- 11 Şubat 2011
- 539
- 245
- 333
Kızlar benim de12. Haftadan sonra bulantılarım birden azaldı. Sizin de geçer inşallah.. Bizimkiler 6 aydan önce bebişe bişey alma diyor ama ben en fazla 1 ay daha dayanırım sanırım
Bu arada tatlı sever hatta çikolata delisi ben ağzıma sürmüyorum varsa yoksa peynir ekmek domates hep tuzlu şeyler..
ayy rahmin yukarı çıkıyor şekerim yakında bebeğinin olduğu yeri elinle hissedeceksin demektir bu:))
korkma korkma
özellikle sağ kasık tarafında ağrı girip çıkabilirmiş çünkü rahmi tutan kaslar gerilirmiş
ama bu sürekli olmazmış arada olup gidermiş
ben de bi iki oldu ama çok değil.
kızlar akşama ne yemek var fikir olur bizlerede
bende hiç bişi yok bugün bulantıdan su bile zor içiyorum
iyi çıkmasına çok sevindim
maalesef cinsiyet öğrenmek için çok erkek diyip 2 haftadır salladı bizim dr 1 ay sonra gel söylerim dedi
Ben kırmızı mercimek çorbası,patlıcan yemeği,pilav yaptım yanına da salata,karpuz vs.Çok şükür bulantı arada uğruyor artık tamamıyle geçti gibi birşey..
Ooo seninki kesin olsun öyle söyleyim rahat rahat dedi sanırım. Ben hiç sormamıştım ama geçen haftaki kontrolümde 19 Ağustosa randevu verdi o zaman cinsiyeti öğreniriz dedi. İlk çocuk bizde sağlıklı olsunda yeterki. Ama ben hep erkek hissttim bakalım içgüdüm doğrumu çıkacak:)
Kestane şekeri, kebap, et döneri, tavuk döneri, kunefe, irmik tatlısı, karnıyarık, turşu... Daha sayayım m??
Kocam getiriyor sağolsun. İşin garip bir tarafı da var. Hamile kalmadan önce de canım bir sürü şey çekerdi. Bir şey aklıma geldiğinde ve canım çektiğinde yemezsem bişeyler olurdu, delirirdim
aynen şekercim kussam rahatlarım ama yok sürekli bir yanma bulantı hali ne yesem aynı
Merhaba. Şubat anneleri grubunu görünce yazayım istedim. Allah nasip ederse inşallah Şubat annesi olacağım bende. 11+6 günlük olduk buğün.Rabbim inşallah sağlıkla devam ettirip sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin....
selam kızlarrrrrrrrrrrrr
bende işleri epey kolayladım bir bakayım çıkmadan size dedim
ikili testimiz temiz çıkmış telefonla sorduk öyle dediler olasılıklarıda görmek istedim yine yarın öbürgün gelin alın dediler alınca bakarız artık
erkek bebek sayısı 5 olmuş maşallahaslında nerdeyse tüm topiklere bakıyorumda tüm anketlerde hep erkek çoğunlukta bizde ise şuan kız çoğunlukta ben henüz oy bile kullanmadım
Ben de aranıza yeni katıldım. hatta şu profil düzenelem işiyle uğraşıyorum (tam çözemedim). Ne kadar çok yazmışsınız oku oku bitmedi
ben de şu an isim bakıyorum lina ismini çok gördüm.ben de nur-bade ya da meriç beğendim şimdilik.misafirimi göndereyim uğrarım sonra.kızlarrrrr neden kimse konuşmuyor:) bir kız ismi buldum çok hoşuma gitti:) lina yorumlarınızı bekliyorum
çok saol tatlım...etmeye çalışıorum bakalım umarım hemen geçer..(keşke benmde 3 4 ay önce ağrısaydı da off... ( neyse sabır sabır..başka yapacak bişe yok sanırım çenem düşecek gb ağrıo.. diş ağrısınada alışkın değilim feci bişeymiş bu ya...
ben de şu an isim bakıyorum lina ismini çok gördüm.ben de nur-bade ya da meriç beğendim şimdilik.misafirimi göndereyim uğrarım sonra.
evet malatyalıyım.öğrendim cinsiyeti ama erken olduğu içinde değişmesin diye dua ediyorum.bende çok istiyorum cinsiyetini öğrenmeyi hemen eşyalarını alcm ona göre:) sen malatyadamıydın ?
12 +5 de gittim çikolata yedim ,meyve suyu içtim,bol bol öksürdüm.dr.direk popoyu yakaladı ama ben pek anlamadım ortada yuvarlak birşey vardı bu kız dedi.ben bir kere söylerim dedi.bende ağlaya ağlaya eve geldim.çok alıştım .inşaallah değişmez.tabiki sağlıkla kucağımıza alalımda.aralık topiğinde benim günümde öğrenenler var.kaptırdım kendimi valla.kızlar siz ne ara öğrendiniz bebişleriniz cinsiyetini. ben doktora ısrar ettim tık demedi :) 12+3 de kontrole gitmiştim daha görünmez dedi. siz ne zaman öğrendiniz. ayrıca bi dahaki kontrol taa 16. hafta da zaten o zaman muhakkak öğrenirim zaten. ama ben erken öğrenmek istiyordum :2:
evet malatyalıyım.öğrendim cinsiyeti ama erken olduğu içinde değişmesin diye dua ediyorum.
sen de malatya dasın galiba?
güzeller geldim bende gene .ay ben çok üşüyorum hep yahu:) bu arada bebğin yerini falan hissedenler maşalalh ne güzel.benim bolca ağrım var ama hiçbişi hissetmiyorum inşalalh o günlerimizde gelir.lauranada gelmedi galiba daha umarım hepimizin ikili testsi iyi çıkar kızlar:)
Sanırım çoğunuz ikili testi yaptırmışsınız.Ama o kadar çok yazmışsınızki geçmişi okuyamadım. :) Bende cuma yaptırdım ense kalınlığı 1mm çıkmıştı doktorum aradı oran 13.8 dedi telefonda anladığım kadarıyla.Gayet iyi sonuç sorun yok dedi. Sizlerin kaç çıkmıştı. Cinsiyet öğrenen varmı ve kaçıncı haftada öğrendiniz.:)
ben de şu an isim bakıyorum lina ismini çok gördüm.ben de nur-bade ya da meriç beğendim şimdilik.misafirimi göndereyim uğrarım sonra.
kesin senin oğlun olur.ben ilk oğlumda çılgınca herşeye aşeriyordum.
Neeyy konuşmuyor mu vay baba vay tam sopalık ama şimdi hiç kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?