inşallah canım benım hepimizin bebekleri guzel guzel buyusun inşallah.... ben her hafta gıdıyodum bu zamana kadar.eşim bu hafta gıtmeyelım ıyı değıl bnece her hafta dedı .... 4 gun gerı dedı işteallahın izniyle bişeycik olmaz insan sürekli ultrasona giresi geliyor ama oda olmuyor tabi.bebiş büyür inş bı sıkıntı olmadan.2hafta bence cokda önemli değil.
boşver ya sakınsın işte ne güzel değer verio demektir
alışamadılar bişi olcak sanıolar
bi de benimki doktor muayenesinden sonra kanamam olunca (yanımdaydı)
korktu bişi olur diye çekinio yazık
valla bana kalsa eve kurcam cihazı
doktordan yüz bulsam her hafta giderim ki geçen bi yüz buldum dediğimi de yaptım:)
12. haftaya kadar iki haftada bir artık ayda bir alacakmış doktorcuğum
Gene gel olur mu?Neyse kızlar size doyum olmaz çok çene çaldım az uzanayım görüşmek üzere iyi bakın kendinize
nasılsınız kızlarr bugün bizim evlilik yıldönümümüz :123: fadikcim havada sıcak ya insan dahada bunalıyo bide sular kesik bizim burda boruda patlama olmuş dünden beri yok saat 5 gibi verilcekmiş beklemedeyim çok sinir bozucu bi durum :97:
benimkide geliyo bazen sevicem diye oturuyo yanıma o biliyo ama nerede olduğunu bazen eli yukarı çıkıyo ama olsun :))
ayy kızlar pek tatlısınız....ben de ağlayıp duruyorumm..oluyo ööle şeyler
bu arada 9 hafta 5 günlük hamıleyım gecen pazartesı doktora gıttım sata gore geri dedi...ılkını de kaybetmıştım cok tedırgınım
sureklı aklımda kotu duşunce..
her hafta doktora gıdesım var sız ne kadar da gıdıyorsunuz
kızlar napıyonoz çok sıkıcı bi gün ya sıkılıyorum cok muhapet etmek istiyorum arkadaşlar
nasılsınız kızlarr bugün bizim evlilik yıldönümümüz :123: fadikcim havada sıcak ya insan dahada bunalıyo bide sular kesik bizim burda boruda patlama olmuş dünden beri yok saat 5 gibi verilcekmiş beklemedeyim çok sinir bozucu bi durum :97:
Gene gel olur mu?
2li taramaya giren oldumu aranızda ben girdim sonuçları bekliyorum ya inşalla bir sorun çıkmaz
Ben de çok sıkılıyorum. Bugün 15. günüm. 15 gündür yatıyorum. Tv de bi şey yok. Bazen sayfalar çok ilerlememiş diye canım bile sıkılıyor bunun için. Bi de sabah akşam fitilpsikolojim bozuldu ya
Sağol canım çok şükür iyiyiz..Siz de iyisiniz inş..o bebek değil göbüştür;P bazı arkadaşlar 3 boyutlu resim koymuş ya ne küçükler, görünce garip oldumm..ceptelwfonumda bir uygulama var bizim bebiş şuan kivi kadarmış
:)) dr 12 haftada plesanta yer değiştirir demişti ben ağrıyı ona yordum..hep beraber çıkıştalar demekki
inşallah canım benım hepimizin bebekleri guzel guzel buyusun inşallah.... ben her hafta gıdıyodum bu zamana kadar.eşim bu hafta gıtmeyelım ıyı değıl bnece her hafta dedı .... 4 gun gerı dedı işte
ben de alıcam cıhazı...
ben her hafta gıttım bılıyo musun bır ay boyunca...midem bulanmıyor bırsey değişiklik yok ya...korkuyorum var mı yok mu ıyı mı dıyeee
ay çok tatlı:) asıl kocanın pabucu dama gitcek hahaBizimki tüp bebek olduğu için eşin embriyo halinden beri konuşuyo bebişle, epey erken başladık yaniama cinsiyeti öğrendiğimizden beri, yok kızımı yorma, yok bişeyler ye kızım acıktı demeye başladı, pabucumu dama atmazsın doğunca inşallah dedim:))
evet canım geçen cuma yaptırdım içini ferah tut bişicik çıkmaz inşallah2li taramaya giren oldumu aranızda ben girdim sonuçları bekliyorum ya inşalla bir sorun çıkmaz
Ay ben onları hiiiiiç beğenmiyorumBen perşembe günü gidicem 2li test için canım merak etme sonuçların Allah'ın izniyle gayet güzel çıkacak
Çılgın teyzeler var onları izlesene canım bana çok komik geliyorlar
Ay ben onları hiiiiiç beğenmiyorumsinirimi bozuyorlar
merabayın kızlar nasılsınız bende bulantılara devam kusma pek yok ama içim hep karışık
dün canım salata turşusu istedi eşim aldı yedim ama pişman oldum daha bi karıştı içim geçsin artık bu karışmalar nolurrr modundayım
Ya ben de o kadar aşeriyorum ki. Ne yapacağım bilmiyorum:26:
Mesela ne aşeriyorsun canım merak ettim :44:
Ben hep aşeriyorum ama ne aşerdiğimi bilmiyorum sonrada yiyecek birşey bulamadığımdan aç kalıyorum
Aslında ince detaylarına inip izlersen evet sinir bozucular ama genelde çok komikler tiplere baak yapmaya çalıştıklarına baakk
Bak kusamadan bulantı yaşamak çok kötü arkadaşım malesef çünkü bu güne kadar hep midem bulandı ama sadece bir kez zorlamayla kusabildim onun haricinde sürekli bir istek yedikten sonra ise sürekli bir galdır guldur mide hali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?