2014 Şubat Anneleri

Bugün bizde dr gittik ay maşallah bebeğim büyümüş herşeyini gösterdi dr elini ayağını:) çok tatlıydı yaaaa dr erkeğe benziyor bu dedi:) ama kesin değil tabiki

merhabalar. gecmisi okudumda mayo bikini muhabbeti yapmissiniz. ben tatilimi yaptim ve normalde de kilo problemim oldugu icin mayo giydim. ama hafif bir gobegim olsaydi normalde giyseydim bence ozellikle bikini giymek gerekiyor. cunku mayoyla karin islak kaliyor. bence sakincali bir durum. habire karnimi gunese verdim kurusun diye. yani bikini giyin kizlaarrr.

güle güle giysin kızınresimlerini ve fiatını paylaşabilir misin,kumaş kalitesi nasıl?internetten alışverişten pek anlamıyorum da.

Ya ne olacak bu halimiz Dün gece ha gayret deyip eşime sarıldım öyle bi durmuşum ki, hadi hadi zorlama kendini kokuyorumdur ben şimdi sana dedi hehe dedim yerime kaçtım. Benim kocam kızıma hamileliğimden alışık, ama ne kadar alışık da olsa çok salmamalıyım diyorum kendi kendime gerçi birşey yapabiliyor muyum hayır, yanaktan öpmek bile büyük bir adım benim içn
Küçük tatlı kızım bile kokuyor koca adam nası kokmasın di mi
Daha önce hamilelikte değilde sonrasında kocamı çok ihmal etmiştim, inşallah şimdi aynı hatayı yaopmıcam. Kızım doğunca bütün dünyam o ve onu emzirmek haline gelmişti. Allah korudu da kurtardık kendimizi ...
Öyle kötü kadınlar var ki, maazallah ...

kızlar sız daha tercubelısınız ben ılk muayneye 6 hafatda gıtmeyı dusunuyorum kese ve kalp atıslarınıg orelım dıye

kan testlerı yapılacakmı?
sadece usg yapılıyor

bence 6yı beklemeden git, neden dersen. Kan testi için, eksiğin fazlan varsa daha erken görürsün. Folik aside de başlamadıysan başla derim
hadi hayırlı olsun

Canım sen nerdesin? Karadeniz mi?
Ya bu arada benim acemilik sürüyor ne resim değiştirebildim, ne de şu aynı anda 2-3 alıntı ile cevaplama nereden yapılıyor bulamadım.

tam isabet ben de toplu alıntı yapmayı bulamadım.cevaplayan olursa sevinirim.

tam isabet ben de toplu alıntı yapmayı bulamadım.cevaplayan olursa sevinirim.
canım begen butonunun altında bu msj dan alıntı diye biyer var tik atıyosun oraya okudukca mesala sonra en son cvp yazacaksın konuya cvp ver dıyosun hepsi birden cııyo cvp yaza yaza yaza iniyosun aşağıya ben böylw yapıyorum

Selam kızlar
Bugün 2li testimiz vardı.Doktor aradı randevumuzu teyid etmek için son bir kez ''ne olursa olsun doğururum diyorsan yaptırmanı tavsiye etmiyorum'' demesiyle testten vazgeçmem bir oldu.
Haliyle randevumuzu da 2li testimizde iptal oldu.
Allah büyük cumartesi gününe normal randevu verdi iki gün daha sabretmem gerekecek anlayacağınız. :44:
Eşim de bu gün görebilmek için izin almıştı işten ama nasip olmadı....
Herşeyin hayırlısı artık.

Bu arada ne güzel cinsiyet ve test sonuçları haberleri görüyorum maşallah size ve bebişlerinize

merhaba güzel teyzeler
bugün normalde 12+2yim ama geçen hafta ultrasonda 11+6 çıktı o ayrı. benim son 2 günde bulantı ve kusmalarım o kadar çok arttı ki su içsem çıktı maalesef sanırım 12yi geçirip bulantıları atlatanlardan değilim. olsun bebeğim sağlıklı olsunda çekeceğiz yapılabilecek hiçbirşey yok. daha önce de sormuştum ama cevap kimseden gelmedi2 testi yaptırmayıp sadece 4lü testi yaptıracak var mı aranızda benim doktorum öyle istedi??? cevaplarsanız sevinirim.ayrıca bugün bulantı konusunda çok şükür iyiyim:) maşallah nazar değmesin

Canım sen nerdesin? Karadeniz mi?
Ya bu arada benim acemilik sürüyor ne resim değiştirebildim, ne de şu aynı anda 2-3 alıntı ile cevaplama nereden yapılıyor bulamadım.

hayır canım maraşın ilçesindeyim.bu arada birden çok alıntı için alıntı ile cevaplanın yanında artı sembolü olan bi yer varya ona tıklıyorsun her msj için

canım bu konuda bende çok kararsızım ama yaptırıcam galiba salı günü inşalalh kötü şeyler görmeyiz duymayız yaşamayız

canım bu konuda bende çok kararsızım ama yaptırıcam galiba salı günü inşalalh kötü şeyler görmeyiz duymayız yaşamayız

Ben bu güne kadar yaptıracağım diyordum kesinlikle ama doktorum eğer ki genetik bir sorun çıkarsa birincisi doğuma kadar onu düşüneceksin ikincisi ise başka testler yapılacak daha çok kahrolacaksın herşeyi olağan düzenine bırakalım eskiden bu testler yoktu teknoloji geliştikçe aileleri korkutuyoruz aslında bir nevi bu şekilde ailenizde herhangi bir genetik bozukluk yoksa ya da akraba evliliği yoksa çok önemli bir sorun olacağını sanmıyorum dedi.Anlayacağın canım mantıklı ben genetik bozukluğu var diye bebeğimi aldıracak değilim Allah büyük

arkadaşımın doktoru var oda öyle demişaslında mantıklı ama işte herkes yaptırıyorya insan kendini bi kötü hissediyor eksik gbi

güle güle giysin kızınresimlerini ve fiatını paylaşabilir misin,kumaş kalitesi nasıl?internetten alışverişten pek anlamıyorum da.

alpin daha önce paylaşmıştım ya fotosunu hani nar çiçeği renginde olan canım aldıklarımız sayfasındada paylaştım daha önce ordan bakabilirsin
aziz bebenin 10lu seti kaliteli bir ürün dokusuda oldukça güzel
aziz bebenin kendi sitesinde 78,90 dı sanırım ben morhipodan aldım 56,99 du ama hediye çekim falan vardı bana daha ucuza geldi tabi

arkadaşımın doktoru var oda öyle demişaslında mantıklı ama işte herkes yaptırıyorya insan kendini bi kötü hissediyor eksik gbi

Canım eğer için rahat etmeyecekse yaptır kafanda rahat olur bu şekilde inşallah bütün bebeklerimiz sağlıklı gelirler kucaklarımıza

hayırlısı olsun canım allah gönlüne göre ve sağlıkla versin inş.

tamam hatırladım bakmıştım ve çook beğenmiştim.burda mağaza fiatları daha uygun gibi.sence internetten mi alayım mağazalara mı bakınayım.
bu hızla isim de düşünmüşsündür.var mı aklında birşeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…