canım bir gece bırak karnımı belimi resmen alt taraftan doğum sancısı gbi bıçaklar saplandı çok korktum bende ama çok şükür bişi olmadı ama madem öle bence kendini yormycaksın sonuçta vucut dili diye bişi var sinyal veriyor vucut demekki yaptığın şeyler uymuyor ben mesela nerdeyse 2 aydır yatıyorum yapcak bişi yok malesef bazıları çok rahat geçiriyor kısmet
kıs ben açıyorum müziği dans ediyorum evde patlıyorum ama tabi daha temkinli:))) kolbastı oynamıyorum sonuçta:))) çok hareketsiz kalmak ta bağırsaklarımı yavaşlatıyor gibi geliyor...
canım varya nasıl hamur işleri çekiyor nasıl iyki şu an yapamıyorum zaten normalde çok yaptığım için öle tombiks oldum düğünden sonra böleiyki yapacakta kimse yok buralarda canım çok istiyor ama yersem sonum kötü
sen yokmusun sen:) maşallah keyfine neşene ben yatış hep yatış artık yanda yatamıyorum bu kızım çok yaramaz benim ya:)
ayy benim canım hiçbirşey çekmiyor midem bulandığı için....nadiren patetes kavurması çekiyor...buarada sen kaç kiloydun evlenirken?
kız mıı??? bak doktor sana pipiyi bir gösterecek kalacaksın öyle:))))))))))))
ayy benim canım hiçbirşey çekmiyor midem bulandığı için....nadiren patetes kavurması çekiyor...buarada sen kaç kiloydun evlenirken?
diyorumya canım hiç çıtır olmadım ama iiidim işte boyum 172 kilom 65 di
kız işte kız:) kız:) sağlıklı olsunda rabbim erkekte olsa farketmez
balık etliymişsin:)))) ben 54 kiloydum boyum 1.70...bence çok zayıftım şimdi de 56 kiloyum ama alırım inşallah çünkü böyle gidersem bebişim beslenemiyecek gibi geliyor(((
hadi bakalım rabbim gönlüne göre versin:)
canım bir gece bırak karnımı belimi resmen alt taraftan doğum sancısı gbi bıçaklar saplandı çok korktum bende ama çok şükür bişi olmadı ama madem öle bence kendini yormycaksın sonuçta vucut dili diye bişi var sinyal veriyor vucut demekki yaptığın şeyler uymuyor ben mesela nerdeyse 2 aydır yatıyorum yapcak bişi yok malesef bazıları çok rahat geçiriyor kısmet
Bende dün işten çıktım zaten dükkan kapanacaktı ama idare ediyordum ağrılar artınca bıraktım valla hiçbişey bebeğimden kıymetli değil. Olsun buna da şükür yine de canım
evet hem tombikim ama şimdi xl olken gebe kaldım neyse hakkımızda hayırlısı sağlıkla doğumu atlatayımda veririm kolay verirm
hehehe ben de göbek bakımından tombik olmak istiyorum:))) bir kere sadece 70 kilo oldum ozaman lise 1deydim sonra 15 kg verdim lise 2ye bir geldim millet acaip şaşırdı beni görünce çünkü sadece yaz tatililnde vermiştim kiloyu:))) bir daha da almadım çok....max 60 kg oldum....
geldimmm:)))) korkmaaa bak burda spse var onun hep var ağrıları ama maşallah bebişi sağlıklı sapasağlam:))) cinsiyete biraz daha var sabretmemiz lazım:))) cinsiyeti öğrenince ne zaman göbiş büyücek dicez,göbek büyümeye başlayınca ne zaman kııprtılarını hissedicez dicez sonra neye benziyor acaba demeye başlicaz ve artık doğsun modunda olacaz yani her hali heyecanlı bir süreç:))))
çalışan bir sürü arkadaş var ama işte herkesin bünyesi farklı rabbim halimi bildide tatile denk getirdi beni çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?