günaydın hatunlar,maşallah tostlar felan bahsetmişsiniz:))) ahh ahh keşke yiyebilsem de biraz kilo alsam....bir de cinsiyetimi öğrensem de bir tanecik birşey alsam.....7.aya kadar almayı düşünmüyorum açıkçası....daha uzun bir süreç var önümde rabbim korusun...iyiki kadir gecesi gibi özel bir geceye denk gelecezz...şeytan uğraşmasa da ibadet yapsam hemen uykum geliyor böyle gecelerde yaw:))))) bugün de cuma malum sala ile ezan arasında da bir yasin okuyayım hepimize yollayım ki hiç kötü haber almayalım:))) hadi ama artık yaaaaaa hamileliğin en güzel dönemlerini geçirmek istiyorum böyle mide bulantım olmadan noolur rabbim noolur noooluuurrrrrr:)))))
günaydın hatunlar,maşallah tostlar felan bahsetmişsiniz:))) ahh ahh keşke yiyebilsem de biraz kilo alsam....bir de cinsiyetimi öğrensem de bir tanecik birşey alsam.....7.aya kadar almayı düşünmüyorum açıkçası....daha uzun bir süreç var önümde rabbim korusun...iyiki kadir gecesi gibi özel bir geceye denk gelecezz...şeytan uğraşmasa da ibadet yapsam hemen uykum geliyor böyle gecelerde yaw:))))) bugün de cuma malum sala ile ezan arasında da bir yasin okuyayım hepimize yollayım ki hiç kötü haber almayalım:))) hadi ama artık yaaaaaa hamileliğin en güzel dönemlerini geçirmek istiyorum böyle mide bulantım olmadan noolur rabbim noolur noooluuurrrrrr:)))))
Bunun yükseğini bulana ödül verebilirimbayıldım buna ama çok alçak gece yanımda yatması için ideal değil
Tiny Love 3`ü Birarada Uykucu Ana Kucağı (18 Kg) Kırmızı - e-bebek.com
Eki Görüntüle 770202 Eki Görüntüle 770201
ahanda yeni kestirdiğim saçlarım:)))) unutanlar için uzun halini de koyayım:) ama büyük rahatlık,bu arada şuan webcamdan çekiyorum noolur inek mememe bakmayın:)Eki Görüntüle 770204 bu da eski hali:) yorumlarsanız sevinirim,olumsuz yoruma da hazırım:)
ayyy inşallah __laurana__cımm...Allah kabul etsin dularaımızı daben bugün dr a gidiyorum ikli test için.bana da et dua...hayırlı haberler alayım bide cinsiyet ögreneyim
ahanda yeni kestirdiğim saçlarım:)))) unutanlar için uzun halini de koyayım:) ama büyük rahatlık,bu arada şuan webcamdan çekiyorum noolur inek mememe bakmayın:)Eki Görüntüle 770204 bu da eski hali:) yorumlarsanız sevinirim,olumsuz yoruma da hazırım:)
ayyy inşallah __laurana__cımm...Allah kabul etsin dularaımızı daben bugün dr a gidiyorum ikli test için.bana da et dua...hayırlı haberler alayım bide cinsiyet ögreneyim
çokk yakışmışş canım güle güle kullan....:) benimde uzadı gidip kısaltayım diorum da benimki uzun saç hastası toplayınca yada ördürünce bile sevmio git ac saclarını dioee meccburrrrr uzun dewam ediorum
güzel olmuş canım yaaa rahat edersin sıcakta
hadi hayırlı haberlerle gel canım bende pazartesi gidecem ikili test için...sanırım aç tok yada günün hangi saati olduğu önemli olmuyormuş...hıı bide hadi hayırlısıyla gelde söyle bize cinsiyetini inşş bebişşkon böyleeee dönüp dönüp göstersin:)
ayy çok teşekkür ederim yorumların için güzelim:))) rabbim hayırlı haberler aldırsın sana da ama kıpırtılar için çok erken galiba:))) benim eşim kısa saç hastası bu arada,hatta rhianna gibi kestirsem daha memnun olur ama ben bu kadar kıyabildim:)
bizim de yarına kontrolümüz var çok heycanlıyım.
eşim kayınvalide kayınpeder annem ve ben hep beraber gidicez doktor kovmazsa iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?