2014 Şubat Anneleri

günaydın güzeller benim kociş asla ayrı odaya yatırmam çocuğu tek başına diyor.zaten bizde tayinciyiz aslında ben oda kurmak istemiştim ama neyse artık 34 yaşına kadar yatabileceği bir yatak alıp yanıma yatırıcam sonra biyere yerleşirsek inşallah güzel bir oda yaparım mecburen aslında öğretmenim ben psikolojik olarak bebğin ayrı kalması gerekiyor ama artık el mecbur kociş son sözü söledi ayrı yatıramazmış zaten bizim boş odamızda balkon var o yüzden birazcıkta serin

laurana bana da dua et ne olur bacım inşalalh hiçbirimiz üzülmeyiz

Allah kabul etsin canım dualarımızı bende hepimize bol bol dua etmeyi düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa :) Umarım en kısa zamanda geçer senin şu sıkıntılı dönemlerin de bizde rahatlarız bende uyku oluyor bir de akşamları şişkinlik mide bulantım yok şükür ki az kaldı biliyoruuuum

güzell annelerrr günaydınnn hepinize..nasılsınız bakalım nasıl gidiyor? ben şükür diş olayını atlattım tsh t3 t4 kontrollerime de girdim iyi çıktı sonuçlar.. pazartesi de doktora gitces sıpayı görmeye:) bakalım durumlar böyle....bide bebişinin hareketini hisseden var mı?

ayyy inşallah __laurana__cımm...Allah kabul etsin dularaımızı da ben bugün dr a gidiyorum ikli test için.bana da et dua...hayırlı haberler alayım bide cinsiyet ögreneyim

ahanda yeni kestirdiğim saçlarım:)))) unutanlar için uzun halini de koyayım:) ama büyük rahatlık,bu arada şuan webcamdan çekiyorum noolur inek mememe bakmayın:) bu da eski hali:) yorumlarsanız sevinirim,olumsuz yoruma da hazırım:)

çokk yakışmışş canım güle güle kullan....:) benimde uzadı gidip kısaltayım diorum da benimki uzun saç hastası toplayınca yada ördürünce bile sevmio git ac saclarını dio ee meccburrrrr uzun dewam ediorum

ayyy inşallah __laurana__cımm...Allah kabul etsin dularaımızı da ben bugün dr a gidiyorum ikli test için.bana da et dua...hayırlı haberler alayım bide cinsiyet ögreneyim

ayy inşallah canım yaa yüzün gülerek çıkar umarım doktordan ve bakalım topiğimize prens mi prensess mi gelecek:))) bak benim bebeğimin ense kalınlığı 1,9 çıktı belki kıyaslama adına yardımcı olur 12+6 görülüyordum:)

laurana cım....buraya niye ekledin albüm yapsaydın keşke burdan kaldıramıyosun...tabi problem değilse senin için bilemem

sacına gelecek olursa uzun değil mi hal...a daha kısaltsaydın sekil belli olurdu gibi geldi kuzum

Son düzenleme:

hadi hayırlı haberlerle gel canım bende pazartesi gidecem ikili test için...sanırım aç tok yada günün hangi saati olduğu önemli olmuyormuş...hıı bide hadi hayırlısıyla gelde söyle bize cinsiyetini inşş bebişşkon böyleeee dönüp dönüp göstersin:)

ayy çok teşekkür ederim yorumların için güzelim:))) rabbim hayırlı haberler aldırsın sana da ama kıpırtılar için çok erken galiba:))) benim eşim kısa saç hastası bu arada,hatta rhianna gibi kestirsem daha memnun olur ama ben bu kadar kıyabildim:)

bizim de yarına kontrolümüz var çok heycanlıyım.
eşim kayınvalide kayınpeder annem ve ben hep beraber gidicez doktor kovmazsa iyidir

Tütütütüt maşallah sana beee çok yakışmış rahatlamışsındır baya bir de ben cesaret edip kestirebilsem süper olacakta tepeye bir topuz yallah

saol canım benim inş

bende ac tok farketmiyo diye duyduğumdan atıştırdım bütün gün hala da atıştırıyorum.meyve yiyorum su an

ayy sabırsızlıkla bekliorum biişeyler hissedebilmek için:) hayırlısıyla hepimiz hissedelim inşş:) ayy sıcak havada iyi oluyor gidip kısaltmak bende suan senin eski boylarda falanım saçlarımda dümdüz benim.. eşim o yuzden kıyamıyor elleeme diyip duruyor anca gidip omuz hizasına kesip geliorum..fazla kessek boşanma sebebi:)

bizim de yarına kontrolümüz var çok heycanlıyım.
eşim kayınvalide kayınpeder annem ve ben hep beraber gidicez doktor kovmazsa iyidir

Benimde yarın canım kontrol ikili test için eşim izin almıştı bu sefer eşim yok sade ve sadece kayın valide gelecek
Geçen gittiğimde doktora bir kadın eşi kardeşi eşinin kardeşi annesi ve kayın validesiyle girdi bir babası ve kayın pederi eksikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…