laurana hanım maşalalh kaç saatten geldin yani
hi girls how are you:))))))))))))))
millet topiği boş bırakıyor ah şu facee direnin arkadaşlar kalın burada gerçi orayı da merak etmiyor değilim ama kk forever:)))))
bugün nazar değmesin mide bulantım çok hafifti ama yarına Allah kerim....heee bir de saçlarımı kestirdim kısacık:) göğüslerimi kapatan saçlarım artık omuzlarımda:))) dünya varmış ohhh neden daha önce yapmamışım bu işi ya da niye yıllardır uzun saçlaymışım şaşıyorum aklımaaaa.....
yavru kuş inanmıycam artık senin geliyorumuna :) giriyorum yoksun çıkıyorum yoksun:)
heheheh:))))))))) geldim ama bak uyumadım bu akşam:)
yaa çok uykucu oldum spsem zaten akşam için nasipse gelirim diyorum çünkü nerdeyse hiçbir akşam gelemiyorum.... senin diğer randevun ne zaman doktorla?? ya da ne zaman gitmeyi düşünüyorsun?
yokmu resim :) merak ettik:) hadi bakalım erdin muradına
şuan eşimin şirket labtobunda takılıyorum bunda kamera yüklü değil nasipse yarın yüklerim:)) ama eşimin dediğine göre gençleşmişim:)))) ayy bir de bugün 90 beden sütyen aldım:))))) atlet ve don takımı aldım iki tane de en sevimli modelinden:)))) maşallah inek memesi gibi olmuş memem:))))
Selam kızlar bayadır yazmıyorum. Bi kaç gündür karnımda ağrı var ve belim de ağrıyor genelde ayaktayken ve otobüsle seyahat halindeyken batıyor uzanıp dinlenince ağrı olmuyor sadece bel ağrısı oluyor 10+2 günlük hamileyim, sizin de bu haftalarda böyle birşey oldu mu?
kızlara sora sora bıktırdım şimdi bana doktor 11+6 da gel dedi ama o bayramdan önce oluyor o zaman gitmesem diyorum 12+6 da bayram ertesi pazartesi gitsem geçmi olurki diyorum şimdi senin bebişte ilerdeymişya 2 li testi ne zaman yapılmış oldun bacım bişi söle kapatıyım bu konuyu
hımms beni 12+6 da olmuş oldum 2liyi:))) ama şimdiden randevu al çünkü hemen vermiyorlar ve bana dedilerki 5 aylıkken de test yapacaz 1 ay önceden alın randevunuzu dediler ben 16. haftam dolsun alacam hemen randevu.....yani kısacası sen şimdiden al randevunu bayramdan sonrasına,zaten 14.haftaya kadar bakılıyor 2li teste yani rahat bir şekilde yaptırırsın oki:)))
Selam kızlar bayadır yazmıyorum. Bi kaç gündür karnımda ağrı var ve belim de ağrıyor genelde ayaktayken ve otobüsle seyahat halindeyken batıyor uzanıp dinlenince ağrı olmuyor sadece bel ağrısı oluyor 10+2 günlük hamileyim, sizin de bu haftalarda böyle birşey oldu mu?
tamam kanki ya:) kız benimde tam 12+6 olacak o zaman gerçi kızlar epey bişiler söledide ben pimpirik işte seninkide 1 hafta ilerii olduğu için dimi böle oldu bugün kaç oldun bakalım atik anne:)
13+1 galiba ama bilemiyorum bendeki hesap uyacak mı:)))) tatlım teldeyim ben az sonra sendeyim:))))))))))))
evet güzelim bayadır yazmıyorsun hemde:))) karın ağrın gaz sancısı ya da bağırsaklarından kaynaklanabilir çünkü bende de olurdu afedersin wcye gidince ya da yellenince geçerdibel ağrısı ise çok normal....
kıslar annem arıyor birazdan gelcem:)
bende genel olarak hep var tatlım merak etme
Takip edemiyorum yazılanları ondan yazamıyodum canım :) Gaz olayını çözdüm yoğurt rahatlattığı için yoğurt yiyordum farkettim o çok gaz yapıyor ve hiç uyutmuyor yememeye özen gösteriyorum artık :)
İçimi rahatlattın kuzum ya sağol çünkü doktor randevuma daha var. Bu arada herkes karnıma bakarak(zayıf olduğum için karnım hemen belirdi ve belim kalınlaştı)ondan dolayı cinsiyet tahmini yapmaya başladı herkes bu durumdan sıkıldım ne zaman belli olur yahuu :)
Ama bazen öyle bi ağrıyor ki bişey olacak diye korkup ağlıyorum hemen wc ye gidip bakıyorum kanama var mı diye olmadığını görünce rahatlıyorum psikolojkmen çöktüm doktor randevum gelse de rahatlasam
geldimmm:)))) korkmaaa bak burda spse var onun hep var ağrıları ama maşallah bebişi sağlıklı sapasağlam:))) cinsiyete biraz daha var sabretmemiz lazım:))) cinsiyeti öğrenince ne zaman göbiş büyücek dicez,göbek büyümeye başlayınca ne zaman kııprtılarını hissedicez dicez sonra neye benziyor acaba demeye başlicaz ve artık doğsun modunda olacaz yani her hali heyecanlı bir süreç:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?