Bende dün işten çıktım zaten dükkan kapanacaktı ama idare ediyordum ağrılar artınca bıraktım valla hiçbişey bebeğimden kıymetli değil. Olsun buna da şükür yine de canım
Evet ya allah yardımcıları olsun çalışanların gerçktn çok zor. Öğretmen misin yaz tatili i?
iyi yapmışsın ben de çalışmıyacam doğurana kadar.....spse rehberlik öğretmeni olduğu için o biraz rahat oturduğu yerden görebilecek işini çokça kapatır odasının kapısını uzanır:))) bizim okuldaki rehberlikçi öyle yapıyordu spse bizler hele ben matematikçi olduğum için oturduğum yerden anlatma lüxüm bile yok.....hskuzu sen zaten çok yeni evlisin bırak evinin tadını çıkar:)))))
balık etliymişsin:)))) ben 54 kiloydum boyum 1.70...bence çok zayıftım şimdi de 56 kiloyum ama alırım inşallah çünkü böyle gidersem bebişim beslenemiyecek gibi geliyor(((
peki kızlar ben hep böle tansiyonum yada şekerim düşük gbi değişik bir hal hissediyorum ama hep var yani sizlere aradamı oluyor hep var mı şekerler
evet şu an rahatım ama okul açılınca bittim gbi hissediyorum
Bende 156 boyundayım kilom 54 dü şimdi 55 yavaş alıyorum. Sağlıklışeyler yemeğe çalışıyorum inşallah böyle gider bebişim beslenerek. Ama daha iştahın açılır diyorlar
iyi yapmışsın ben de çalışmıyacam doğurana kadar.....spse rehberlik öğretmeni olduğu için o biraz rahat oturduğu yerden görebilecek işini çokça kapatır odasının kapısını uzanır:))) bizim okuldaki rehberlikçi öyle yapıyordu spse bizler hele ben matematikçi olduğum için oturduğum yerden anlatma lüxüm bile yok.....hskuzu sen zaten çok yeni evlisin bırak evinin tadını çıkar:)))))
geçmiş olsun ama psikolojiktir o güzelim....ya da yemek yemiyorsan fazla ondan da olabilir....hamur işi çok yeme ani yükseltir şekeri ve ani düşürür...2 saatte bir at ağzına birşeyler....ben çok aç kalınca halsiz kalıyorum o kadar....
sen de biraz balık etliymişsin:))))))))))) ayy umarım iştahımın açılacağı günleri görürüm:)))
Valla canım evliliğimin tadını çıkaramadan çalışmak zorunda kaldım. Sonra çocuk istiyordum hemen yaptm şimdi evimdeyim çok şükür :)
kız zaten sadece gözüme geliyor yapanda yok yapamıyorum halimde yok zaten öle rüyalarımda dur sana bi resim atacam özelden hayalim:)
kız zaten sadece gözüme geliyor yapanda yok yapamıyorum halimde yok zaten öle rüyalarımda dur sana bi resim atacam özelden hayalim:)
güzeller ben çıkıyorum uzanmaya ihtiyacım var şuan.....hepinizi öpüyorum....iyi geceler anneler....[
İyi gecelr canm muck
kıs biraz daha birlikte olaydınız ayy terbiyesizleştim:))))))))) hadi iyi geceler canım...
at bitanem bakayım resme ama ben şimdi yatıyorum çok öpüyorum seni de iyi geceler spsem rehberlikçim benim:)))
senin ki ne güzel garanti: xxben yinede kaptırdım kendimi isim telaşına girdim:nur-hüma-aybüke-begüm.gerçi eski isimleri de seviyorum ama senin de fikirlerini alalım.
hi girls how are you:))))))))))))))
millet topiği boş bırakıyor ah şu facee direnin arkadaşlar kalın burada gerçi orayı da merak etmiyor değilim ama kk forever:)))))
bugün nazar değmesin mide bulantım çok hafifti ama yarına Allah kerim....heee bir de saçlarımı kestirdim kısacık:) göğüslerimi kapatan saçlarım artık omuzlarımda:))) dünya varmış ohhh neden daha önce yapmamışım bu işi ya da niye yıllardır uzun saçlaymışım şaşıyorum aklımaaaa.....
nasi guzel sohbet ediyonuz masallah,
ya ben de sabahtan beri sacma sapan seyler yedim, 3 tane tost yedim, sonra peynir yedim, bi paket cezerye, 1 elma, 1 kase yogurt.
icim surekli bi tuhaf, yedikce de iyilesmek yerine daha kotu oluyor napicam ben ya, ise geleli saatler oldu hala dogru duzgun bi sey yapamadim, patron gelip gidip iyi misin diyor, iyiyim diyorum ama icraat yok, nolcak benim bu halim yaa..
dun bulanti hapimi almadan yasamayi deneyim demistim, zor da olsa dayandim ama bugun sabah yine aldim, ben boyle haplarla yasiycam galiba bulanti hapi kabizlik yapiyor cooooooook kotu tahmin bile edemezsiniz, bi de onun icin kabizlik hapi aldim,of icim disim haplar ilaclar ve sacma yiyeceklerle dolu...
aynnı ben:)
tek değilsin merak etme
ben de ergen gibiyim
bi ara daha da fenaydı çıban gibi dokunduğunda acıyan yanardağ cinsi şeylerdi:)
şimdi biraz toparladı ama alnım hala perişan durumda sağ yanak iyi sol da enkaz vaziyetinde:)
bu ay geçer diye umuyorum internette öyle diyor
fazla yakından bakma aynaya ben oyle yapıom
valla bebeğim kız mkı erkek mi bilmeme ama ben de kıllanama da var daha doğrusu kollarımdan birinde tüyler uzadı ayrıca göbüştekilerde uzadı ve kalınlaştı
kocamı geçicem yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?