2014 Şubat Anneleri

ya butikbebe de ne cici şeyler var
Almamak için kendimi zor tutuyorum

Tesekkur ederim cok sag olun biraz rahatladim...

biz buradan bir arkadaşa alışveriş yaptım butikbebeden, dün geldi nefis şeylerdi bütün kızlar toplandık bir görcektinizzz... :)

oyy ne güzel ya , Allah güle güle giymeyi nasip etsin
kuzulu kuzulu cicler var çok güzel

hadeeeee.... akşam bende de vardı, sıcaktan diye düşündüm ama doktor bi abim var ona sordum artık kanı ikiniz paylaşıyorsunuz ondan kalbin bu duruma alışmaya çalışıyor, geçecek dedi.

İnşallah öyledir canım sanki yerinden çıkacak sandım ki hala sanıyorum bu ne ya böyle demek bu yüzden yorulup duruyorum ben sağolasın içimi ferahlattın....

jack naılsın cnm..nasıl gidiyo hamilelik..

çalışıyo muydun sen?:26:

oyy davıklımmmm iyiyim canım benim çok şükür.....sen nasılsın?

çok zor geçti su 3 ay....ama sanki düzelecek gibiyim....öyle umut ediyorum..azaldı bulantı kusmalar

çalışıyorum canım ya.daha doğrusu çalışmaya çalışıyorum hep uykum var....

Son düzenleme:

saol canım bende tekrar başka doktora gittim o da daha başka şeyler söyledi. en sonunda kendi lise arkadaşım var diş hekimi o da yeni doğum yaptı direk anlattım durum bu diye.. alfoxil iç günde iki tane ben hamileliğimin içinde iki defa kullandım bi 10. haftada birde 30 . haftada kendim kullandığım ilacı söylüorum merak etme hep hamilelerle ilgileniyorum ben.. eğer düşük tehliken yoksa hiç birşey olmaz dedi. zaten 12 haftalık bebek gelişimin tamnamladı merak etme sen gönlün rahat olsun dedi. kendi kadın doğumcumuda aradım.. biz idrar yolu enfeksiyonu bile olsa veriyoruz bu antibiotiği iç sorun yok dedi.. başladım şükür ağrım kesildi...bir iki gün kullanıp sonra gidip kontrol ettircem.. hatta kadın doğumcum eğer kötüysen hastaneye gel kursun yelek var giydirip ağız filmini çektirip baktıralım abartıp korkacak bir durum yok dedi...baya rahatladım.. forumlarda da okudum alfoxil kullanılabiliyormuş sorun yok yazıyor..hatta bir çok kişi kullanmış bu ilaçları hem idrar yolu için hem diş için.. haftaya pazartesiş de bebikomu görmeye gitcem hemde 2li test yapcakmış .. o zaman içim daha çok rahat eder...Allah kimseyi bebeğiyle sağlığı arasında sınamasın. dediğin gb ben iyi olmazsam o da olamaz...

ayy cnm yaa:26:inşallah geçer artıkın..:2:

geçmeyen çok nadir oluyor..

ama 16 ya kadar bekleyenler de var diim ben sana

inşallah sennki geçecek gibiyse kalmaz bi haftaya..

ben de iyiyim napıyım geziyom hamile hamile..

bi arkadaş vantilatör verdi kullanmıyomuş, koydum odaya süper valla

işteyim ben de..inşallah anlayışlıdır senn işyerindekiler de

kızlar toksoplazma testi yaptıran varmı?devlet hastaneleri yada aile hekimliği yapıyormu bu testi.ve nezaman yaptırılıyor...

Toxoplazma ve rubella testlerini hamile kaldığım ilk haftada istedi benim doktorum. Devlet hastanelerinin hepsi yapmıyor daha doğrusu gittiğim devlet hastanesi bizde çalışılmıyor dediği için ben üniversite hastanesinde verdim. Aile hekimlikleri kesinlikle bakmıyorlar bu testlere.

