz temiz çıkmış telefonla sorduk öyle dediler olasılıklarıda görmek istedim yine yarın öbürgün gelin alın dediler alınca bakarız artık
erkek bebek sayısı 5 olmuş maşallahaslında nerdeyse tüm topiklere bakıyorumda tüm anketlerde hep erkek çoğunlukta bizde ise şuan kız çoğunlukta ben henüz oy bile kullanmadım
Gözün aydın canım ben de cuma günü alacağım sonuçları. Bana da kıza benziyor dedi doktor ama ben de hala oy kullanmadım. Tam kesinleşsin öyle kullanacağım. Bu arada sen bir ara hamile pantolonuna çeviren penyeciden bahsetmişsin. Nerde bunun yeri bana tarif edebilir misin?
hadi gözün aydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?