doktor bu hapları sana ne zaman verdi canım?
Ben de aranıza yeni katıldım. hatta şu profil düzenelem işiyle uğraşıyorum (tam çözemedim). Ne kadar çok yazmışsınız oku oku bitmedi
sağol özden sende iyi sonuç alırsın inş.
bende kesinleşince oy kullancam
canım ben cengiz penyeye yaptırmıştım
celal doğan parkından tugaya çıkarken kolej vakfına varmadan iki önceki ışıklar sanırım sağda hemen ışıklardan görünüyor zaten
ben orda yaptırmıştım şuandada yapıyordur sanırım kaça yapıyor bilmiyorum ama
Teşekkür ederim cnm biliyorum orayı. Zaten tugaydayımdeğerlendireceğim bunu.
canım bn daha 10.haftadayım ondan diyorum inşallah bu durumum, bende 12 sonrası rahat bi nefes almayı hayal ediyorum kızımda da 10.hafta en kötüsüydü, sonra yavaşlamıştı ama hiç unutmam doğuma giderkenki gün de çıkartmıştım
kabızlık konusu ayrı sıkıntı oldu, oyoyoyo ilaç beğenemiyorum şimdi de
sağol fadik sen yaptırmışmıydın ay unuttum kusura bakma :26:
hoşgeldin aramıza mesaj sayın bile 0 yazıyor şuanda çok şaşırdım oysaki bir yazmalıyken
sen mesajdan önde gidiyorsun maşallah
evet canım 2 hafta önce yaptırdim sonuclarım iyi çıktı
kızlar kaç kişi olduk
Ben de aranıza yeni katıldım. hatta şu profil düzenelem işiyle uğraşıyorum (tam çözemedim). Ne kadar çok yazmışsınız oku oku bitmedi
seninde gözün aydın ozaman hep iyi haberler al inş.
nasıl saycaz ki :26::26::26:
Kestane şekeri, kebap, et döneri, tavuk döneri, kunefe, irmik tatlısı, karnıyarık, turşu... Daha sayayım m??
Kocam getiriyor sağolsun. İşin garip bir tarafı da var. Hamile kalmadan önce de canım bir sürü şey çekerdi. Bir şey aklıma geldiğinde ve canım çektiğinde yemezsem bişeyler olurdu, delirirdim
selam kızlarrrrrrrrrrrrr
bende işleri epey kolayladım bir bakayım çıkmadan size dedim
ikili testimiz temiz çıkmış telefonla sorduk öyle dediler olasılıklarıda görmek istedim yine yarın öbürgün gelin alın dediler alınca bakarız artık
erkek bebek sayısı 5 olmuş maşallahaslında nerdeyse tüm topiklere bakıyorumda tüm anketlerde hep erkek çoğunlukta bizde ise şuan kız çoğunlukta ben henüz oy bile kullanmadım
Sanırım çoğunuz ikili testi yaptırmışsınız.Ama o kadar çok yazmışsınızki geçmişi okuyamadım. :) Bende cuma yaptırdım ense kalınlığı 1mm çıkmıştı doktorum aradı oran 13.8 dedi telefonda anladığım kadarıyla.Gayet iyi sonuç sorun yok dedi. Sizlerin kaç çıkmıştı. Cinsiyet öğrenen varmı ve kaçıncı haftada öğrendiniz.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?