2014 Şubat Anneleri

ben de senin gibiyim.tatlı ve çikolatasız bir hayat düşünemiyorken şimdi peynir ekmek rahatlatıyor.

ayyy ciddi miisn? ben de ne korktum ne korktum yaa bulaşıkları toplarken tezgaha değdi karnım, annaaaaaamm o nasıl bir acıdır yarabbim, neyse inşallah iyidir

kızlar akşama ne yemek var fikir olur bizlerede
bende hiç bişi yok bugün bulantıdan su bile zor içiyorum

Ben kırmızı mercimek çorbası,patlıcan yemeği,pilav yaptım yanına da salata,karpuz vs.Çok şükür bulantı arada uğruyor artık tamamıyle geçti gibi birşey..

iyi çıkmasına çok sevindim
maalesef cinsiyet öğrenmek için çok erkek diyip 2 haftadır salladı bizim dr 1 ay sonra gel söylerim dedi

Ooo seninki kesin olsun öyle söyleyim rahat rahat dedi sanırım. Ben hiç sormamıştım ama geçen haftaki kontrolümde 19 Ağustosa randevu verdi o zaman cinsiyeti öğreniriz dedi. İlk çocuk bizde sağlıklı olsunda yeterki. Ama ben hep erkek hissttim bakalım içgüdüm doğrumu çıkacak:)

Ben kırmızı mercimek çorbası,patlıcan yemeği,pilav yaptım yanına da salata,karpuz vs.Çok şükür bulantı arada uğruyor artık tamamıyle geçti gibi birşey..

oh süper ellerine sağlık tam menü ayarlamışsın ah ah aylardır çok özledim böyle sofraları
bende dayanamadım hazır tavuk suyu çorbası yaptım birde makarna yaptım yanına dünden havuçlu yoğurt vardı daha bişey daha isterse yaparız 10dkya gelir benimki napim kolay şeyler oldu ama onunda canına minnet ağır yemek hiç sevmez

garantici dr sanırım bizimki ama ben beklemem 1 ay yarın öbürgün başka dr gidiciiimm
ben kız hissediyorum hayırlısı bakalım

Ohh maşallah yok yok listede canım :1:

aynen şekercim kussam rahatlarım ama yok sürekli bir yanma bulantı hali ne yesem aynı

Bunlar da geçecek ama bakalım ne zaman

Hoşgeldin canım bebeğin sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Gözün aydın canım sevindim

Ben de aranıza yeni katıldım. hatta şu profil düzenelem işiyle uğraşıyorum (tam çözemedim ). Ne kadar çok yazmışsınız oku oku bitmedi

Hoşgeldin canım bebeğin hayırlı olsun bizim çenemiz biraz fazla düşük idare et artık

kızlarrrrr neden kimse konuşmuyor:) bir kız ismi buldum çok hoşuma gitti:) lina yorumlarınızı bekliyorum

kızlar siz ne ara öğrendiniz bebişleriniz cinsiyetini. ben doktora ısrar ettim tık demedi :) 12+3 de kontrole gitmiştim daha görünmez dedi. siz ne zaman öğrendiniz. ayrıca bi dahaki kontrol taa 16. hafta da zaten o zaman muhakkak öğrenirim zaten. ama ben erken öğrenmek istiyordum :2:

kızlarrrrr neden kimse konuşmuyor:) bir kız ismi buldum çok hoşuma gitti:) lina yorumlarınızı bekliyorum
ben de şu an isim bakıyorum lina ismini çok gördüm.ben de nur-bade ya da meriç beğendim şimdilik.misafirimi göndereyim uğrarım sonra.

