2014 Şubat Anneleri

Bende dün işten çıktım zaten dükkan kapanacaktı ama idare ediyordum ağrılar artınca bıraktım valla hiçbişey bebeğimden kıymetli değil. Olsun buna da şükür yine de canım

iyi yapmışsın ben de çalışmıyacam doğurana kadar.....spse rehberlik öğretmeni olduğu için o biraz rahat oturduğu yerden görebilecek işini çokça kapatır odasının kapısını uzanır:))) bizim okuldaki rehberlikçi öyle yapıyordu spse bizler hele ben matematikçi olduğum için oturduğum yerden anlatma lüxüm bile yok.....hskuzu sen zaten çok yeni evlisin bırak evinin tadını çıkar:)))))

hiç öle değil canım ben kaç branş birden yapıorum bir bilsen hiç öle bir durumum yok yani çok yoruluyorum

balık etliymişsin:)))) ben 54 kiloydum boyum 1.70...bence çok zayıftım şimdi de 56 kiloyum ama alırım inşallah çünkü böyle gidersem bebişim beslenemiyecek gibi geliyor(((

Bende 156 boyundayım kilom 54 dü şimdi 55 yavaş alıyorum. Sağlıklışeyler yemeğe çalışıyorum inşallah böyle gider bebişim beslenerek. Ama daha iştahın açılır diyorlar

peki kızlar ben hep böle tansiyonum yada şekerim düşük gbi değişik bir hal hissediyorum ama hep var yani sizlere aradamı oluyor hep var mı şekerler

geçmiş olsun ama psikolojiktir o güzelim....ya da yemek yemiyorsan fazla ondan da olabilir....hamur işi çok yeme ani yükseltir şekeri ve ani düşürür...2 saatte bir at ağzına birşeyler....ben çok aç kalınca halsiz kalıyorum o kadar....

Bende 156 boyundayım kilom 54 dü şimdi 55 yavaş alıyorum. Sağlıklışeyler yemeğe çalışıyorum inşallah böyle gider bebişim beslenerek. Ama daha iştahın açılır diyorlar

sen de biraz balık etliymişsin:))))))))))) ayy umarım iştahımın açılacağı günleri görürüm:)))

Valla canım evliliğimin tadını çıkaramadan çalışmak zorunda kaldım. Sonra çocuk istiyordum hemen yaptm şimdi evimdeyim çok şükür :)

kız zaten sadece gözüme geliyor yapanda yok yapamıyorum halimde yok zaten öle rüyalarımda dur sana bi resim atacam özelden hayalim:)

sen de biraz balık etliymişsin:))))))))))) ayy umarım iştahımın açılacağı günleri görürüm:)))

Yok canım balık etli değildim 2 sene öncesine kadar 76 kiloydum sonra verdım kuru deynek kaldım şimdi karnımı soramlara göbek değil bebek diyorum haha

Valla canım evliliğimin tadını çıkaramadan çalışmak zorunda kaldım. Sonra çocuk istiyordum hemen yaptm şimdi evimdeyim çok şükür :)

kıs biraz daha birlikte olaydınız ayy terbiyesizleştim:))))))))) hadi iyi geceler canım...

kız zaten sadece gözüme geliyor yapanda yok yapamıyorum halimde yok zaten öle rüyalarımda dur sana bi resim atacam özelden hayalim:)

at bitanem bakayım resme ama ben şimdi yatıyorum çok öpüyorum seni de iyi geceler spsem rehberlikçim benim:)))

eşimin doğum gününü es geçtim hadi bayramdan sonrada ilk evlilik yıldönümümüz:) ondada bişi yapamıycammı ben ya

kıs biraz daha birlikte olaydınız ayy terbiyesizleştim:))))))))) hadi iyi geceler canım...

at bitanem bakayım resme ama ben şimdi yatıyorum çok öpüyorum seni de iyi geceler spsem rehberlikçim benim:)))

kız anam herkes uyuyor yaaaa bi benmiyim gece yatamıorm sabah yatmıyorum iii geceler

senin ki ne güzel garanti: xx ben yinede kaptırdım kendimi isim telaşına girdim:nur-hüma-aybüke-begüm.gerçi eski isimleri de seviyorum ama senin de fikirlerini alalım.

:) ben de cinsiyet belli olmadan önce düşünmüştüm bikaç isim.. Begüm ismini ben de çok severim.. Ben duru, ceren,ırmak düşünüyorum.. Eşim de senem,sanem, selin.. Bakalım daha çok var gerçi

Gülegüle kullan canım Ben de kestiricem kısacık zaten çok dökülmeye başladı.. Ben de önce uzatırım sonra kısacık kestiririm..kısa saç gibisi yok..

Canım 2 hafta sabret geçecek senin de inşallah.. benim gerçekten de bu hafta çok daha rahatladı midem.. Akşam yemeği yemeye başladım, hiç geçmiyeceğini düşünmüştüm..progestandüşüyormuş 12. Haftadan sonra..

yalnız olmadıma sevindim ama senin içinde üzüldüm.çünkü ne kadar kötü hissettirdiğini çok iyi biliyorumbende tüylenme yok ama sivilceler berbat birtek suratım deyil.sırtım kollarım popom sivilce dolu.bide mide bulantısı kusma.allahıııımmmm yardım etsin bize canım yaa atlatalım şu sıkıntılı dönemleri:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…