ya butikbebe de ne cici şeyler var
Almamak için kendimi zor tutuyorum
belki de kuzum....bi haftadır poyraz esiyo.serin geceleri ama üstümü örtüyorum.yine de mümkn ama...niyeyse hemen hamileliğe bağlıyorum işte
günaydın gözünüz aydınbende öyle bir şey olmuyo ya da dikkat etmedim hiç
Alemsin canım ya eşin de bahane uydurmasın bi kere
Benimki de akşam gelmiş eee çocuuum bir gün sonra seninle tanışacak mıyız şimdi bizz bakalım kız mısın erkek misin bizi delirtmeden göster kendini olur muu falan dedi koptum gülmekten
Günaydın canım
Günaydın canım pek erken olmadı ama
Günaydın canım.Sevindim sonuçların iyi olmasına ben henüz test yaptırmadım bilemiyorum ama sanmıyorum bi sorun olduğunu
Günaydın canım.İyi olacaksın inşallah hepsi geçecek az kaldı
Günaydın canım hoşgeldin aramıza o sertlik çok nadir oluyor takılma derim :)
Günaydın canım iyi olmaya çalışıyoruz :)
Günaydın canım.Rahatsızlanıyor olman üzücü ama o dediğin bende de oluyor şöyle buz gibi bi su olsa başımdan aşağı ohh mis
Günaydın canım işlerinde kolaylıklar diliyorum yorma çok kendini
ya butikbebe de ne cici şeyler var
Almamak için kendimi zor tutuyorum
biz buradan bir arkadaşa alışveriş yaptım butikbebeden, dün geldi nefis şeylerdi bütün kızlar toplandık bir görcektinizzz... :)
yihuuuu resmen çarpıntım var
hadeeeee.... akşam bende de vardı, sıcaktan diye düşündüm ama doktor bi abim var ona sordum artık kanı ikiniz paylaşıyorsunuz ondan kalbin bu duruma alışmaya çalışıyor, geçecek dedi.
yanıyok anam bizzzz
hımmm...inşallah bi sıkıntı çıkmaz kuzum....
jack naılsın cnm..nasıl gidiyo hamilelik..
çalışıyo muydun sen?:26:
güzelim çok geçmiş olsun ama kendini bu kadar zorlama....çene kemiğine yakın damarlar beyne en yakın ana damarlardır ve tedavi olmazsa kangrene çevirebilir...benim başıma geldi ilk hamileliğimde günlerce ağladım ama baktım olmuyor herşey hikaye aldım largopen 1000mg lık antibiyotik günde 2 defa....hem dişçim verdi hem de doktorum verdi aynı antibiyotiği ve hiçbirşey olmaz dedi ama düşük yaptım sonra çektirdim:))) bir tanesi hala duruyor ağzımda ve korkuyorum birşey olur diye(( ama hiç çekinmem kullanırım istemesemde ben daha önemliyim sonuçta....hamilelikte kullanılan antibiyotikler de var...annem kardeşime 10 haftalık hamileyken dişini çektirmiş hiçbirşey olmadı rabbim korur diye düşünüyorum naparsın mecburiyet ayrıdır....canım noolur üzme kendini al antibiyotiği...
oyy davıklımmmm iyiyim canım benim çok şükür.....sen nasılsın?
çok zor geçti su 3 ay....ama sanki düzelecek gibiyim....öyle umut ediyorum..azaldı bulantı kusmalar
çalışıyorum canım ya.daha doğrusu çalışmaya çalışıyorum hep uykum var....
kızlar toksoplazma testi yaptıran varmı?devlet hastaneleri yada aile hekimliği yapıyormu bu testi.ve nezaman yaptırılıyor...
günaydın hatunlar
benimikili test sonucum çıkmış
benim anladığıma göre iyi ama doktorla da konuşucam
yalnız kafama takılan burun kemiği ölçümü yapmamış gerekmi duymadı yoksa unuttumu anlamadım.
ikili test yaptıran herkeste burun kemiği ölçüldümü acaba
Günaydın Herkese....nasılsınız?...ben iyiyim demeye korkuyorum ne zaman iyiyim desem aksamı fena oluyorum da
ama sunu diyebilirim az da olsa iştahım da artma var.aksamları bulantım oluyo bir de sabah .....buna bin şükür ama.....
ya benim arasıra göğsüm sıkısıyo tam iki göğsümün ortası sola daha yakın...bi agrı saplanıyoo...offff
ayy cnm yaa:26:inşallah geçer artıkın..:2:
geçmeyen çok nadir oluyor..