İkili testte amaç ense kalınlığı ölçümü ve nazal burun kemiği oluşmuş mu diye bakıyorlar. Birde kan veriyorsun ikisini oranlıyorlar risk varmı diye canım. Sadece burun kemiği oluşmuş mu ona bakılıyor bir ölçüm yapılmıyor ona zaten endişelenme..

O bendede oluyor arada ama dikkat ettim genelde tansiyonum çok düşükken oluyor bu bana. Tansiyon düşüklüğünde kanın pombalanma aşamasında kalp zorlanırmış genelde. Aşırı düştüğünde yaşıyorum bunu. Birde beni çok sıcak basıyor geceleri gidip sürekli ayağımı kolumu bacağımı yıkıyorum ve üstü açık uyuyorum. Üşütüyoruzda aslında bilmeden. Sende üşüyor olabilirsin. Onada dikkat et istersen..

oh ohhh iyi yapıyosun gez tabi

valla çok şükür anlayışlı patronlarım....cumartesi rahatsızlandım eve bıraktılar hemen.bazen gelemediğim oldu işe 2 gün...işler de yoğun ama yapacak bir şey yok.çalışacak halde değildim....isteyerek yapmıyosun dedi patronum sıkıntı etme dedi.inşallah çabucak geçer dedi bide diyo ki 4 aya kadar sürüyomus az kaldı sabret. adam teselli ediyo beni haha

kıslaarrr tünaydınlar tam ne güzel buraya gelmişim yazışırız diyordum kii annem aradı bana gelecekmiş:)))) halbuki ben daha dün ondaydım ama naparsın doyamıyor bana ne kadar tatlı bir kızsam artık sizler nasılsınız???? millette yok ortada offf...akşam da ben giremiyorum uykucu olduğum için ama sizden ayrı kalınca meraklanıyorum...rabbim ayırmasın bizleri ve peşpeşe doğum haberleri almayı nasip etsin....neyse ben kaçar annem gelip beni pc başında görürse oyarrrr:))))) birer birer cinsiyetler de öğrenilmiş darısı başıma gerçi kıza benziyor dedi ama net olmadığı için oylama yapmıyorum....haaaaaaaaaaaaaa birşeyi daha anlatmadan gidersem çatlarım:))))

eşimle akşam konuşuyoruz diyaloğu yazıyorum...

ben: hayatım doktor kıza benzetti...
eşim: hayırlısı olsun hayatım sağlıklı olsun da ikincisi erkek olur inşallah onun da tadına bakarız...
ben: ya kız olursa gerçi ben sevinirim çünkü benim kızkardeşim yok kızımın olur inşallah..
eşim: e o zaman üçüncüyü denerizz...
ben: ( şok geçirdim eşim karşı çok çocuğa çünkü) ne ne neeeeee üçüncü müüü??? naptın sen benim yaşımın farkındamısın??? peşpeşe mi doğuracam???
eşim: e beraber büyürler işte ama üçüncü de kız olursa başka düşünmem hayırlısı....

ayyy ben şoklardayım hatunlar eşim 3 çocuğa acaip karşıydı ama erkek evlat isteği ne hale getirdi:))))

Amin kuzum amin.kendi adıma iyiyim atıştırıyorum bugünlerde meyve falan iyiyim yani
kıza mı benzetti yeni okudum valla daha önce yazdıysan görmedim.hayırlısı olsun.eşim 2 istiyo en fazla..ben bu bulantılı anlarımda 2. mi...istemiyorummmmmmmmmmmmmmmm diyorum tabi

canım çok sevindim yaaaaaaaaa:) boylu poslu gelin seninki olcak desene:) ayyyyyyyyy bende çok merak ediyorum benim yavrum nasıl yaaaaaaaa:) ya laurana kuuzm seninki çok mu iiii gelişiyor yoksaaa erken mi döllenme oldu yavrum

kızlar ben dün hiç sağ tarafıma ayatmsadım resmen kese orda galiba bebeği hissetmek değil ama bebk orda sanki o tarafa yatamıyorum sol tarafla çok farklı yani

diyaloğa koptum canım yaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…