Ya hanımlar kaç gündür rüyamda sürekli düşük yaptığımı ya da bebeğime bişey olduğunu görüyorum delircem ya nie böyle oluyo
Offff hareketlerini bi hissetsem rahatlıcam herhalde sürekli bişey oldu gibi gelio bide bu rüyalar mahfetti beniçünkü bilinç altımızda onun korkusunu yaşıyoruz bende bir ara görüyordum sürekli geceleri kalkıp geziniyorudum evde korkudan ama şimdilik iyiyim
Arkadaşlarımm yarın 2li test için doktora gideceğiz... Dualarınızı eksik etmeyin inşallah her şey yolundadır...
hatunlar ben şimdilik kaçar daha sonra tekrar gelirim inşallah...biraz uykum geldi canlarım....spse ve sincap ben yokken gelirsenizzzz selam çakın bana:))))))))
Ya hanımlar kaç gündür rüyamda sürekli düşük yaptığımı ya da bebeğime bişey olduğunu görüyorum delircem ya nie böyle oluyo
kızlar az önce bebişe aldığım ciciler geldi kargoyla açtım baktım çok güzel bir takım dokusuda çok güzel
umarım cinsiyetinde bir değişme olmaz ve sağlıkla doğarda yawrum giydirmek nasip olur
çok heyecanlandım çokkkkkkkkkk
kızlar az önce bebişe aldığım ciciler geldi kargoyla açtım baktım çok güzel bir takım dokusuda çok güzel
umarım cinsiyetinde bir değişme olmaz ve sağlıkla doğarda yawrum giydirmek nasip olur
hayırlı olsun canım benimmminş değişme olmaz da giydirirsin
ayyy ne güzel yaa ne zaman öğrendin cinsiyetini cnm bende çok merak ediyorum ama daha iki hafta var kontrolume
ay inş. canımsen yarınmı gidiyorsun doktora
11+1 ve 12+2 de gittim ikisindede kıza benziyor dedi ama aslında henüz kesin değil
yinede ben uygun görünce birde hevesli olunca almak istedim aldım bugünde geldi
Arkadaşlarımm yarın 2li test için doktora gideceğiz... Dualarınızı eksik etmeyin inşallah her şey yolundadır...
sağol canım inş. hepimizde öyleinşallah hayırlısınla giydirirsin canım cicilerini bebişine
evet tatlım yarın 2 buçukta randevum....
sağol canım inş. hepimizde öyle
sonrasında bizi haberdar edersin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?