2014 Şubat Anneleri

canım varya nasıl hamur işleri çekiyor nasıl iyki şu an yapamıyorum zaten normalde çok yaptığım için öle tombiks oldum düğünden sonra böle iyki yapacakta kimse yok buralarda canım çok istiyor ama yersem sonum kötü

kıs ben açıyorum müziği dans ediyorum evde patlıyorum ama tabi daha temkinli:))) kolbastı oynamıyorum sonuçta:))) çok hareketsiz kalmak ta bağırsaklarımı yavaşlatıyor gibi geliyor...

kıs ben açıyorum müziği dans ediyorum evde patlıyorum ama tabi daha temkinli:))) kolbastı oynamıyorum sonuçta:))) çok hareketsiz kalmak ta bağırsaklarımı yavaşlatıyor gibi geliyor...

sen yokmusun sen:) maşallah keyfine neşene ben yatış hep yatış artık yanda yatamıyorum bu kızım çok yaramaz benim ya:)

ayy benim canım hiçbirşey çekmiyor midem bulandığı için....nadiren patetes kavurması çekiyor...buarada sen kaç kiloydun evlenirken?

diyorumya canım hiç çıtır olmadım ama iiidim işte boyum 172 kilom 65 di

balık etliymişsin:)))) ben 54 kiloydum boyum 1.70...bence çok zayıftım şimdi de 56 kiloyum ama alırım inşallah çünkü böyle gidersem bebişim beslenemiyecek gibi geliyor(((

nasi guzel sohbet ediyonuz masallah,
ya ben de sabahtan beri sacma sapan seyler yedim, 3 tane tost yedim, sonra peynir yedim, bi paket cezerye, 1 elma, 1 kase yogurt.
icim surekli bi tuhaf, yedikce de iyilesmek yerine daha kotu oluyor napicam ben ya, ise geleli saatler oldu hala dogru duzgun bi sey yapamadim, patron gelip gidip iyi misin diyor, iyiyim diyorum ama icraat yok, nolcak benim bu halim yaa..
dun bulanti hapimi almadan yasamayi deneyim demistim, zor da olsa dayandim ama bugun sabah yine aldim, ben boyle haplarla yasiycam galiba bulanti hapi kabizlik yapiyor cooooooook kotu tahmin bile edemezsiniz, bi de onun icin kabizlik hapi aldim,of icim disim haplar ilaclar ve sacma yiyeceklerle dolu...

balık etliymişsin:)))) ben 54 kiloydum boyum 1.70...bence çok zayıftım şimdi de 56 kiloyum ama alırım inşallah çünkü böyle gidersem bebişim beslenemiyecek gibi geliyor(((

evet hem tombikim ama şimdi xl olken gebe kaldım neyse hakkımızda hayırlısı sağlıkla doğumu atlatayımda veririm kolay verirm

Bende dün işten çıktım zaten dükkan kapanacaktı ama idare ediyordum ağrılar artınca bıraktım valla hiçbişey bebeğimden kıymetli değil. Olsun buna da şükür yine de canım

Bende dün işten çıktım zaten dükkan kapanacaktı ama idare ediyordum ağrılar artınca bıraktım valla hiçbişey bebeğimden kıymetli değil. Olsun buna da şükür yine de canım

çalışan bir sürü arkadaş var ama işte herkesin bünyesi farklı rabbim halimi bildide tatile denk getirdi beni çok şükür

evet hem tombikim ama şimdi xl olken gebe kaldım neyse hakkımızda hayırlısı sağlıkla doğumu atlatayımda veririm kolay verirm

hehehe ben de göbek bakımından tombik olmak istiyorum:))) bir kere sadece 70 kilo oldum ozaman lise 1deydim sonra 15 kg verdim lise 2ye bir geldim millet acaip şaşırdı beni görünce çünkü sadece yaz tatililnde vermiştim kiloyu:))) bir daha da almadım çok....max 60 kg oldum....

o dediğini ben hep yaşadım bi bakarsın afet olmuşum bi bakarsın şişmişim hiç ayarım yok yemek yapmayıda yemeyide seviyorum ve hep ağır yemekler

Hg canım :) inşallah gösterir kukuşunu bebeğim aynen tatlım ya anne olmak gerçekten sabır işi ve çok güzel bi duygu. Ama kız bebek sahibi olmak istiyorum Rabbim inşallah sağlıklı bi bebek nasip eder hepimize

çalışan bir sürü arkadaş var ama işte herkesin bünyesi farklı rabbim halimi bildide tatile denk getirdi beni çok şükür

Evet ya allah yardımcıları olsun çalışanların gerçktn çok zor. Öğretmen misin yaz tatili i?

peki kızlar ben hep böle tansiyonum yada şekerim düşük gbi değişik bir hal hissediyorum ama hep var yani sizlere aradamı oluyor hep var mı şekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…