Günaydın Herkese....nasılsınız?...ben iyiyim demeye korkuyorum ne zaman iyiyim desem aksamı fena oluyorum da
ama sunu diyebilirim az da olsa iştahım da artma var.aksamları bulantım oluyo bir de sabah .....buna bin şükür ama.....
ya benim arasıra göğsüm sıkısıyo tam iki göğsümün ortası sola daha yakın...bi agrı saplanıyoo...offff
Bugün bende iyi gibiyim ama dediğin gibi ne zaman iyiyi desem akşama kesin çıkarıyorumAcaba üşütüyor olabilir misin :26::26::26:
Gunaydin subat anneleri Allah izin verirse bende subat annesi olucam...
Sizlere bi sorum olacak ben sirt ustu yatinca karnim cok sert oluyor sizdede varmi ayni sey ??
belki de kuzum....bi haftadır poyraz esiyo.serin geceleri ama üstümü örtüyorum.yine de mümkün ama...niyeyse hemen hamileliğe bağlıyorum işte
Günaydın herkese , dün sabahtan iyidim fırsat bu fırsat gezeyim dedim gitmez olaydım eve gelir gelmez bulantı kusma halsizlik o kadar kötü oldum ki resmen baygı. Yattım kasık ağrımda çok oldu inşallah herşey yolundadır
Ben normalden daha çabuk üşüyorum şu an. onun etkisi vardır muhakkak
herkese günaydın :) nasılsınız hamişlerr:)))
herkese günaydın..
Gece felaketti benim için , hiç uyuyamadım
Yaz mevsimini hiç sevmezdim zaten , dün iyice tansiyonum düştü.
Aşırı ateş basması oluyor bende , bi türlü ferahlayamıyorum..
içten yanıyorum sanki , şelaleye okyanusa kafamı soksam rahatlıcak gibiyim
herkese günaydın..
Benimde içim yanıyor saban sabah soğuk su içiyorum
günaydın fıstıgımmm
bende de oluyo hemen ya dus alıyorum ya da elimiz yüzümü ayaklarımı yıkıyorum...
sıcak duş alma ama ılık olsun hatta soguk
ne kaaaa yangınlı karı varmış ayol
kuzum işte normalde ılık duş alınca hafif bi ferahlarsın ya , o bende olmuyor nedense :26:
bide ayaklarım aşırı yanıyor gece yattığımda..
Onun şeker belirtisi olduğunu biliyorum , değerimde tam sınırda çıkmış.Ama doktor normal demişti..
bu hafta gittiğimde sorucam bakalım
Bugün kızdım ben buna. Dedim takip ettiğim sitelerde insanlar kocalarının bebeklerini nasıl sevdiğini, neler söylediğini anlatıyor. Maşallah senin tek kelime ettiğin yok dedim. Bu da, bence onlar erken başlamışlar dedi. Hem ben cinsiyeti belli olmadan konuşamam ki, ona göre yapacağım konuşmayı dedi. Hem şimdi duyuyor mu ki dedi. Saf aşkım benim yaDaha erken diye kocamın aklına bile gelmemiş konuşmak
Günaydınlar herkese
güne erken başlayan herkese günaydınnnn...
günaydın hatunlar
benimikili test sonucum çıkmış
benim anladığıma göre iyi ama doktorla da konuşucam
yalnız kafama takılan burun kemiği ölçümü yapmamış gerekmi duymadı yoksa unuttumu anlamadım.
ikili test yaptıran herkeste burun kemiği ölçüldümü acaba
Günaydın Herkese....nasılsınız?...ben iyiyim demeye korkuyorum ne zaman iyiyim desem aksamı fena oluyorum da
ama sunu diyebilirim az da olsa iştahım da artma var.aksamları bulantım oluyo bir de sabah .....buna bin şükür ama.....
ya benim arasıra göğsüm sıkısıyo tam iki göğsümün ortası sola daha yakın...bi agrı saplanıyoo...offff
Gunaydin subat anneleri Allah izin verirse bende subat annesi olucam...
Sizlere bi sorum olacak ben sirt ustu yatinca karnim cok sert oluyor sizdede varmi ayni sey ??
herkese günaydın :) nasılsınız hamişlerr:)))
herkese günaydın..
gunaydın kızlar
bugün yine çok işim var sabah bir bakayım dedim işe geçmem gerek birazdan
lepi gözün aydın sonucun iyi çıkmış
canım benim doktorumda ölçümünü yapmadı burun kemiğinin ama oluşmuş dedi oluşumu iyi dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?