- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Benimde yarın canım kontrol ikili test için eşim izin almıştı bu sefer eşim yok sade ve sadece kayın valide gelecek
Geçen gittiğimde doktora bir kadın eşi kardeşi eşinin kardeşi annesi ve kayın validesiyle girdi bir babası ve kayın pederi eksikti
saol canım benim inş
bende ac tok farketmiyo diye duyduğumdan atıştırdım bütün gün hala da atıştırıyorum.meyve yiyorum su an
Benimde yarın canım kontrol ikili test için eşim izin almıştı bu sefer eşim yok sade ve sadece kayın valide gelecek
Geçen gittiğimde doktora bir kadın eşi kardeşi eşinin kardeşi annesi ve kayın validesiyle girdi bir babası ve kayın pederi eksikti
afiyet bal şeker olsun bebişine kan can olsun inş:)
bizim de yarın öyle olacakvalla doktor inşallah bişey demez kp ile kv gelmek isteyince gelmeyin diyemedim annem belki gelmez bilmiyorum
hatta espri ile şey bile dedim isterseniz ben gelmeyim kalabalık olmasın
Tütütütüt maşallah sana beee çok yakışmış rahatlamışsındır baya bir de ben cesaret edip kestirebilsem süper olacakta tepeye bir topuz yallah
ayyyyyyyy canım hadi ne diycen ama en azından kp gelmese iyiymiş ben olsam canım sıkılır çok utanırım ama gelicem diosa ne diycen çok hevesli demekki ilk torunumu
ayyyyyyyyyyy ona neymiş ya millet felaket tellalı hayret bişi ya gcık oldumçok teşekkür ederim güzelim ama kestirmeden önce ben de tepeye bir topuz şeklindeydim:))) gerçi yine topluyorum ama ağırlığı gitti ve artık banyoya girdiğimde acaba yine tararken çok zorlanacakmıyım derdi yok:)))) psikolojim rahatladı valla....ama kuafördeki karı beni uyuz etti...yok hamileymişim kesilmezmiş iyi değilmiş,aklı kıt olurmuş,eksik olur ya da ömrü kısa olurmuş....o sırada da eşim aradı konuştum kapadım ayyy dedi sen ceple de mi konuşuyorsun??? kesin bilgisayar da vardır dedi evet diyince yok bir tanıdığı varmış ta otistik olmuşta hepsi bu radyasyondan dolayıymışta....diş macunu bile kimyasalmış dikkat etmem lazımmışta amaaannn patladım.....kes yahu sen dedim:))))))))) Allah korur dedim,vay efendim ben öğretmenmişim birde nasıl böyle batıl olabiliyormuşum ayy yavrum bir doğsun sokcam gözüne kadının:))))) boya saçlarımı dicem en afillisinden:)))) beyazlarım çıktı fenaaa....
çok teşekkür ederim güzelim ama kestirmeden önce ben de tepeye bir topuz şeklindeydim:))) gerçi yine topluyorum ama ağırlığı gitti ve artık banyoya girdiğimde acaba yine tararken çok zorlanacakmıyım derdi yok:)))) psikolojim rahatladı valla....ama kuafördeki karı beni uyuz etti...yok hamileymişim kesilmezmiş iyi değilmiş,aklı kıt olurmuş,eksik olur ya da ömrü kısa olurmuş....o sırada da eşim aradı konuştum kapadım ayyy dedi sen ceple de mi konuşuyorsun??? kesin bilgisayar da vardır dedi evet diyince yok bir tanıdığı varmış ta otistik olmuşta hepsi bu radyasyondan dolayıymışta....diş macunu bile kimyasalmış dikkat etmem lazımmışta amaaannn patladım.....kes yahu sen dedim:))))))))) Allah korur dedim,vay efendim ben öğretmenmişim birde nasıl böyle batıl olabiliyormuşum ayy yavrum bir doğsun sokcam gözüne kadının:))))) boya saçlarımı dicem en afillisinden:)))) beyazlarım çıktı fenaaa....
yk be asla utanmam kayınpederdenyanında rahatımdır kendi babam gibidir
aslında kızından 2 torunu var ama oğulları pek kıymetli onun için hepsi benden hevesli
bizim de yarına kontrolümüz var çok heycanlıyım.
eşim kayınvalide kayınpeder annem ve ben hep beraber gidicez doktor kovmazsa iyidir
ayy sabırsızlıkla bekliorum biişeyler hissedebilmek için:) hayırlısıyla hepimiz hissedelim inşş:) ayy sıcak havada iyi oluyor gidip kısaltmak bende suan senin eski boylarda falanım saçlarımda dümdüz benim.. eşim o yuzden kıyamıyor elleeme diyip duruyor anca gidip omuz hizasına kesip geliorum..fazla kessek boşanma sebebi:)
çok yakışmış bende istiyorum kestirmek ama hala zaman bulamadım yarın gidebilirsem inşallah giderim.
ben mümkün değil ne babmın yanında ne kp yanında karnımı açamam ondan bana öle geldi galiba canım boşver seninki daha iiii aman rahatına bak keyfine bak
Çakıverseydin ağzının ortasına iki tane hamimelik yasasından korunurdun birşey yapamazdı da hem müşteri her zaman haklıdır
Evet canım yaptırmıyorum demek istediğim test için izin almıştı eşim görmek için iptal edince o da göremedi haliyle yarın ben görücem o yine göremeyecek :)hadi hayırlı haberlerle gel güzelim ama sen yaptırmıyacaktın diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum?
heheh kız odaya sığacakmısınız maşallahhh:)))))))
seninki çok uzun değil diye hatırlıyorum:) sende kestirdikten sonra foto kooyyyy:))))
ukela dümbeleği deseydim bir de dimi
ben mümkün değil ne babmın yanında ne kp yanında karnımı açamam ondan bana öle geldi galiba canım boşver seninki daha iiii aman rahatına bak keyfine bak
kıs ben babamın yanında karnımı açarım da babam hayatta gelmez ki:))) bir de sadece karın açsam neyse maşallah adonis kasımıza kadar iniyorlar:))))))))) ama kayınpederim yaşasaydı ondan hayatta utanmazdım çünkü çok tatlı bir adamdır ve böyle şu ayıp bu ayıp demez....utanma duygusu da kişiye göre galiba:))))))))) ayyy burda çeneye daldım kıs yine wcye gitmem lazım yağ pompası kartele vuruyor:)))))))))))))))) sonra da abdest alayım hepinize üfleyim:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?