2014 Şubat Anneleri

canım dedim ya biraz yoğunum araç bekliyorum şimdi gelince çıkıcam hava alanına gitmem gerek ancak 2 saate gelirim tabi ozamanda işlere dalarım

Tamam o zaman müsait olduğunda mutlaka yaz gereksiz bulduklarını ya da mutlaka alınması gerekenleri

ohh yarasın:)
ben de tostu giyinirken basıom
meyveleri torbalıom hoop çantaya
ilk zamanlar acaip acıkıodum çok iyi oluodu
şimdide vitamin kaynağı diye yiyorum bi de şekerim düşmesin diye
kuru kayısı ve erik yiyiodum ilk zamanlar şimdi hiç canım çekmio kenarda duruolar arada ceviz badem etioyurm ağzıma

speedy benim ne şistem ne aklımda alacaklarım var
hiç mağazaya girmedim ş,md,ye kadar
hala garipsiyorum galba:)
bir kaç aya ancak alırım ben heralde

speedy benim ne şistem ne aklımda alacaklarım var
hiç mağazaya girmedim ş,md,ye kadar
hala garipsiyorum galba:)
bir kaç aya ancak alırım ben heralde

LİSTEYLE gidilecek bişey değiil zaten.
gördükçe fikir edinip ancak alınıyor
ben sepet istiyordum mesela şimdi tamamen vazgeçtim
kafama göre daha fazla kullanışlı bir şey araştırmasındayım :2:

spidi sepet çok hevesle alınan bişey ama bebişler yatamıyor bile.
En fazla 2-3 ay , bencede almamak en iyisi.
Daha kullanışlı bişey alınabilir

sepetin işe yaramadığını okumuştum ben de
benim şuan aklımda olan şey değişmezse tabi
önce bizim oadada kalacağı için küçük bi yatak
sonrasında da en azından 7 yaşına kadar kullanabileceği şekilde bi oda düzenlemek
ama daha hiç ürün bakmadığımdan nasıllardır bilmiyorum beşki fikrim değişir görünce

spidi sepet çok hevesle alınan bişey ama bebişler yatamıyor bile.
En fazla 2-3 ay , bencede almamak en iyisi.
Daha kullanışlı bişey alınabilir

evet canım yatağımın yanına bişey almak zorundayım
ama inşallah aklımdaki gibi hem salonda hem yatak odasına kullanılacak ve önemlisi uzun süreli kullanılacak bişey bulabilirim

genelde herkes park yatak öneriyor görüntüsü kötü ama istersen incelebilirsin

Günaydın hayırlı cumalar güzel anne adaylarım Rabbim bebeklerimizi korusun

merhaba şehir olarak hangisindesiniz eğer istanbulsa drunuzun adını ve çalıştığı hastaneyi öğrenebilir miyim? iyi bir dr arıyorum kendi drumdan emin olamadım bir türlü

Benimde kafamdaki en büyük soru işareti doğduğunda nerde yatacağı.Odama beşik alıp almamaya hala karar veremedim Dün nette gezinirken gördüm portatif beşik.Beşik ve mama sandalyesi olabiliyormuş ama nerden bulabilirim bilmiyorum

Al benden de o kadar canım.Kimi küçük bi beşik ile bir kaç ay yatak odanda tut yanında diyor, kimi ise kendi odasından ayırma alışsın odasının kokusuna sen kalk git yanına diyor.Açıkçası ben odasında olmasından yanayım

KRAFT DONDY BESIK-MAMA SANDALYESI 811 % 40 indirimde - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik

http://www.bebefix.com/Baby2go-Mona...llanabilen-Besik-Mama-Sandalyesi_42354.html#0

bunlar çok güzeelll

Son düzenleme:

İşte odasına kalk git yapabilir miyiz onu bilemiyorum Eşime kalsa eve bir tane,annemlere bir tane kayınvalidemlere bir tane alınması gerekirmiş dedim napcaz o kadar beşiği. Evet benim bahsettiğimde senin gönderdiğinden linkteki

Sanırım mecbur kalk git yapacağım mıyk dese bebiş koşarız gibime geliyor Eşim ne alınacağını konuşmuyor bile benimle her gün saçma sapan bişeylerle geliyor eve delirdi biraz

günaydıııınnn
kızlar beşik konusuna girmişsiniz
bende park yatak düşünüyorum şimdilik, kışın 2-3 ay doğduğunda biz salona taşınıcaz sanırım büyük birşey düşünemiyorum o yüzden
elektrikli sobayla olmayacağı için sıcacık soba kurmayı düşünüyorum doğal olarak salona,
sonra yaza oda kurmayı düşünüyorum, park yatağıda sonraları oyun parkı olarak kullanırım
şimdilik mantıklı geliyor ama ozamana kadar bakalım ne fikirler gelicek
bir amcamız bir dayımız var direk oda kurmak istiyolar falan böle işte
park yatak kullanan var mı tecrübeli annelerimizde

günaydın hatunlar,maşallah tostlar felan bahsetmişsiniz:))) ahh ahh keşke yiyebilsem de biraz kilo alsam....bir de cinsiyetimi öğrensem de bir tanecik birşey alsam.....7.aya kadar almayı düşünmüyorum açıkçası....daha uzun bir süreç var önümde rabbim korusun...iyiki kadir gecesi gibi özel bir geceye denk gelecezz...şeytan uğraşmasa da ibadet yapsam hemen uykum geliyor böyle gecelerde yaw:))))) bugün de cuma malum sala ile ezan arasında da bir yasin okuyayım hepimize yollayım ki hiç kötü haber almayalım:))) hadi ama artık yaaaaaa hamileliğin en güzel dönemlerini geçirmek istiyorum böyle mide bulantım olmadan noolur rabbim noolur noooluuurrrrrr:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…