kızlar peki ikili test için en son ne zaman yada hemen 12.haftada yapılmasımı gerekiyor acaba
tamam hatırladım bakmıştım ve çook beğenmiştim.burda mağaza fiatları daha uygun gibi.sence internetten mi alayım mağazalara mı bakınayım.
bu hızla isim de düşünmüşsündür.var mı aklında birşeyler.
inan ki ben de eksik kalmayayım diye yaptırdım zaten. ultrasyonda da ayrıntılı bakılıyor işte.iş arkadaşımın bebeğine kesinlikle alınmalı dedi nerdeyse tüm dr.lar.ikili testle ilgili değildi ama ufak tefek sorunlar oldu doğunca tabiki ama şu an herşey yolunda sağlıklı görünüyor.arkadaşımın doktoru var oda öyle demişaslında mantıklı ama işte herkes yaptırıyorya insan kendini bi kötü hissediyor eksik gbi
kızlar peki ikili test için en son ne zaman yada hemen 12.haftada yapılmasımı gerekiyor acaba
kızlar merhaba doktordan geliyoruz bebeişimi gördüm :)) elleri kolları oluşmuş çok sevindim 9 + 3 görünüyor bebiş. gayet iyi dedi doktor.
3 hafta sonra 2li tarama testi için gidiceğiz doktor ozaman cinsiyetide belli olur dedi.
kızlar merhaba doktordan geliyoruz bebeişimi gördüm :)) elleri kolları oluşmuş çok sevindim 9 + 3 görünüyor bebiş. gayet iyi dedi doktor.
3 hafta sonra 2li tarama testi için gidiceğiz doktor ozaman cinsiyetide belli olur dedi.
dr.um 12.hft yı geçirmeden gel demişti.
merhaba güzel teyzeler
bugün normalde 12+2yim ama geçen hafta ultrasonda 11+6 çıktı o ayrı. benim son 2 günde bulantı ve kusmalarım o kadar çok arttı ki su içsem çıktı maalesefsanırım 12yi geçirip bulantıları atlatanlardan değilim. olsun bebeğim sağlıklı olsunda çekeceğiz yapılabilecek hiçbirşey yok. daha önce de sormuştum ama cevap kimseden gelmedi2 testi yaptırmayıp sadece 4lü testi yaptıracak var mı aranızda benim doktorum öyle istedi??? cevaplarsanız sevinirim.ayrıca bugün bulantı konusunda çok şükür iyiyim:) maşallah nazar değmesin
12+6 da gideceksen iyi ama geçirtme.bana da 12+5 de cinsiyeti söyledi.ne güzel sonra giderim diyorsun.ben bayramdan evvel başka bir dr.a gidip malum cinsiyeti teyit ettirsem mi diye düşünüyorum.kendi dr.uma gitmeye artık utanıyorum.benimkide öle söyledi ama nedense bayramdan sonra gidesim var 12+6 geçmi olur acaba diye korkuyorum
şimdi herkeste bir ikili test telaşı yaptırsammı yaptırmasammı konusu
yaptıranlar sonuçlarını merak ediyorlar
bi ay öncesinde kalp atışını duyduk duymadık telaşı
şimdi bu
bir ay sonra belki 3 lü test telaşı onun hemen sonrasında benimki oynadı ben hissettim telaşı
sonrasında detaylı USG telaşı
tamda bu sıralarda herkes artık alışverişini yapmaya başlar onun telaşı
son aylarda çalışanlar için rapor alma telaşı
hep bir telaş bir koşturmaca
allah her zaman böyle güzel telaşlar versin bize
ne güzel yazmışsın amin.
aldığının resmini eklesene ya görelim ebnde kızıma bişeyler almak istiyorum ama ya diyorum bide erkek derse hala garibim nedense
speeyim varya işte şu daha önce eklediğim nar çiçeği renginde olan hani senin açtığın topiğide ekledim işte o
kargodan bugün geldi daha
hayırlısı olsun canım allah gönlüne göre ve sağlıkla versin inş.
şimdi herkeste bir ikili test telaşı yaptırsammı yaptırmasammı konusu
yaptıranlar sonuçlarını merak ediyorlar
bi ay öncesinde kalp atışını duyduk duymadık telaşı
şimdi bu
bir ay sonra belki 3 lü test telaşı onun hemen sonrasında benimki oynadı ben hissettim telaşı
sonrasında detaylı USG telaşı
tamda bu sıralarda herkes artık alışverişini yapmaya başlar onun telaşı
son aylarda çalışanlar için rapor alma telaşı
hep bir telaş bir koşturmaca
allah her zaman böyle güzel telaşlar versin bize
12+6 da gideceksen iyi ama geçirtme.bana da 12+5 de cinsiyeti söyledi.ne güzel sonra giderim diyorsun.ben bayramdan evvel başka bir dr.a gidip malum cinsiyeti teyit ettirsem mi diye düşünüyorum.kendi dr.uma gitmeye artık utanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?