2014 Şubat Anneleri

Ya ben de o kadar aşeriyorum ki. Ne yapacağım bilmiyorum:26:

ben 3 ayda ilkkez köfte aşerdim yedim oh dedim rahatsız etmedi ,
birde dün salata turşusu aşerdim ama o fena yaptı yaramadı
benim tatlı yiyesim isteyesim var ama daha düşünürken bö oluyorum tatlı seven ben artık yiyemiyorum canımda hiç istemiyor
ama köfte istiyor canım bugün yine buzluktan kıyma çıkarmayıda unuttum bu akşam ne yemek yapıcam diyede kara kara düşünüyorum

hoş geldin aramıza maşallah sayımız baya arttı

Kızzzzlarrr selam, nasıl gidiyor?
Ben 2 günde 1 zofer içiyorum bulantılarım için içmezsem halim fena
10. hafta en fenasıydı, yani inşallah sonra azalacak giderek diye ümit ediyorum yoksa sürekli ilaç içmek beni korkutuyor
Malum kabızlık şikayetim devam ediyor, doktorum Magnezicalsine diye bir toz önerdi, ona güvensem de....yan etkilerinde yine mide bulantısı var daha doğrusu bir arkadaşın midesi alt üst olmuş içtikten snra..
Sizin var mı kullandığınız önerebileceğiniz bir ilaç var mı ?:44:

güzeller geldim bende gene .ay ben çok üşüyorum hep yahu:) bu arada bebğin yerini falan hissedenler maşalalh ne güzel.benim bolca ağrım var ama hiçbişi hissetmiyorum inşalalh o günlerimizde gelir.lauranada gelmedi galiba daha umarım hepimizin ikili testsi iyi çıkar kızlar:)

ah canım sen bendende kötü durumdasın sanırım allah yardımcımız olsun bitsin gitsin bu bulantılar
banada drlar ilaç yazdı ama hiç birini kullanmadım 1 kere kullandım aşırı kötü yaptı şimdi hiç kullanmıyorum sadece karanfil emiyorum ağzımda azcık rahatlatıyor ısırma ama acısı da kötü yapıyor karanfili öneririm

canım o işlerr hiç belli olmuyor benim oğlum pek yaramaz değildi çok rahat büyüdü ben şimdikinden korkuyorum abisine çeker inşallah şimdiki kızlarda yaramaz sağlıklı olsunlar önemli olan bu

benimde canım bişeyler almak istiyo bebişime şu cinsiyeti ögrensem almaya başlıcam yavaş yavaş

selam kızlarrrrrrrrrrrrr

bende işleri epey kolayladım bir bakayım çıkmadan size dedim

ikili testimiz temiz çıkmış telefonla sorduk öyle dediler olasılıklarıda görmek istedim yine yarın öbürgün gelin alın dediler alınca bakarız artık

erkek bebek sayısı 5 olmuş maşallah aslında nerdeyse tüm topiklere bakıyorumda tüm anketlerde hep erkek çoğunlukta bizde ise şuan kız çoğunlukta ben henüz oy bile kullanmadım

iyi yaptın canım geldin

canım bn daha 10.haftadayım ondan diyorum inşallah bu durumum, bende 12 sonrası rahat bi nefes almayı hayal ediyorum kızımda da 10.hafta en kötüsüydü, sonra yavaşlamıştı ama hiç unutmam doğuma giderkenki gün de çıkartmıştım
kabızlık konusu ayrı sıkıntı oldu, oyoyoyo ilaç beğenemiyorum şimdi de

Gözün aydın canım ben de cuma günü alacağım sonuçları. Bana da kıza benziyor dedi doktor ama ben de hala oy kullanmadım. Tam kesinleşsin öyle kullanacağım. Bu arada sen bir ara hamile pantolonuna çeviren penyeciden bahsetmişsin. Nerde bunun yeri bana tarif edebilir misin?

doktor bu hapları sana ne zaman verdi canım?

magnesine calsin içeriğinde bol magnezyum olan bir ilaç
sende bol bol magnezyum bulunan yiyecekler tüketmeye çalışsan magnezyum bağırsak dostu çünkü ve dışkı düşmanı içerde durmalarına izin vermiyor
salatalık gibi mesela, ve tüm yeşil yapraklı sebzeler gibi netten bulabilirsinde içerisinde magnezyum bulunan yiyecekler diye bi arat istersen yiyebileceğin bişiler çıkar muhakkak

hadi gözün aydın canım

sağol özden sende iyi sonuç alırsın inş.
bende kesinleşince oy kullancam

canım ben cengiz penyeye yaptırmıştım
celal doğan parkından tugaya çıkarken kolej vakfına varmadan iki önceki ışıklar sanırım sağda hemen ışıklardan görünüyor zaten
ben orda yaptırmıştım şuandada yapıyordur sanırım kaça yapıyor bilmiyorum ama

Kızlar benim de12. Haftadan sonra bulantılarım birden azaldı. Sizin de geçer inşallah.. Bizimkiler 6 aydan önce bebişe bişey alma diyor ama ben en fazla 1 ay daha dayanırım sanırım

Bu arada tatlı sever hatta çikolata delisi ben ağzıma sürmüyorum varsa yoksa peynir ekmek domates hep tuzlu şeyler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…