2014 Şubat Anneleri

herkesin testleri iyyapılacak i çıkmış galiba maşallah ben daha 5inde doktora gitcem o zaman yapılacak galiba inşallah sonuçlar herkesin iyi çıkar

Ben de aranıza yeni katıldım. hatta şu profil düzenelem işiyle uğraşıyorum (tam çözemedim ). Ne kadar çok yazmışsınız oku oku bitmedi

hoşgeldin aramıza mesaj sayın bile 0 yazıyor şuanda çok şaşırdım oysaki bir yazmalıyken
sen mesajdan önde gidiyorsun maşallah

Teşekkür ederim cnm biliyorum orayı. Zaten tugaydayım değerlendireceğim bunu.

Teşekkür ederim cnm biliyorum orayı. Zaten tugaydayım değerlendireceğim bunu.

bence önce bi tane yaptır dene baktın hoşuna gidiyor yaptırırsın baktın sevmedim yaptırmazsın
benim verdiğim pantolonlar siyahtı hep genelde siyah pantolın giyerimde ama başka renk vereceksen karnına kullanacağı penyenin rengine bakmak iste pantolona uygun olmalı çünkü koyu mavi verirsin mesela pantolonu tutar penyesini açık mavi kullanır abes kaçar

kızında düzelme oldu bundada olur inşallah diyosun inşallah hatta birden kaybolur gider benim 22 aylık kızım var onda süperdi ya ne bulantı ne yanma iştahta süper vardı bunda neden bulantı var ya :18: hiç umudum yok geçer gibime gelmiyor

kesin senin oğlun olur.ben ilk oğlumda çılgınca herşeye aşeriyordum.

kızlar akşama ne yemek var fikir olur bizlerede
bende hiç bişi yok bugün bulantıdan su bile zor içiyorum

Sanırım çoğunuz ikili testi yaptırmışsınız.Ama o kadar çok yazmışsınızki geçmişi okuyamadım. :) Bende cuma yaptırdım ense kalınlığı 1mm çıkmıştı doktorum aradı oran 13.8 dedi telefonda anladığım kadarıyla.Gayet iyi sonuç sorun yok dedi. Sizlerin kaç çıkmıştı. Cinsiyet öğrenen varmı ve kaçıncı haftada öğrendiniz.:)

oyunu hemen kullan.ben kullandım aralık annelerinde 11.hft. da bile kız olduğunu öğrenenler var.onları okuyup eşime değişmez değil mi diye kendimi rahatlatıyorum.o da değişmez değişmez diyor mecburen

ankette aslında kimler kız kimler erkek oylamış görebilsek keşke.

iyi çıkmasına çok sevindim
maalesef cinsiyet öğrenmek için çok erkek diyip 2 haftadır salladı bizim dr 1 ay sonra gel söylerim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…