- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
Canım 2 hafta sabret geçecek senin de inşallah.. benim gerçekten de bu hafta çok daha rahatladı midem.. Akşam yemeği yemeye başladım, hiç geçmiyeceğini düşünmüştüm..progestandüşüyormuş 12. Haftadan sonra..
Merhaba arkadaslar.. Firsat buldukca burda yazilanlari okuyorum. 10+4 w hamileyim. Doktora ilk 6 haftalik hamileyken gittim. Doktorun tavrini ve hastayla iliskisini begenmeyip farkli bir doktora gittim. 7. Haftada herseyin normal oldugunu yapmam gerekenleri vs anlatti. Fakat bunlar turkiyeye tatile geldigimde yaptiklarimdi. Ingilterede yasiyorum. 7.haftada buraya geri dondugumde aile hekimine gittim. Rutin tahlilleri yaptilar. Akabinde benimle ilgilenecek ebeye sevk ettiler. Ebe yalnizca bilgilerimi aldi ve hamilelik konusunda beni bilgilendirdi. 15 agustosta scan randevum var. fakat gittigimde bir jinekolog ile karsilasacakmiyim bilmiyorumsonra 10 eylulde ebe randevum var.
aksamdan beri yazilanlari okuyorum. Mide bulantilarim ve koku hassasiyetim azalmakla beraber devam ediyor. Yalniz gogus agrilarim bitti. karnimda cok hafif agrim var. acaba birseymi oldu diye sormaya basladim kendikendime.
Ideal kilomdan 8-9 kilo fazla bi kiloyla hamile kaldm. Tr.deki dr 8 kilo alman gerek dedi. Bastan 1 kilo aldim su an sanirim 2 kg verdim. 3 ogun az az yiyorum. 2-4 porsiyon meyve de yiyorum ancak peynir ve yogurt harici herhangi bi protein kaynagim yok.
Su an bebegimi gormeme daha 2 hafta var. merak ettigim gogus hassasiyetiniz hala devam ediyormu? Yoksa bu anormal bir durum brlirtisimi?ve hic protein almadan hamileligi guzel seyreden kimler var?
Lepi günaydınSen çalışıyor musun her sabah görüyorum seni bu saatlerde
günaydın:)
evet ben çalışan bir bayanım
ondan erken kalkıyorum ama bugün evdeyim gene de erken uyanıyorum
alışmışım galba:26:
Günaydın herkese ;
ve tabi hayırlı cumalar Rabbim dualarınızı kabul etsin
1 haftadır sabahları poğaça böreğe taktım kafayı hiç bir yararı yok ama kahvaltı da yiyorum bi dur demek lazım artık yeter
Günaydın spidiBende sabahları hamur işi yiyorum Yemek olayını bir düzene sokmam lazım artık
evde yiyecek kadar erken kalkamıyorum aslında ekmek arası yapıp burada yesem bile olur en azından peynir domates falan yerim böyle yağlı yağlı daha kötü
Günaydın hatunlarrrr
bugün minnoşumla randevumuz var.inşallah hayırlı haberler alırız.dualarınızı eksik etmeyin...
Speedy,Kronik bende gecen haftayı simit ya da zeytinli poaca yiyerek geçirdim bu hafta tost a takmış durumdayım....tost ekmeği aldım..arasına dilimlenmiş kaşar....2 dk da hazır....uğraşacak gücüm bile yok o yüzden kolay oluyo
Bende erken kalkıp evde kahvaltı yapmayı düşünüyorum artık. Aslında otelde çalıştığım için açık büfe kahvaltı var ama nedense yapamıyorum buraya geldiğimde.Kuruyemiş filan yememiz lazım ben hiç yemiyorum,süt içmiyorum. Gerçi bulantılarım yeni geçti benim onun öncesinde ne yesem çıkarıyordum
Günaydın hatunlarrrr
bugün minnoşumla randevumuz var.inşallah hayırlı haberler alırız.dualarınızı eksik etmeyin...
Speedy,Kronik bende gecen haftayı simit ya da zeytinli poaca yiyerek geçirdim bu hafta tost a takmış durumdayım....tost ekmeği aldım..arasına dilimlenmiş kaşar....2 dk da hazır....uğraşacak gücüm bile yok o yüzden kolay oluyo
Günaydın jack...Sen cinsiyeti öğrenmişmiydin jack. Öğrenmediysen bugün kesinleşir sanırımBende pazartesi gidicem kendi doktorum bayramdan sonra gel dedi ama ben dayanamayıp başka doktora gidicem.Hem aklıma yatarsa bu gittiğim doktorda devam edicem. Ben de akşamları yiyordum tost ama iki gündür yemek yiyorum midem düzeldi artık
Artık ayakkabılardan nefret ediyorumya sıkıyor yada rahatsız ediyor bütün gün ayaklarım çok rahatsız oluyor
bugün böyle bir terlik alacağımkışa kadar idare eder beni
Eki Görüntüle 770123
Kaçta başlıyorsun mesaiye :26::26::26: Lepi sen dukan diyetimi yaptın :44::44::44:
İzin günlerimde bende erken kalkıyorum
Günaydın herkese ;
ve tabi hayırlı cumalar Rabbim dualarınızı kabul etsin
1 haftadır sabahları poğaça böreğe taktım kafayı hiç bir yararı yok ama kahvaltı da yiyorum bi dur demek lazım artık yeter
Bende erken kalkıp evde kahvaltı yapmayı düşünüyorum artık. Aslında otelde çalıştığım için açık büfe kahvaltı var ama nedense yapamıyorum buraya geldiğimde.Kuruyemiş filan yememiz lazım ben hiç yemiyorum,süt içmiyorum. Gerçi bulantılarım yeni geçti benim onun öncesinde ne yesem çıkarıyordum
Günaydın hatunlarrrr
Günaydın jack...Sen cinsiyeti öğrenmişmiydin jack. Öğrenmediysen bugün kesinleşir sanırımBende pazartesi gidicem kendi doktorum bayramdan sonra gel dedi ama ben dayanamayıp başka doktora gidicem.Hem aklıma yatarsa bu gittiğim doktorda devam edicem. Ben de akşamları yiyordum tost ama iki gündür yemek yiyorum midem düzeldi artık
iyi edersin tatlım.ben bildiğin plaj terliği giyiyorum çok rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?