2014 Şubat Anneleri

Günaydın Herkese....nasılsınız?...ben iyiyim demeye korkuyorum ne zaman iyiyim desem aksamı fena oluyorum da

ama sunu diyebilirim az da olsa iştahım da artma var.aksamları bulantım oluyo bir de sabah .....buna bin şükür ama.....

ya benim arasıra göğsüm sıkısıyo tam iki göğsümün ortası sola daha yakın...bi agrı saplanıyoo...offff

Bugün bende iyi gibiyim ama dediğin gibi ne zaman iyiyi desem akşama kesin çıkarıyorum Acaba üşütüyor olabilir misin :26::26::26:

Gunaydin subat anneleri Allah izin verirse bende subat annesi olucam...
Sizlere bi sorum olacak ben sirt ustu yatinca karnim cok sert oluyor sizdede varmi ayni sey ??

Bugün bende iyi gibiyim ama dediğin gibi ne zaman iyiyi desem akşama kesin çıkarıyorum Acaba üşütüyor olabilir misin :26::26::26:

belki de kuzum....bi haftadır poyraz esiyo.serin geceleri ama üstümü örtüyorum.yine de mümkn ama...niyeyse hemen hamileliğe bağlıyorum işte

Sizlere bi sorum olacak ben sirt ustu yatinca karnim cok sert oluyor sizdede varmi ayni sey ??

günaydın gözünüz aydın bende öyle bir şey olmuyo ya da dikkat etmedim hiç

Günaydın herkese , dün sabahtan iyidim fırsat bu fırsat gezeyim dedim gitmez olaydım eve gelir gelmez bulantı kusma halsizlik o kadar kötü oldum ki resmen baygı. Yattım kasık ağrımda çok oldu inşallah herşey yolundadır

geçmiş olsun canım....bi sorun olduğunu düşünmüyorum yolundadır her şeybiraz dinlen geçer

Ben normalden daha çabuk üşüyorum şu an. onun etkisi vardır muhakkak

inşallah öyledir tatlım

herkese günaydın..
Gece felaketti benim için , hiç uyuyamadım
Yaz mevsimini hiç sevmezdim zaten , dün iyice tansiyonum düştü.
Aşırı ateş basması oluyor bende , bi türlü ferahlayamıyorum..
içten yanıyorum sanki , şelaleye okyanusa kafamı soksam rahatlıcak gibiyim

Benimde içim yanıyor saban sabah soğuk su içiyorum

günaydın fıstıgımmm

bende de oluyo hemen ya dus alıyorum ya da elimiz yüzümü ayaklarımı yıkıyorum...

sıcak duş alma ama ılık olsun hatta soguk

merhaba herkese,
Bende hamileyim. :) 2. bebeğimizi bekliyoruz. Allah sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip eder inşallah hepimize. Bugün 10+0. günüm. 26-27 mart gibi görünüyor doğum tarihim. son birkaç gündür aşağıya doğru baskı hissediyorum yürürken, ilk gebeliğimde yoktu diye hatırlıyorum. aynı durumu yaşayan var mı?

gunaydın kızlar
bugün yine çok işim var sabah bir bakayım dedim işe geçmem gerek birazdan
lepi gözün aydın sonucun iyi çıkmış
canım benim doktorumda ölçümünü yapmadı burun kemiğinin ama oluşmuş dedi oluşumu iyi dedi bana

Benimde içim yanıyor saban sabah soğuk su içiyorum

Aynen bende öyleyim , özellikle sabahları

günaydın fıstıgımmm

bende de oluyo hemen ya dus alıyorum ya da elimiz yüzümü ayaklarımı yıkıyorum...

sıcak duş alma ama ılık olsun hatta soguk

kuzum işte normalde ılık duş alınca hafif bi ferahlarsın ya , o bende olmuyor nedense :26:
bide ayaklarım aşırı yanıyor gece yattığımda..
Onun şeker belirtisi olduğunu biliyorum , değerimde tam sınırda çıkmış.Ama doktor normal demişti..
bu hafta gittiğimde sorucam bakalım

ne kaaaa yangınlı karı varmış ayol

yanıyok anam bizzzz

hımmm...inşallah bi sıkıntı çıkmaz kuzum....

Alemsin canım ya eşin de bahane uydurmasın bi kere
Benimki de akşam gelmiş eee çocuuum bir gün sonra seninle tanışacak mıyız şimdi bizz bakalım kız mısın erkek misin bizi delirtmeden göster kendini olur muu falan dedi koptum gülmekten

Günaydınlar herkese

Günaydın canım

güne erken başlayan herkese günaydınnnn...

Günaydın canım pek erken olmadı ama

Günaydın canım.Sevindim sonuçların iyi olmasına ben henüz test yaptırmadım bilemiyorum ama sanmıyorum bi sorun olduğunu

Günaydın canım.İyi olacaksın inşallah hepsi geçecek az kaldı

Günaydın canım hoşgeldin aramıza o sertlik çok nadir oluyor takılma derim :)

herkese günaydın :) nasılsınız hamişlerr:)))

Günaydın canım iyi olmaya çalışıyoruz :)

Günaydın canım.Rahatsızlanıyor olman üzücü ama o dediğin bende de oluyor şöyle buz gibi bi su olsa başımdan aşağı ohh mis

Günaydın canım işlerinde kolaylıklar diliyorum yorma çok kendini

Son düzenleme:
Günaydın ;

fulll time uyku sorununa devam yananlar gelin bize evimiz acayip serin

uyku biraz uyku bütün istediğim buydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…