2014 Şubat Anneleri

Ya hanımlar kaç gündür rüyamda sürekli düşük yaptığımı ya da bebeğime bişey olduğunu görüyorum delircem ya nie böyle oluyo

günaydın hatunlar

maşallah cinsiyetlerimiz yavaş yavaş öğrenilmeye başlamış benim kini sölemedi tahmin bile etmedi

neyse sağlıklı olsun hayırlısıyla bekleriz..

slm kızlar, umarım herkes iyidir, girebildiğim zamanlarda geçmişi pek okuyamıyorum, cinsiyet haberleri gelmeye başlamış umarın herkezin gönlündekini verir rabbim, bizde cumartesi gidicez kontrole bakalım bizim yavru ne durumda inşallah herşey yolundadır,

Arkadaşlarımm yarın 2li test için doktora gideceğiz... Dualarınızı eksik etmeyin inşallah her şey yolundadır...

hatunlar ben şimdilik kaçar daha sonra tekrar gelirim inşallah...biraz uykum geldi canlarım....spse ve sincap ben yokken gelirsenizzzz selam çakın bana:))))))))

bugün sabahtan ancak okuyabildim geçmişi derken bir baktım kaçmışsın kız... :)) buradayım geldim, 20'lik dişim şişmeye başladı bütün gece uyumadım. her bir sorunu fethettim ya bu da üstüne tüy dikti bakalım geçmezse bir hal çaresine bakıcaz.
hadi çok bekletme bizi çabuk gel...

yaaa kntrolum bayramdan sonra 3 haftadır bebeğimi görmüyorum inş herşey yolundadır gittiğimde cinsiyetini öğrensem keşke çook merak ediyorum

kızlar az önce bebişe aldığım ciciler geldi kargoyla açtım baktım çok güzel bir takım dokusuda çok güzel
umarım cinsiyetinde bir değişme olmaz ve sağlıkla doğarda yawrum giydirmek nasip olur

çok heyecanlandım çokkkkkkkkkk

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım benimmminş değişme olmaz da giydirirsin

ayyy ne güzel yaa ne zaman öğrendin cinsiyetini cnm bende çok merak ediyorum ama daha iki hafta var kontrolume

hayırlı olsun canım benimmminş değişme olmaz da giydirirsin

ay inş. canım sen yarınmı gidiyorsun doktora

ayyy ne güzel yaa ne zaman öğrendin cinsiyetini cnm bende çok merak ediyorum ama daha iki hafta var kontrolume

11+1 ve 12+2 de gittim ikisindede kıza benziyor dedi ama aslında henüz kesin değil
yinede ben uygun görünce birde hevesli olunca almak istedim aldım bugünde geldi

evet tatlım yarın 2 buçukta randevum....

inşallah hayırlısınla giydirirsin canım cicilerini bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…