kızlar az önce bebişe aldığım ciciler geldi kargoyla açtım baktım çok güzel bir takım dokusuda çok güzel
umarım cinsiyetinde bir değişme olmaz ve sağlıkla doğarda yawrum giydirmek nasip olur
çok heyecanlandım çokkkkkkkkkk
:)))) yok soğuyacağını zannetmiyorum sonuçta mazaretimiz var:))) libidolarım biraz duruldu malum mide bulantım rahat bırakmamaya başladı halsiz kalıyorum....memnunum hayatımdan hem kocam kokuyor bana yaaa,evimizde çok sıcak öyle tenlerimizin değmesine katlanamam gibi geliyor....tabi libidolarım tavan yapsaydı yapışık olmaya bile razı olurdum ama şimdi bahane üretiyorum:)))) ama şu mide bulantım bir geçsin ucundan azıcık olduğu kadar deneyecem ehueh:))))
kız soğuk buralar hep yayla gibi evde güneş almıo eeee sonuç böle:)
kızlar sız daha tercubelısınız ben ılk muayneye 6 hafatda gıtmeyı dusunuyorum kese ve kalp atıslarınıg orelım dıye
kan testlerı yapılacakmı?
sadece usg yapılıyor
Canım sen nerdesin? Karadeniz mi?
Ya bu arada benim acemilik sürüyor ne resim değiştirebildim, ne de şu aynı anda 2-3 alıntı ile cevaplama nereden yapılıyor bulamadım.
canım begen butonunun altında bu msj dan alıntı diye biyer var tik atıyosun oraya okudukca mesala sonra en son cvp yazacaksın konuya cvp ver dıyosun hepsi birden cııyo cvp yaza yaza yaza iniyosun aşağıya ben böylw yapıyorumtam isabet ben de toplu alıntı yapmayı bulamadım.cevaplayan olursa sevinirim.
Canım sen nerdesin? Karadeniz mi?
Ya bu arada benim acemilik sürüyor ne resim değiştirebildim, ne de şu aynı anda 2-3 alıntı ile cevaplama nereden yapılıyor bulamadım.
Selam kızlar
Bugün 2li testimiz vardı.Doktor aradı randevumuzu teyid etmek için son bir kez ''ne olursa olsun doğururum diyorsan yaptırmanı tavsiye etmiyorum'' demesiyle testten vazgeçmem bir oldu.
Haliyle randevumuzu da 2li testimizde iptal oldu.
Allah büyük cumartesi gününe normal randevu verdi iki gün daha sabretmem gerekecek anlayacağınız. :44:
Eşim de bu gün görebilmek için izin almıştı işten ama nasip olmadı....
Herşeyin hayırlısı artık.
Bu arada ne güzel cinsiyet ve test sonuçları haberleri görüyorum maşallah size ve bebişlerinize
canım bu konuda bende çok kararsızım ama yaptırıcam galiba salı günü inşalalh kötü şeyler görmeyiz duymayız yaşamayız
Ben bu güne kadar yaptıracağım diyordum kesinlikle ama doktorum eğer ki genetik bir sorun çıkarsa birincisi doğuma kadar onu düşüneceksin ikincisi ise başka testler yapılacak daha çok kahrolacaksın herşeyi olağan düzenine bırakalım eskiden bu testler yoktu teknoloji geliştikçe aileleri korkutuyoruz aslında bir nevi bu şekilde ailenizde herhangi bir genetik bozukluk yoksa ya da akraba evliliği yoksa çok önemli bir sorun olacağını sanmıyorum dedi.Anlayacağın canım mantıklı ben genetik bozukluğu var diye bebeğimi aldıracak değilim Allah büyük
güle güle giysin kızınresimlerini ve fiatını paylaşabilir misin,kumaş kalitesi nasıl?internetten alışverişten pek anlamıyorum da.
arkadaşımın doktoru var oda öyle demişaslında mantıklı ama işte herkes yaptırıyorya insan kendini bi kötü hissediyor eksik gbi
ben bu güne kadar yaptıracağım diyordum kesinlikle ama doktorum eğer ki genetik bir sorun çıkarsa birincisi doğuma kadar onu düşüneceksin ikincisi ise başka testler yapılacak daha çok kahrolacaksın herşeyi olağan düzenine bırakalım eskiden bu testler yoktu teknoloji geliştikçe aileleri korkutuyoruz aslında bir nevi bu şekilde ailenizde herhangi bir genetik bozukluk yoksa ya da akraba evliliği yoksa çok önemli bir sorun olacağını sanmıyorum dedi.anlayacağın canım mantıklı ben genetik bozukluğu var diye bebeğimi aldıracak değilim allah büyük
tamam hatırladım bakmıştım ve çook beğenmiştim.burda mağaza fiatları daha uygun gibi.sence internetten mi alayım mağazalara mı bakınayım.alpin daha önce paylaşmıştım ya fotosunu hani nar çiçeği renginde olan canım aldıklarımız sayfasındada paylaştım daha önce ordan bakabilirsin
aziz bebenin 10lu seti kaliteli bir ürün dokusuda oldukça güzel
aziz bebenin kendi sitesinde 78,90 dı sanırım ben morhipodan aldım 56,99 du ama hediye çekim falan vardı bana daha ucuza geldi tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?