- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
ben ilk kendi dr uma gittiğimde doktor kalp atışı için alttan baktı annemle eşim vardı sadece
çıktık ikisi de alttan baktığını anlamamış bile ekrana öyle bir kitlenmişler ki
çok teşekkür ederim güzelim ama kestirmeden önce ben de tepeye bir topuz şeklindeydim:))) gerçi yine topluyorum ama ağırlığı gitti ve artık banyoya girdiğimde acaba yine tararken çok zorlanacakmıyım derdi yok:)))) psikolojim rahatladı valla....ama kuafördeki karı beni uyuz etti...yok hamileymişim kesilmezmiş iyi değilmiş,aklı kıt olurmuş,eksik olur ya da ömrü kısa olurmuş....o sırada da eşim aradı konuştum kapadım ayyy dedi sen ceple de mi konuşuyorsun??? kesin bilgisayar da vardır dedi evet diyince yok bir tanıdığı varmış ta otistik olmuşta hepsi bu radyasyondan dolayıymışta....diş macunu bile kimyasalmış dikkat etmem lazımmışta amaaannn patladım.....kes yahu sen dedim:))))))))) Allah korur dedim,vay efendim ben öğretmenmişim birde nasıl böyle batıl olabiliyormuşum ayy yavrum bir doğsun sokcam gözüne kadının:))))) boya saçlarımı dicem en afillisinden:)))) beyazlarım çıktı fenaaa....
heycanımız hiç bitmez inşalalh benim zavalı kocişim daha bi kere gördü:)
bizim ki geliyor her hafta bide video ya çekiyor full 1 ay onu izliyoruz
benimkide gelecekte burda içeri koca alınmıyorki 3-4 kişi biirden içeri alınıyor ilçede devlet hastanesi ya.düşük riskim var diye kayseriyede sadece bir kere gidebildik bebeğide o zaman gördü eşim zaten bendeilk gördüm sayılır diğer cihazın bişi gösterdiği yoktu
mrb arkadaşlar bi şey sormak istiyorum... karnınızda böyle nasıl desem göz seyirmesi gibi bi şeyler oluyor mu?? ben de ara ara oluyor da ne demek ki?
mrb arkadaşlar bi şey sormak istiyorum... karnınızda böyle nasıl desem göz seyirmesi gibi bi şeyler oluyor mu?? ben de ara ara oluyor da ne demek ki?
anladım canım olsun iyice büyüdüğünde görür. sağlık olsun bebiş
bende çok sık oluyor ama hareket mi gaz mı çözemedim
anladım canım olsun iyice büyüdüğünde görür. sağlık olsun bebiş
bende çok sık oluyor ama hareket mi gaz mı çözemedim
Merhaba arkadaslar.. Firsat buldukca burda yazilanlari okuyorum. 10+4 w hamileyim. Doktora ilk 6 haftalik hamileyken gittim. Doktorun tavrini ve hastayla iliskisini begenmeyip farkli bir doktora gittim. 7. Haftada herseyin normal oldugunu yapmam gerekenleri vs anlatti. Fakat bunlar turkiyeye tatile geldigimde yaptiklarimdi. Ingilterede yasiyorum. 7.haftada buraya geri dondugumde aile hekimine gittim. Rutin tahlilleri yaptilar. Akabinde benimle ilgilenecek ebeye sevk ettiler. Ebe yalnizca bilgilerimi aldi ve hamilelik konusunda beni bilgilendirdi. 15 agustosta scan randevum var. fakat gittigimde bir jinekolog ile karsilasacakmiyim bilmiyorumsonra 10 eylulde ebe randevum var.
aksamdan beri yazilanlari okuyorum. Mide bulantilarim ve koku hassasiyetim azalmakla beraber devam ediyor. Yalniz gogus agrilarim bitti. karnimda cok hafif agrim var. acaba birseymi oldu diye sormaya basladim kendikendime.
Ideal kilomdan 8-9 kilo fazla bi kiloyla hamile kaldm. Tr.deki dr 8 kilo alman gerek dedi. Bastan 1 kilo aldim su an sanirim 2 kg verdim. 3 ogun az az yiyorum. 2-4 porsiyon meyve de yiyorum ancak peynir ve yogurt harici herhangi bi protein kaynagim yok.
Su an bebegimi gormeme daha 2 hafta var. merak ettigim gogus hassasiyetiniz hala devam ediyormu? Yoksa bu anormal bir durum brlirtisimi?ve hic protein almadan hamileligi guzel seyreden kimler var?
Buna da şükür benim eşim daha hiç göremedi
güzell annelerrr günaydınnn hepinize..nasılsınız bakalım nasıl gidiyor? ben şükür diş olayını atlattım tsh t3 t4 kontrollerime de girdim iyi çıktı sonuçlar.. pazartesi de doktora gitces sıpayı görmeye:) bakalım durumlar böyle....bide bebişinin hareketini hisseden var mı?
valla canım sizinki daha iyi tabi .dediğin gbi karınla kalmıyoki resmen indiriyorlar bi taraflara.ay yok ya bizde aşırı derecede adetler söz konusu ben öel çok konuşamam bile büyüklerleki yanlarında yatacamda bide karnımı açacamda hey yavrum hey mümkün değil
Canım, cok uzuldum coook coook gecmıs olsun Allah buyuk yıyecek ekmegı yokmus o yuzden sakın ısyan etme.. bende ılkbebegımı kaybettım suan ılk hamılelıgıme kaldıgım anda Rabbim bıdaha nasıb ettı guldurdu yuzumu.. Umarım tez zamanda sende bıdaha yasarsın bu mutlulugu... Buarada cvp vermek ıstersen (kac hafalıktn ve bı gerekce soyledımı doktorun )
saol cnm.isyan etmiyorum ama üzüntümede engel olamıyorum şükrediyorum yinede. sen kaç ay sonra hamile kaldın.kürtajdan n kadar sonra düşün dedi doktorun sana doktorum bana 3ay verdi ama n kadar sağlıklı olur bilmiyorum. kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım kanamayla anladım 8.haftasında kalbi durmuş 11gün ölü kalmış meleğim içimde. gerekçesi yok ALLAHIM verdi ALLAHIM aldı doktor öyle dedi. bende kan pıhtılaşması varmı diye test yaptırdım tedbir amaçlı.
canım söyleyecek söz bulamıyorum, Allah sabır versin, eşine ve sana da sağlık....
seninki neden göremedi canım.malesef erkelere ultrson resmi hiçbişi ifade etmiyor.benimki görünce heycanlandı birazcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?