2014 Şubat Anneleri

kıs katılar mı seninkiler o kadar??? benim babam daha katıdır ama eşimin tarafı çok rahattır....askılı elbiseyi ilk defa eşimle evlendikten sonra giydim,insan çabuk alışıyor böyle şeylere:)

kıyafetle ilgili bişilerini görmedim canım zaten öle açık giyinen yada uçları olan biri değilim ama benim kendi ailemde eşimin aileside öle biz büyüklerin yanında çok konuşmayız gülmeyiz kapıya yakın yerlerde dik otururuz öle yatmak hamilelikten bahsetmek falan asla olmaz işte herkesin adeti farklı.şu halimle bana iş yaptıracak değiller ama bende orda yatamam utanırım die gitmiorum ne kendi evime ne eşimin evine

soğol canım.evet ilk bebeğimdi kaybettim.4anneden 1nde oluyomuş inş. daha böyle birşey yaşatmasın RABBİM kimseye

Tesekkurler rolle. Beslenme konusunda su an et grubu harici yiyemiyorum. Acikcasi kendimi zorlamamam gerektigini soyledi burda birkac arkadas ve onlari dinlemek kolay geldi.
Turkiye'de olanlar cok sansli! Saglikli bir hamilelik gecirirsem doguma kadar yalnizca 2 defa gormus olacagim bebegimi. Su an Tr'de olsam sabaha kadar kafamda onlarca olumsuz seyle agladiktan sonra ilk isim dr'a gitmek olurdu. Burda bekliyorum. :/
Dedigin gibi Allah yardimcisi olsun her bekleyenin...

cok sağol canm inş. yaşayacağım tek umudum tesellim bu vardır elbet bundada bir hayır

canım çok geçmiş olsun ne desek boş biliyorum...ben de ilk bebeğimi kaybettim 6 haftalıktı...yıkıldım mahvoldum ama kürtaj olmadım,kendilğinden halloldu....doktor 6 ay dedi ama ben ilk adetimi gördükten sonra istedim tekrar olabilir tabiki dedi testler yapıldı bir takım sorun çıkınca ilaç kullandım bir de kist oluşmuş bende onun da düşmesini bekledim bu arada çok dua ettim,ve ilaçlarım bittiği an hemen hamile kaldım yani aradan 5 ay geçmişti...bu bir imtihan güzelim umarım bunu atlatırsın,yasin okudum her gün hemde çok dua ettim benim elimden ne gelirki verecek Allah....ama doktorlar bir kere hamile kaldıysan ne güzel sorun yok bir daha kalırsın diyorlar....hiç canını sıkma bırak biraz zaman geçsin tatil yap eğlen....rabbim beterinden saklasın umarım bir daha yaşamazsın böyle bir acı....

orda neden gidemiyorsun canım ya sonuçta ii hissetmiyorsun öle şeymi olur nasıl bakmazlar

hımss çok uzak adetler değiller bunlar bana çünkü bizim ailenin içinde de böyle olanlar var....ben annemlerde yatıyorum tabi babam gelince doğruluyorum ama geçen ultrason fotomu gösterdim:))) annem çok utandığını söyledi ben gösterince ama babam güldü çok şekermiş dedi:) kayınvaldemlerde ise hep yatıyorum ve nerdeyse kayınvaldem eve gelen herkese gösterdi ultrason fotosunu:)))) kaynım ise yengeee bu bildiğin vesikalık foto gibi mubarek teknoloji nasıl da gelişmiş dedi:)))) ama dedemler ya da büyükbabamlar gelsin kesinlikle lafını bile edemem ama konuşup gülmede sorun yok çünkü ben istesemde somurtuk durabilen biri değilimdir:)

benim babam bilmiyor bile yok bizde kırılmaz kurallar.zaten somurtup oturmak değilde öle espiri gülme falan yok yani mümkün değil çok ayıplarlar annem babamda çok kızar

umarım canım inş. sende sağlıklı ve hayırlısıyla alırsın kucağına dualar şükretmek yeter başka ne yapabilirizki zaten elimizden ne gelir verende ALLAHIM alanda.senin nasıl gidiyo hamileliğin bebişin nasıl

benim babam bilmiyor bile yok bizde kırılmaz kurallar.zaten somurtup oturmak değilde öle espiri gülme falan yok yani mümkün değil çok ayıplarlar annem babamda çok kızar

anaaa:)))) ben anneme libidolarımın azdığını napmam gerektiğini bile soruyorum:))) tabi babamın yanında eşime değmiyorum bile hatta aşkım bile demiyorum ama annemin yanında sadece aşkım diyorum:))) anladım canım sizde herşey kontrollü ve mesafeli...öyle lafa söze karışmak hoş görülmüyor galiba...bizde eğer babam bir fikir savunuyorsa aksini idda etmek onu deli ediyor bu huyunu bildiğim için ve sinirlenmemk için ortamı terkediyorum...bir kaç defa kavga bile ettim bağırdım çektim kapıyı çıktım ve o arayana kadarda gitmedim evine aradı hep:))))) evli barklıyım ben ve 30 yaşına yaklaşmışım artık kaldıramam baskıları spse....kim ayıplarsa ayıplasın modundayım eğer kınarlarsa başlarına gelsin artık kendimi bastırmıyorum ve şeyimden aşağı kasımpaşa modundayım.....evliliğimin ilk aylarında eşimin babannesi bana çok kırıcı bir laf söyledi başkası olsa büyüktür der birşey demez gider başka odada ağlar ben öyle yapmadım yıktım valla ortalığı şimdi ise kul köle gibiler bana bazen böyle yapmak lazım maalesef suskunlar değil de ağza edenler yaranıyor.....

şimdilik iyi gibi güzelim tabi mide bulantıları olacak o kadar....ama paranoyak gibiyim sonuçta doğana kadar elimden hiçbirşey gelmeden bekleyecem....rabbim üzmesin hiçbirimizi ve evladımızla imtihan etmesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…