şu toplu alıntıyı yapamayınca sayfaları ben doldurmuşum gibi oldu.
11+4 de ikili,12+5 de cinsiyet için gittim,dr.eşime gelsin cinsiyete bakayım deyince gittim tabiki.11ile 14 hft uygun .sen tam 12+6 gideceğin için daha da uygun.
son bir kez genel olarak sorayım içim rahat etsin kızlar :):)12+6 ikili test için geçmi bayramdAN sonra gideyim diyorumda
ben de 12+5 te gidicem canim, bana doktor 12 agustostan 23 agustos a kadar bi gun sec dedi, biz 16 agustos ta gidices, demek ki 13+5 olana kadar gidilebiliyor.
ben de 12+5 te gidicem canim, bana doktor 12 agustostan 23 agustos a kadar bi gun sec dedi, biz 16 agustos ta gidices, demek ki 13+5 olana kadar gidilebiliyor.
son bir kez genel olarak sorayım içim rahat etsin kızlar :):)12+6 ikili test için geçmi bayramdAN sonra gideyim diyorumda
kalcadan basenden cok mu kilo aldın canın tatlı mı eksimi istiyodu
canım kendi drum 1 ay sonra gel söylerim şimdi erken demişti bende başka dr gittim ama oda emin olamadı 2 hafta sonra artık aslında adam emin olurdu ama minik hep yüzükoyun yattı
şu an kaçsın peki ttalım
canım ya benim basenlerle kalçalar fora genişliyo gibime geliyo basenlerim çıktı aslında 1 kilo falan aldım bide sivilcelerim azdı resmen öle olunca ne oluyomuş ben tatlı ekşi herşey yiyorum sadece ilk aşerdiğim şey et döner ve ayva oldu yarın mutlaka sorayım doktora 11+5 olcaz inş belli olur bana kızmış gibi geliyo ama hayırlısı tabiii
canım benimde yarın yapılcak 11+5 olcak yarın doktor 11 ile 13+5 arası yapılıyo dedi bişey olmaz heralde
pazrts doktora gitmistik 10 +1 demisti, o zaman bugun 10+4 oluyor canim.
ben henuz hic bi sey asermedim, bugun ablam da mesaj atmis, asermeye basladin mi diye.
aserince normal caninin cekmesinden farkli mi oluyor?
kestane olsa da yesem dedim ama nerden bulcaz kestaneyi oyle genel olarak canim cekti gecti heralde.
guzel boyle yumusak ustasinin elinden cikmis bi et doner ben de istemistim ama onu da bulabilecegim bi yer yok burda.
milka citir gofret istedim gecen esimden, bi suru baska markalarda gofretler almis, neyse hepsini yedim yine de birer birer :)
ben hala genel olarak peynirli tost yiyebiliyorum, aksam yemeginde her seyden yiyorum da sabah oglen zor oluyor.
bi de yogurt cok yiyorum yogurdu cok seviyorum.
canım rica etsem sorabilir misin peki kusura bakma çok oluyorum ama 12+6 için geç mi diye.ben küçük bi yerdeyim henüz belli bir doktorumda yok kayseriye gidicemde geç olursa diye telaşlanıyorum
tamam canım ne demek ama söz vermiyim çünkü bebişi görünce kendi sorcaklarımıda unutuyorumm geç olcanı zannetmiyorum hatta daha iyi olur daha net sonuç alırsın belki banada haftayada gelebilirsin dedi haftaya 12+ larda olcam ama genede unutmazsam sorayımmm
canım ben dışardan et döner yiyemiyorum şimdiye kadarda hiç ağzıma koymadım tadını hiç bilmem ama kendiliğinden canım çekti evde kendim kavurma falan yaptım ekmek arası öyle geçiştirdim bi abla söledi banada aşermek rüyanda falan gördüğün meyveleri yitecekleri yicekmişin ben ayva görmüştüm çok canım çekti manavdan buldum yedim ama ben hergün rüyamda yemek görüyorum canım istemiyo ama isterse yandım çok kilo alırım yavvvv benimde yemekle ilgili bi problemm yok çok şükür herşeyi yiyorummm
ya biz de evde yaptik da hic hayalimdeki gibi olmadi
ruyamda gormedim galiba hatirlamiyorum hic :26:
neyse heralde aserdigim zaman fark ederim bunu he he
aynen benim de kilo almaya cok meyilli bi bunyem var simdiden almaya basladim, basta az bi sey bulantilardan dolayi vermistim,
ama simdi hap kullanmaya basladim bulanti icin. daha cok yiyorum, dikkatli olmam lazim.
boyle hamileler in kilo takibi yaptigi bi topik filan var mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?