güzelim çok geçmiş olsun ama kendini bu kadar zorlama....çene kemiğine yakın damarlar beyne en yakın ana damarlardır ve tedavi olmazsa kangrene çevirebilir...benim başıma geldi ilk hamileliğimde günlerce ağladım ama baktım olmuyor herşey hikaye aldım largopen 1000mg lık antibiyotik günde 2 defa....hem dişçim verdi hem de doktorum verdi aynı antibiyotiği ve hiçbirşey olmaz dedi ama düşük yaptım sonra çektirdim:))) bir tanesi hala duruyor ağzımda ve korkuyorum birşey olur diye(( ama hiç çekinmem kullanırım istemesemde ben daha önemliyim sonuçta....hamilelikte kullanılan antibiyotikler de var...annem kardeşime 10 haftalık hamileyken dişini çektirmiş hiçbirşey olmadı rabbim korur diye düşünüyorum naparsın mecburiyet ayrıdır....canım noolur üzme kendini al antibiyotiği...

12 +5 de gittim çikolata yedim ,meyve suyu içtim,bol bol öksürdüm.dr.direk popoyu yakaladı ama ben pek anlamadım ortada yuvarlak birşey vardı bu kız dedi.ben bir kere söylerim dedi.bende ağlaya ağlaya eve geldim.çok alıştım .inşaallah değişmez.tabiki sağlıkla kucağımıza alalımda.aralık topiğinde benim günümde öğrenenler var.kaptırdım kendimi valla.
senin ilk bebekse 16 hft.ya kadar beklemek kolay.

evet malatyalıyım.öğrendim cinsiyeti ama erken olduğu içinde değişmesin diye dua ediyorum.
sen de malatya dasın galiba?

evet malatyadayım hatta aynı doktora gidiyodk sanırım tarık beye gidiyorum o da bana 13 haftada söylerim cinsiyetini dedi merakla bekliyorm ilk bebek olck benim ama gönlüm kızdan yana:)

tatlımmmm benim işim erken bitti doktorda ama sonra anneme uğradım ondan gelemedim buraya...çok şükür sonuçlarım iyi çıktı ama haftaya kan tahlilini alcam inşallah o da iyi çıkar...doktor kıza benziyor dedi ama kesin değil dedi:)))) bir de 1 hafta önden gidiyormuş ne ara gelişti anlamadım...64mm olmuş boyu:))

canım 1,9 çıktı benimki iyi dedi ben de ok dedim:)) kafa çapı 79mm çıktı koca kafa mı olacak ne:))))

ben de şu an isim bakıyorum lina ismini çok gördüm.ben de nur-bade ya da meriç beğendim şimdilik.misafirimi göndereyim uğrarım sonra.

güzel isimler ama ben böyle yeni isimlere pek alışamıyorum...favorim ayşe,fatma da değil ama ne bilim işte berna,duygu,arzu,irem,gamze gibi daha klasik isimler:)))

Neeyy konuşmuyor mu vay baba vay tam sopalık ama şimdi hiç kusura bakma

Bugün kızdım ben buna. Dedim takip ettiğim sitelerde insanlar kocalarının bebeklerini nasıl sevdiğini, neler söylediğini anlatıyor. Maşallah senin tek kelime ettiğin yok dedim. Bu da, bence onlar erken başlamışlar dedi. Hem ben cinsiyeti belli olmadan konuşamam ki, ona göre yapacağım konuşmayı dedi. Hem şimdi duyuyor mu ki dedi. Saf aşkım benim ya Daha erken diye kocamın aklına bile gelmemiş konuşmak

Son düzenleme:
bu akşam bir baş ağrısı geldi ki ne siz sorun ne ben söyleyeyim.. aynı anda da mide bulantısı nerdeyse hastaneye gidiyoduk.. buz torbası koydum alnıma, kafama biraz hafifletti ama geçmedi. sonra eşim ovdu baya bir.. limonla, limon kolonyasıyla yine tam geçmedi .duşa girdim yine geçmedi yine geçmedi.. bu neden olur sizce kızlar hamilelikte baş ağrısı normal ama bugünki çok fena bişeydi şimdi biraz daha iyiyim sanki ama hala biraz var inşallah sabaha bişeyim kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…