2014 Şubat Anneleri

ben ilk kendi dr uma gittiğimde doktor kalp atışı için alttan baktı annemle eşim vardı sadece
çıktık ikisi de alttan baktığını anlamamış bile ekrana öyle bir kitlenmişler ki

o ne salak kuaförmüş öle be. lafa bak batıl ben miyim sen misin diceksin saç kesilmez aklı kıt olur diyen o :) zaten kadın kuaför hiç sevmem haklıymışım demekki hepsi ayrı bir cins.

bizim ki geliyor her hafta bide video ya çekiyor full 1 ay onu izliyoruz

benimkide gelecekte burda içeri koca alınmıyorki 3-4 kişi biirden içeri alınıyor ilçede devlet hastanesi ya.düşük riskim var diye kayseriyede sadece bir kere gidebildik bebeğide o zaman gördü eşim zaten bendeilk gördüm sayılır diğer cihazın bişi gösterdiği yoktu

mrb arkadaşlar bi şey sormak istiyorum... karnınızda böyle nasıl desem göz seyirmesi gibi bi şeyler oluyor mu?? ben de ara ara oluyor da ne demek ki?

anladım canım olsun iyice büyüdüğünde görür. sağlık olsun bebiş

mrb arkadaşlar bi şey sormak istiyorum... karnınızda böyle nasıl desem göz seyirmesi gibi bi şeyler oluyor mu?? ben de ara ara oluyor da ne demek ki?

bende çok sık oluyor ama hareket mi gaz mı çözemedim

evet canım gazdan diyorlar :) zaten bende her hal mevcut:) kim neyi sorsa bende var diyorum çünkü her hal var bende o yüzden herşeye var diyorum

benim de göğüs hassasiyetim 8. haftadan itibaren azalmaya başladı ve şu an neredeyse hiç acımıyor rahatça yatabiliyorum. fakat 1-2 haftadır iyice büyümeye başladıklarını ve kaşındıklarını hissediyorum :) bence anormal değil tedirgin olma. ben de şu an tiksindiğim için et tavuk ve balık yiyemiyorum yumurtayı çok nadir yiyebiliyorum. sadece süt yoğurt ve peynir yiyorum.ama bebekte şu an için bir sıkıntı yok.korkma bir şey olacağını sanmam ama tabi proteinini almalısın. kurubaklagillerde de protein var mercimek yiyebilirsin :)

Arkadaşım ben acaba huylanıyor muyum diye düşünüyordum ama ben galiba bir takım şeyler hissediyorum seyirme gibi pıt pıtlama gibi. kesinlikle gaz olmadığını biliyorum. özellikle tatlı şeyler yedikten sonra kasığımda pır pır pır seyirme oluyor :)

kıs katılar mı seninkiler o kadar??? benim babam daha katıdır ama eşimin tarafı çok rahattır....askılı elbiseyi ilk defa eşimle evlendikten sonra giydim,insan çabuk alışıyor böyle şeylere:)

saol cnm.isyan etmiyorum ama üzüntümede engel olamıyorum şükrediyorum yinede. sen kaç ay sonra hamile kaldın.kürtajdan n kadar sonra düşün dedi doktorun sana doktorum bana 3ay verdi ama n kadar sağlıklı olur bilmiyorum. kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım kanamayla anladım 8.haftasında kalbi durmuş 11gün ölü kalmış meleğim içimde. gerekçesi yok ALLAHIM verdi ALLAHIM aldı doktor öyle dedi. bende kan pıhtılaşması varmı diye test yaptırdım tedbir amaçlı.

canım rabbim yardımcın olsun inşallah canım benim yaaa.inşalalh üzüntülerin hafifler ve rabbim yeniden yüzünü güldürür

seninki neden göremedi canım.malesef erkelere ultrson resmi hiçbişi ifade etmiyor.benimki görünce heycanlandı birazcık

ilk başlarda ben dedim daha küçük gerek yok diye işyerinden izin aldığı gün de ben randevuyu iptal ettim orda da şansı olmadı dediğin gibi ultrason fotoğrafında da bir şey anlamıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…