ama 16 ya kadar bekleyenler de var diim ben sana
inşallah sennki geçecek gibiyse kalmaz bi haftaya..
ben de iyiyim napıyım geziyom hamile hamile..
bi arkadaş vantilatör verdi kullanmıyomuş, koydum odaya süper valla
işteyim ben de..inşallah anlayışlıdır senn işyerindekiler de
kıslaarrr tünaydınlar tam ne güzel buraya gelmişim yazışırız diyordum kii annem aradı bana gelecekmiş:)))) halbuki ben daha dün ondaydım ama naparsın doyamıyor bana ne kadar tatlı bir kızsam artıksizler nasılsınız???? millette yok ortada offf...akşam da ben giremiyorum uykucu olduğum için ama sizden ayrı kalınca meraklanıyorum...rabbim ayırmasın bizleri ve peşpeşe doğum haberleri almayı nasip etsin....neyse ben kaçar annem gelip beni pc başında görürse oyarrrr:))))) birer birer cinsiyetler de öğrenilmiş darısı başıma gerçi kıza benziyor dedi ama net olmadığı için oylama yapmıyorum....haaaaaaaaaaaaaa birşeyi daha anlatmadan gidersem çatlarım:))))
eşimle akşam konuşuyoruz diyaloğu yazıyorum...
ben: hayatım doktor kıza benzetti...
eşim: hayırlısı olsun hayatım sağlıklı olsun da ikincisi erkek olur inşallah onun da tadına bakarız...
ben: ya kız olursa gerçi ben sevinirim çünkü benim kızkardeşim yok kızımın olur inşallah..
eşim: e o zaman üçüncüyü denerizz...
ben: ( şok geçirdim eşim karşı çok çocuğa çünkü) ne ne neeeeee üçüncü müüü??? naptın sen benim yaşımın farkındamısın??? peşpeşe mi doğuracam???
eşim: e beraber büyürler işte ama üçüncü de kız olursa başka düşünmem hayırlısı....
ayyy ben şoklardayım hatunlar eşim 3 çocuğa acaip karşıydı ama erkek evlat isteği ne hale getirdi:))))
tatlımmmm benim işim erken bitti doktorda ama sonra anneme uğradım ondan gelemedim buraya...çok şükür sonuçlarım iyi çıktı ama haftaya kan tahlilini alcam inşallah o da iyi çıkar...doktor kıza benziyor dedi ama kesin değil dedi:)))) bir de 1 hafta önden gidiyormuş ne ara gelişti anlamadım...64mm olmuş boyu:))
canım 1,9 çıktı benimki iyi dedi ben de ok dedim:)) kafa çapı 79mm çıktı koca kafa mı olacak ne:))))
güzel isimler ama ben böyle yeni isimlere pek alışamıyorum...favorim ayşe,fatma da değil ama ne bilim işte berna,duygu,arzu,irem,gamze gibi daha klasik isimler:)))
kıslaarrr tünaydınlar tam ne güzel buraya gelmişim yazışırız diyordum kii annem aradı bana gelecekmiş:)))) halbuki ben daha dün ondaydım ama naparsın doyamıyor bana ne kadar tatlı bir kızsam artıksizler nasılsınız???? millette yok ortada offf...akşam da ben giremiyorum uykucu olduğum için ama sizden ayrı kalınca meraklanıyorum...rabbim ayırmasın bizleri ve peşpeşe doğum haberleri almayı nasip etsin....neyse ben kaçar annem gelip beni pc başında görürse oyarrrr:))))) birer birer cinsiyetler de öğrenilmiş darısı başıma gerçi kıza benziyor dedi ama net olmadığı için oylama yapmıyorum....haaaaaaaaaaaaaa birşeyi daha anlatmadan gidersem çatlarım:))))
eşimle akşam konuşuyoruz diyaloğu yazıyorum...
ben: hayatım doktor kıza benzetti...
eşim: hayırlısı olsun hayatım sağlıklı olsun da ikincisi erkek olur inşallah onun da tadına bakarız...
ben: ya kız olursa gerçi ben sevinirim çünkü benim kızkardeşim yok kızımın olur inşallah..
eşim: e o zaman üçüncüyü denerizz...
ben: ( şok geçirdim eşim karşı çok çocuğa çünkü) ne ne neeeeee üçüncü müüü??? naptın sen benim yaşımın farkındamısın??? peşpeşe mi doğuracam???
eşim: e beraber büyürler işte ama üçüncü de kız olursa başka düşünmem hayırlısı....
ayyy ben şoklardayım hatunlar eşim 3 çocuğa acaip karşıydı ama erkek evlat isteği ne hale getirdi:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?