2014 Şubat Anneleri

allahın izniyle bişeycik olmaz insan sürekli ultrasona giresi geliyor ama oda olmuyor tabi.bebiş büyür inş bı sıkıntı olmadan.2hafta bence cokda önemli değil.
inşallah canım benım hepimizin bebekleri guzel guzel buyusun inşallah.... ben her hafta gıdıyodum bu zamana kadar.eşim bu hafta gıtmeyelım ıyı değıl bnece her hafta dedı .... 4 gun gerı dedı işte

ben de alıcam cıhazı...
ben her hafta gıttım bılıyo musun bır ay boyunca...midem bulanmıyor bırsey değişiklik yok ya...korkuyorum var mı yok mu ıyı mı dıyeee

Bizimki tüp bebek olduğu için eşin embriyo halinden beri konuşuyo bebişle, epey erken başladık yani ama cinsiyeti öğrendiğimizden beri, yok kızımı yorma, yok bişeyler ye kızım acıktı demeye başladı, pabucumu dama atmazsın doğunca inşallah dedim:))

aynı durumdayım canım bizim burdadakesik sular beklemekten sıkıldım ya

2li taramaya giren oldumu aranızda ben girdim sonuçları bekliyorum ya inşalla bir sorun çıkmaz

Ben de çok sıkılıyorum. Bugün 15. günüm. 15 gündür yatıyorum. Tv de bi şey yok. Bazen sayfalar çok ilerlememiş diye canım bile sıkılıyor bunun için. Bi de sabah akşam fitil psikolojim bozuldu ya

benimkide geliyo bazen sevicem diye oturuyo yanıma o biliyo ama nerede olduğunu bazen eli yukarı çıkıyo ama olsun :))

Öyle ya da böyle sevsinler de isterlerse belimizi sırtımızı sevsinler farketmez

Ağla canım ağla şimdi bahanen var hormonlar sonra ağlarsak göze batacak
Tedirgin olma Allah'ın izniyle kucağına alacaksın bebeğini

kızlar napıyonoz çok sıkıcı bi gün ya sıkılıyorum cok muhapet etmek istiyorum arkadaşlar

Yettim gari ama yine gidebilirim evet katılıyorum çok sıkıcı bir gün

aa ne güzel evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım Allah daha nice evlilik yıldönümleri nasip etsin inşallah
Su kesilmesi ciddi ciddi can sıkıcı haklısın

Gene gel olur mu?

Geldim bile canım

2li taramaya giren oldumu aranızda ben girdim sonuçları bekliyorum ya inşalla bir sorun çıkmaz

Ben perşembe günü gidicem 2li test için canım merak etme sonuçların Allah'ın izniyle gayet güzel çıkacak

Çılgın teyzeler var onları izlesene canım bana çok komik geliyorlar

çıkıyorlar ya şimdiden sonra çıkcak göbekler:))

valla ben de arayı uzatmak ıstemedim ama çekiniom bazen doktordan:)
kocam senin hakkından doktor geldi dio buyüzden
benimde mide bulantım kusmam tiksinmem hiç olmadı
e ağrım sızım da yok
var yok belli değil kerata
oyüzden tırsıyodum
bi defa kocamı bahane edip 1 hafta ara ile gittim
doktor kocama küçük bi demo yaptı
orda kalp atışını görüyorum ya bi ohh çekiom içimden şükürler osun diyorum
ilk baktığım kalbi oluo paranoyak olduk
oysaki ne güzel sorunsuz geöio hamileleiğimiz değerini bilmeliyiz:)
ay çok tatlı:) asıl kocanın pabucu dama gitcek haha
evet canım geçen cuma yaptırdım içini ferah tut bişicik çıkmaz inşallah

Ben perşembe günü gidicem 2li test için canım merak etme sonuçların Allah'ın izniyle gayet güzel çıkacak

Çılgın teyzeler var onları izlesene canım bana çok komik geliyorlar
Ay ben onları hiiiiiç beğenmiyorumsinirimi bozuyorlar

merabayın kızlar nasılsınız bende bulantılara devam kusma pek yok ama içim hep karışık
dün canım salata turşusu istedi eşim aldı yedim ama pişman oldum daha bi karıştı içim geçsin artık bu karışmalar nolurrr modundayım

Ay ben onları hiiiiiç beğenmiyorumsinirimi bozuyorlar

Aslında ince detaylarına inip izlersen evet sinir bozucular ama genelde çok komikler tiplere baak yapmaya çalıştıklarına baakk

Bak kusamadan bulantı yaşamak çok kötü arkadaşım malesef çünkü bu güne kadar hep midem bulandı ama sadece bir kez zorlamayla kusabildim onun haricinde sürekli bir istek yedikten sonra ise sürekli bir galdır guldur mide hali

Ya ben de o kadar aşeriyorum ki. Ne yapacağım bilmiyorum:26:

Mesela ne aşeriyorsun canım merak ettim :44:
Ben hep aşeriyorum ama ne aşerdiğimi bilmiyorum sonrada yiyecek birşey bulamadığımdan aç kalıyorum

Yine herkesler gitti hadi bende gider o zaman görüşürüz gebişlerim

Mesela ne aşeriyorsun canım merak ettim :44:
Ben hep aşeriyorum ama ne aşerdiğimi bilmiyorum sonrada yiyecek birşey bulamadığımdan aç kalıyorum

Kestane şekeri, kebap, et döneri, tavuk döneri, kunefe, irmik tatlısı, karnıyarık, turşu... Daha sayayım m??
Kocam getiriyor sağolsun. İşin garip bir tarafı da var. Hamile kalmadan önce de canım bir sürü şey çekerdi. Bir şey aklıma geldiğinde ve canım çektiğinde yemezsem bişeyler olurdu, delirirdim

aynen şekercim kussam rahatlarım ama yok sürekli bir yanma bulantı hali ne yesem aynı

kızlar deminden beri e bebekte tulumlara hastane çıkışlarına bakıyorum çok indirimliler var 20tlye 3lü 4lü setler var cinsiyet belli olsa hemen alırdım ben ilkinde 30 hafta biterken alışveriş yapmıştım ama bunda direk yavaş yavaş bişiler almak istiyorum sonra çok ağır gelmesin diye

Merhaba. Şubat anneleri grubunu görünce yazayım istedim. Allah nasip ederse inşallah Şubat annesi olacağım bende. 11+6 günlük olduk buğün.Rabbim inşallah sağlıkla devam ettirip sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…