2014 Şubat Anneleri

kızlar peki ikili test için en son ne zaman yada hemen 12.haftada yapılmasımı gerekiyor acaba

aslında mazalarda daha uygun olabilir haklısın benim pek bakmaya vaktim olmuyor çarşı gezmeyi hiç ama hiç sevmiyorum ben zaten dediğim gibi vaktimde yok
uygun bulursam netten almayı tercih edeceğim yani ama eğer çarşı gezmeyi seviyorsan gez bak dokun öyle al derim ben

isim konusuna gelince aslında aklımda bir isim var hep taaa ilk doğumumu yaptığımda oğlumda iki isim arasında kalmıştım eşimde diğer ismi daha çok beğenmişti o diğer isim İLKE kızda olsa erkekte olsa konulabilir bir isim
ama oğluma ismi ben koyduğum için ikinciyi ben koycam dedi eşim o yüzden illa ilke olsun diye ısrar etmicem bu defa
ama eşimde isterse adı İLKE olacak

arkadaşımın doktoru var oda öyle demişaslında mantıklı ama işte herkes yaptırıyorya insan kendini bi kötü hissediyor eksik gbi
inan ki ben de eksik kalmayayım diye yaptırdım zaten. ultrasyonda da ayrıntılı bakılıyor işte.iş arkadaşımın bebeğine kesinlikle alınmalı dedi nerdeyse tüm dr.lar.ikili testle ilgili değildi ama ufak tefek sorunlar oldu doğunca tabiki ama şu an herşey yolunda sağlıklı görünüyor.

kızlar merhaba doktordan geliyoruz bebeişimi gördüm :)) elleri kolları oluşmuş çok sevindim 9 + 3 görünüyor bebiş. gayet iyi dedi doktor.
3 hafta sonra 2li tarama testi için gidiceğiz doktor ozaman cinsiyetide belli olur dedi.

gözün aydın tatlım daha güzel haberlerinide alırsın inş.

Bence doktorun öyle diyorsa bir bildiği vardır canım. Ben 2 ayrı doktora gittim. Birisi öbür çocuklarında sorun varsa yaptırmana gerek yok dedi. Öbürü sen bilirsin dedi. Yani ben de yaptırdım ama öylesine. Doktorun öyle diyorsa endişe etme.

benimkide öle söyledi ama nedense bayramdan sonra gidesim var 12+6 geçmi olur acaba diye korkuyorum
12+6 da gideceksen iyi ama geçirtme.bana da 12+5 de cinsiyeti söyledi.ne güzel sonra giderim diyorsun.ben bayramdan evvel başka bir dr.a gidip malum cinsiyeti teyit ettirsem mi diye düşünüyorum.kendi dr.uma gitmeye artık utanıyorum.

şimdi herkeste bir ikili test telaşı yaptırsammı yaptırmasammı konusu

yaptıranlar sonuçlarını merak ediyorlar

bi ay öncesinde kalp atışını duyduk duymadık telaşı
şimdi bu
bir ay sonra belki 3 lü test telaşı onun hemen sonrasında benimki oynadı ben hissettim telaşı
sonrasında detaylı USG telaşı
tamda bu sıralarda herkes artık alışverişini yapmaya başlar onun telaşı

son aylarda çalışanlar için rapor alma telaşı

hep bir telaş bir koşturmaca
allah her zaman böyle güzel telaşlar versin bize

ne güzel yazmışsın amin.

aldığının resmini eklesene ya görelim ebnde kızıma bişeyler almak istiyorum ama ya diyorum bide erkek derse hala garibim nedense

ne güzel yazmışsın amin.

aldığının resmini eklesene ya görelim ebnde kızıma bişeyler almak istiyorum ama ya diyorum bide erkek derse hala garibim nedense

speeyim varya işte şu daha önce eklediğim nar çiçeği renginde olan hani senin açtığın topiğide ekledim işte o
kargodan bugün geldi daha

hayırlısı olsun canım allah gönlüne göre ve sağlıkla versin inş.

Amin canım sağolasın :)

Doğru söze ne denir en büyük telaşımız en büyük derdimiz böyle olsun

12+5 de hem cinsyet hem ikili testmi oldu canım.canım kayseride olsam günlük giderimde:) maraştan kayseriye gidicem o yüzden ertelemek istiyorum ama geç olursa diye korkuyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…