2014 Şubat Anneleri

bizim de yarın öyle olacak valla doktor inşallah bişey demez kp ile kv gelmek isteyince gelmeyin diyemedim annem belki gelmez bilmiyorum

hatta espri ile şey bile dedim isterseniz ben gelmeyim kalabalık olmasın

maşallah yani:)

bizim de yarın öyle olacak valla doktor inşallah bişey demez kp ile kv gelmek isteyince gelmeyin diyemedim annem belki gelmez bilmiyorum

hatta espri ile şey bile dedim isterseniz ben gelmeyim kalabalık olmasın

ayyyyyyyy canım hadi ne diycen ama en azından kp gelmese iyiymiş ben olsam canım sıkılır çok utanırım ama gelicem diosa ne diycen çok hevesli demekki ilk torunumu

Tütütütüt maşallah sana beee çok yakışmış rahatlamışsındır baya bir de ben cesaret edip kestirebilsem süper olacakta tepeye bir topuz yallah

çok teşekkür ederim güzelim ama kestirmeden önce ben de tepeye bir topuz şeklindeydim:))) gerçi yine topluyorum ama ağırlığı gitti ve artık banyoya girdiğimde acaba yine tararken çok zorlanacakmıyım derdi yok:)))) psikolojim rahatladı valla....ama kuafördeki karı beni uyuz etti...yok hamileymişim kesilmezmiş iyi değilmiş,aklı kıt olurmuş,eksik olur ya da ömrü kısa olurmuş....o sırada da eşim aradı konuştum kapadım ayyy dedi sen ceple de mi konuşuyorsun??? kesin bilgisayar da vardır dedi evet diyince yok bir tanıdığı varmış ta otistik olmuşta hepsi bu radyasyondan dolayıymışta....diş macunu bile kimyasalmış dikkat etmem lazımmışta amaaannn patladım.....kes yahu sen dedim:))))))))) Allah korur dedim,vay efendim ben öğretmenmişim birde nasıl böyle batıl olabiliyormuşum ayy yavrum bir doğsun sokcam gözüne kadının:))))) boya saçlarımı dicem en afillisinden:)))) beyazlarım çıktı fenaaa....

ay kızlar bak unutuyordum ya ben sabah ezanından sonra kulaklarım burnum resmen doldu öksürmeye başladım ben sanki iii bir hastalanıcam gbi ama bebğe zarar vermeden neler yapabilirimki acaba ya .geçen sonbahar 1 ay hastalandım çok ağırdı gene öle olmasından çok korkuyorum ilaç içmek hiç istemiyorum.millet yanıyorum dio ben üşüyorum evde ondan üşüttüm galiba

Buyrun kızlar uzun ve bıkmış gibi yaptığım saçlarım Lauranacım düz hali de var da bundan baya bi kabarım merinos koyunu halim daha görülebilir

ayyyyyyyy canım hadi ne diycen ama en azından kp gelmese iyiymiş ben olsam canım sıkılır çok utanırım ama gelicem diosa ne diycen çok hevesli demekki ilk torunumu

yk be asla utanmam kayınpederden yanında rahatımdır kendi babam gibidir
aslında kızından 2 torunu var ama oğulları pek kıymetli onun için hepsi benden hevesli

ayyyyyyyyyyy ona neymiş ya millet felaket tellalı hayret bişi ya gcık oldum

Çakıverseydin ağzının ortasına iki tane hamimelik yasasından korunurdun birşey yapamazdı da hem müşteri her zaman haklıdır

yk be asla utanmam kayınpederden yanında rahatımdır kendi babam gibidir
aslında kızından 2 torunu var ama oğulları pek kıymetli onun için hepsi benden hevesli

ben mümkün değil ne babmın yanında ne kp yanında karnımı açamam ondan bana öle geldi galiba canım boşver seninki daha iiii aman rahatına bak keyfine bak

bizim de yarına kontrolümüz var çok heycanlıyım.
eşim kayınvalide kayınpeder annem ve ben hep beraber gidicez doktor kovmazsa iyidir

heheh kız odaya sığacakmısınız maşallahhh:)))))))

ayy benim saçlarım düz değil yaaa,dalgalı uzun halinde görüldüğü gibi,dümdüz olsa daha kısa kestirirdim şimdi fönlü hali gerçi dün kuaförden çıkarken yağmura yakalandım ama olduğu kadar:) eşin uzun seviyorsa artık napcan kestirmicen idare:)

çok yakışmış bende istiyorum kestirmek ama hala zaman bulamadım yarın gidebilirsem inşallah giderim.

seninki çok uzun değil diye hatırlıyorum:) sende kestirdikten sonra foto kooyyyy:))))

hadi hayırlı haberlerle gel güzelim ama sen yaptırmıyacaktın diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum?

ben mümkün değil ne babmın yanında ne kp yanında karnımı açamam ondan bana öle geldi galiba canım boşver seninki daha iiii aman rahatına bak keyfine bak

ben hala babamın yanında fazla rahatımdır çünkü hala 3 yaşındaki kızıymışım gibi davranıyor
sanırım kızım olunca da babamı çok kıskanabilirim babamdan

kayınpeder de öyle gelsin görsünler toruncuklarını

hadi hayırlı haberlerle gel güzelim ama sen yaptırmıyacaktın diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum?
Evet canım yaptırmıyorum demek istediğim test için izin almıştı eşim görmek için iptal edince o da göremedi haliyle yarın ben görücem o yine göremeyecek :)

kıs ben babamın yanında karnımı açarım da babam hayatta gelmez ki:))) bir de sadece karın açsam neyse maşallah adonis kasımıza kadar iniyorlar:))))))))) ama kayınpederim yaşasaydı ondan hayatta utanmazdım çünkü çok tatlı bir adamdır ve böyle şu ayıp bu ayıp demez....utanma duygusu da kişiye göre galiba:))))))))) ayyy burda çeneye daldım kıs yine wcye gitmem lazım yağ pompası kartele vuruyor:)))))))))))))))) sonra da abdest alayım hepinize üfleyim:)))))

valla canım sizinki daha iyi tabi .dediğin gbi karınla kalmıyoki resmen indiriyorlar bi taraflara.ay yok ya bizde aşırı derecede adetler söz konusu ben öel çok konuşamam bile büyüklerleki yanlarında yatacamda bide karnımı açacamda hey yavrum hey mümkün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…