2014 Şubat Anneleri

Bende bir kaç gün bekleyip midemin düzeldiğinden emin olduktan sonra kendime beslenme düzeni yapmak istiyorum.

İnşallah öğrenirsin bugün bende çok merak ediyorum Ben bebek eşyalarına hiç bakmıyorum yoksa kesin alıyorum bir tane olsa bile

günaydın kızlar nasılsınız?bende makarnaya takmış durumdayım sürekli canım makarna istiyor

iyi bişi mi makarna yemek acaba?
en azından peynirli domatesli falan yap da besin öğesi olsun içinde yoksa boolca karbonhidrat bi tek bize yarar gibi gelio
hamile kaldığımdan beri 2 haftada bi falan makarna yapıom
onu da yoğurtlu peynirli domatesli falan içimi rahatlatıom böyle

aslında ofise evin mutfağını taşıdım resmen
gün içinde bir sürü şey getiriyorum havuç-salatalık-hurma-meyve ne bulursam taşıyorum
kahvaltı içinde böyle yapacağım artık en iyiisi
bebito benden beslenmeue başlayınca sağlıksız kalmasın

bizim bi arkadaş bunların hastası her rengi var kızda nerdeyse
bütün yaz bunları giyiyo
etekle kotla şortla artık Allah ne verdiyse
benim ayaklar kocaman ondan hiç güzel durmuo böyle geniş terlikler
sen al güle güle giy canım

bende çok gördüm herkeste var sanırım bunlardan
eksik kalmayım bende hemen alıyım

günaydın kızlar nasılsınız?bende makarnaya takmış durumdayım sürekli canım makarna istiyor

Ne kadar zararlı şey var onlara takmış durumdayız topik olarak

Benim mesaimde 7 de başlıyor yolda gelirken bakıyorum hep seni görüyorum Seninle sanki daha önce bir konuda konuştuk gibi hatırlıyorum ama nerden çıkaramadım.Bugün profiline baktım arkadaşlarından dukan diyetine yazanlar olmuş ordan mı acaba dedim Sabahları değil ama akşamları içeyim süt artık ara öğünlerde yoğurt yiyorum mutlaka ama süt hiç içmiyorum

gunaydın kızlar nasılsınız?
biz iyiyiz çok şükür
yine yeni yeniden yoğun bir gün beni bekliyor bugün
geçmişi okuyayım dedim ama yok çok yazılmış hepsini bitiremedim

kronik dün alışveriş listesinden bahsetmiştin bunu bi ara konuşalım tatlım nette yazanlardan çok deneyimli annelerden öneri almalısın bence

bebek kolay kolay sağlıksız kalmazda
giden bizden olur
benimde masa kuruyemiş meyve doluo oluo gün boyu tüketimdeyim

evet evet konuşalım bunu bbilimim.......ben yokken konuşma ama haaa

saat 2 den sonra yokum işlerini azcık toparla gel konusalım

kızlar buraya da yazacağım diye söz vermiştim dün cinsiyetimizi öğrendikk bizim bi prensesimiz olacak Allah'ın izniyle.............. çokk mutluyuz Rabbim hepimizin evlatlarına sağlıkla kavuşmayı nasip etsinn

bebek kolay kolay sağlıksız kalmazda
giden bizden olur
benimde masa kuruyemiş meyve doluo oluo gün boyu tüketimdeyim

valla lepican benim masada öyle...her gün sabah gelirken 2 tost(tost ekmeği küçük ya o yüzden 2 tene )

bir de meyve dolduruyorum poşete...seftali üzüm elma...ddiğin gibi gün boyu tüketime geçtim bi kaç gündr.ama hiç kuru yemiş yiyemiyorum....taze fındık yedim bi kaç kez o yani

Banyo ürünleri için ne almayı düşünüyorsunuz hangi marka ?

Ben mustela istiyorum aslında ilk yenidoğan için ama birazcık fazla pahalı tek kremi 30*40 TL falan oda olmazsa sebamed düşünüyorum.

Günaydın bilim Bende deneyimli annelerden tavsiye beklediğimden yazdım ama kimse birşey yazmadı

Yeni doğan ihtiyaçları ama kimine göre fazla kimine göre eksik

Anne Olunca Anladm - Doum - DOUMDAN NCE ALINMASI GEREKENLER LSTES

haklısın spedy bence çok luzumsuz şeyler var mesela

fanilaya hiç gerek yok bana göre ben oğlumada hiç giydirmedim fanila çıtçıtlı badiler daha kullanışlı
ayrıca tulum yerine alt üst takımlar tercih edilmeli oğluma 4 tane tulum almıştım 2 sini anca giyebildi çünkü oğlum biraz uzundu tulumlarda hiç rahat edemedi bebeklerin bazılarının uzun olabileceğini unutmamak gerek
önlük 2-3 asla yetmez en çok kirlenen şey diyebilirim üstelik boy boy alınmalı
vede mont atkı falan bunlar bizim bebeler için gereksiz alınsa bile en az 1 yaş alınmalı çünkü yeni doğan bir bebeğe mont giydirilmez veya atkı takılmaz zaten battaniyeye sarmış olacağız ve pusetlerde olacaklar mont çok gereksiz ama 1 yaş alınabilir ilerde giysin diye

GEREKSİZ çok şey var bence burada eksiklerimizi aldıkça yavaş yavaş listemizi kendimiz oluşturacağız
cibinlik çok sevmeme rağmen bana göre gereksiz çünkü üstünde tüm tozlar birikiyor sonra bebekte solunum sıkıntısı olabiliyor.
sonra dediğin gibi tulumlar teyzemin ilk bebeğinde kızcı cicili bicili harika tulumlar aldık bebek doğdu 3850 kilo mu ne hiç birisi olmadı
ayaklı tulum alırken bunu da göz ardı etmemek lazım

benim listem annem o ne derse onu alıyoeruz bide tabi çevremdeki doğum yapanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…