2014 Şubat Anneleri

ayyy ciddi miisn? ben de ne korktum ne korktum yaa bulaşıkları toplarken tezgaha değdi karnım, annaaaaaamm o nasıl bir acıdır yarabbim, neyse inşallah iyidir

arkadaşlar ne ağrısı acaba bu ..kaçırdım....geşmiş olsun ..

lina ismi güzel arkadaşım...ama yine laurana nın dediği gibi yeni isimlere alışılamıyor...ben de yenı ısımcıyım ama etraf bı turlu sevmıyor

test sonuçları ıyı çıkanlar var tebrikler

LEPİİ
valla ben de arayı uzatmak ıstemedim ama çekiniom bazen doktordan:)
kocam senin hakkından doktor geldi dio buyüzden
benimde mide bulantım kusmam tiksinmem hiç olmadı
e ağrım sızım da yok
var yok belli değil kerata
oyüzden tırsıyodum
bi defa kocamı bahane edip 1 hafta ara ile gittim
doktor kocama küçük bi demo yaptı
orda kalp atışını görüyorum ya bi ohh çekiom içimden şükürler osun diyorum
ilk baktığım kalbi oluo paranoyak olduk
oysaki ne güzel sorunsuz geöio hamileleiğimiz değerini bilmeliyiz:)

CEVABIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM..aynı ben de senın gıbıyımvajınama ağrı saplanıyo yıne gıtsem mı bilemedim...Allah
hepimizin bebeklerini sağlıklı kılsın inşallah...

arkadaşlar bı korkum var..şimdi bugun benım sankı vajınamın içine içine sancı saplandı uzun surdu.
..kasıklarım ağrıdı...böyle mınık mınık batıyo süreklı..doktorun telefonu yok arayamıyoruz.9 hafta 5 gunluk olmam lazım hiç vajına ağrısı sankı içine içine batma sancı gıbı yaşayan oldu mu...olduysa sonuç nedir

kızlar toksoplazma testi yaptıran varmı?devlet hastaneleri yada aile hekimliği yapıyormu bu testi.ve nezaman yaptırılıyor...

ooooo birgünde kızla erkek bebiş sayısı nerdeyse eşitlenmiş...bi tane kızımız fazla. allah hayırlı uğurlu etsin inşallah annişlerallahım bende öğrenmek istiyorum.

arkadaşlar bı korkum var..şimdi bugun benım sankı vajınamın içine içine sancı saplandı uzun surdu.
..kasıklarım ağrıdı...böyle mınık mınık batıyo süreklı..doktorun telefonu yok arayamıyoruz.9 hafta 5 gunluk olmam lazım hiç vajına ağrısı sankı içine içine batma sancı gıbı yaşayan oldu mu...olduysa sonuç nedir

Konuyu düzenle/Sil Mesaj düzenleme Paneli Alıntı ile Cevapla Alıntı ile Cevapla Bu mesajdan Alıntı

merhaba kizlaar..

vajina agrisi bicak saplaniyor gibi, normalmis, gecen bi arkadasa daha olmustu, korkmayin ins bi sey olmaz.

ay simdiden isimler falan dusunmeye baslamissiniz ne guzel, burda benim bi tandgmn kizinin adi Lina, ben de turkce mi acaba diye dusunmustum. degisik geliyor basta. ama kulaga da hos geliyor ayni zamanda.

dun dr randevusu vardi, buyumus minik, ellerini kollarini salliyodu canim benim. 2 hafta sonra ikili test icin gidices ins.
bizim cinsiyet falan hep ayrintili ultrasonda bakilcak yani 18. hafta. ins o gunlere ulastrsn Rabbim bizi.
heralde o gune kadar herkes ogrenmis olcak. benim icime kiz doguyor bakalim 2 ay sonra ogrences ins.

benim esim de cok kaptirmak istemiyor kendini, bi corap bile almadik bebisimize diyorum, once cinsiyeti belli olsun diyor.
ya nolcak sari aliriz yesil aliriz diyorum. ama bi de ramazan oldugu icn bu aralar hic disari filan cikamadik belki ciksak dayanamayip aliriz bi iki bi sey :)

ins Allahim agzimizin tadini bozmasin, hep guzel haberler almayi nasib etsin amin....

beyazkelebek85 cevabın için teşekkürler benı rahatlattın..sağol canım kardeşim...ben 83 luyum de :)
ohhh maşallah bebişeee...inşallah ben de büyümüş görürüm kaç santim oldu senınkı...haftan kaç kelebek...
benim 9 hafta 5 gun.. 8 hafta 2 gunken 18 mm olmuştu...ki ben o zaman 8 hafta 6 gundum

ben son üç gündür akşamları çok kötü oluyorum..mide bulantısı isdifra..he bu gece baygınlık geçirdim resmen öğürmekten..berbat bişeydi sağolsun eşim nane kekik kaynattı biraz toparlandım. benm bildiğim ilk üç ayda olur böle şeyler bendede üç ay hiç birşey yoktu son üçgündür berbat durumdayım..bu normal bişeymi acaba kızlar yaaa.

rica ederim..tabi yaptır...valla 20 gun oldu yaptıralı...5 gundur gıdıcem uzak ve sıcak...toxoplazmayı inşallah tatile gıttık o arada kapmamışımdır

aman allah korusun cnm olmamıştır bişey inşallah...beni iki ay önce sokak kedisi tırmalamıştı ondan tedirginim biraz bide bizimkiler ete düşkün ister istemez mutfakta dokunuyorum ete.yaptırimde içim rahat etsin..

kızlar toksoplazma testi yaptıran varmı?devlet hastaneleri yada aile hekimliği yapıyormu bu testi.ve nezaman yaptırılıyor...

canım aile hekimi yapmadı benimkini, devlet hastanesiyle uğraşamadım mecbur gittiğim özel hastanede yaptırdım. Hamilelik için doktora gittiğimde birsürü tahlilin yanında bunu da yapmıştı. tabii ki öncelik vermesinin bir sebebi de evde evcil hayvanımızın olduğunu söylememiz olabilir.

canım bir tırmalama ile geçen bir virüs değil, çok daha farklı yolları var, hem sadece et değil, iyi yıkanmamış sebzelerden, şarküteri ürünlerinden kapma olasılığın bile var. ellerini çok sık yıkaman gerekiyor.

günaydın hatunlar

benimikili test sonucum çıkmış
benim anladığıma göre iyi ama doktorla da konuşucam
yalnız kafama takılan burun kemiği ölçümü yapmamış gerekmi duymadı yoksa unuttumu anlamadım.
ikili test yaptıran herkeste burun kemiği ölçüldümü acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…