evet canım gazdan diyorlar :) zaten bende her hal mevcut:) kim neyi sorsa bende var diyorum çünkü her hal var bendeo yüzden herşeye var diyorum
kıs katılar mı seninkiler o kadar??? benim babam daha katıdır ama eşimin tarafı çok rahattır....askılı elbiseyi ilk defa eşimle evlendikten sonra giydim,insan çabuk alışıyor böyle şeylere:)
bulunur spse:))) ne ararsan bulunur sende:)))) ama bak gör çok sağlıklı bir bebişin olacak:)
canım allah sabır versin vardır bundada bi hayır ilk düşüğünmü onu merak ettim doktorlar ilk düşüklerin herzaman doğal olduğunu ve sağlıklı kromozomlardan oluşmadığı için olduğunu söylüyolar inş en kısa zamanda tekrar bebek sahibi olursun allahım sana ve eşine sabırlar versin
sana ve eşine Allahtan sabır diliyorum...işallah bi daha yaşatmasın böyle bir acıyı
cnm çok geçmiş olsun..üzülme yüce rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah.....moralini bozma
Merhaba dytzu. Bende kendi doktorumun dediklerini paylasirsam belki sana faydasi olur.Benim doktorum 13 kg.'a kadar alinabilir demisti. Suan 10. haftayi gectigini soylemissin koku, gogus vs. gibi hassasiyetlerin azalabilir hatta 12. haftadan sonra bunlar neredeyse kalmayacak sekilde azalacagini soyluyor doktorlar. Tabii ki yine de herseyi sorup doktoruna check ettirirsin.
Benim doktorumun beslenmeyle ilgili tavsiyelrini de paylasiyim. 6 ogun asiriya kacmadan yeme onerdi. 3 ana ogun, ara ogunlerde ise, meyva, findik ceviz gibi kuruyemisler, yogurt, sut veya bir bardak sutle icilecek bir dilim kek, ayran yaninda tost,pogaca gibi guzel alternatifler saydi. Sut vs. icilmezse saglikli olup olmadigini sormussun.Benim bildigim kadariyle cocuk annenin kaynaklarini kullanip cogu ihtiyacini karsilayabiliyor.Ancak sut,yogurt gibi gidalar hic tuketilmezse dogum sonrasi annede kemik erimesi gibi ciddi hastaliklar gorulebiliyor. ingiltere'de is nedeniyle kalmistim herseyde oldugu gibi saglikta da cok pahali bir ulkedir Allah kolaylik versin sana. Umarim yardimim dokunmustur. Allah tum hamilelerin yardimcisi olsun.
canım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun. Bakara Sure-i Celilesi 216.ayet-i Kerimesinde "sizin hayır gördüklerinizde şer, şer gördüklerinizde hayır vardır, siz bilemezsiniz, onu ancak ben bilirim" diyor o yüzden bunu bir dert bela olarak göre canım daha nice annelik tecrübeleri yaşayacaksın inşallah
saol cnm.isyan etmiyorum ama üzüntümede engel olamıyorum şükrediyorum yinede. sen kaç ay sonra hamile kaldın.kürtajdan n kadar sonra düşün dedi doktorun sana doktorum bana 3ay verdi ama n kadar sağlıklı olur bilmiyorum. kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım kanamayla anladım 8.haftasında kalbi durmuş 11gün ölü kalmış meleğim içimde. gerekçesi yok ALLAHIM verdi ALLAHIM aldı doktor öyle dedi. bende kan pıhtılaşması varmı diye test yaptırdım tedbir amaçlı.
Tesekkurler rolle. Beslenme konusunda su an et grubu harici yiyemiyorum. Acikcasi kendimi zorlamamam gerektigini soyledi burda birkac arkadas ve onlari dinlemek kolay geldi.
Turkiye'de olanlar cok sansli! Saglikli bir hamilelik gecirirsem doguma kadar yalnizca 2 defa gormus olacagim bebegimi. Su an Tr'de olsam sabaha kadar kafamda onlarca olumsuz seyle agladiktan sonra ilk isim dr'a gitmek olurdu. Burda bekliyorum. :/
Dedigin gibi Allah yardimcisi olsun her bekleyenin...
söylenecek birşey bulamıyorum,allah sabır versin ve tez zamanda yüzünü güldürsün.
kıyafetle ilgili bişilerini görmedim canım zaten öle açık giyinen yada uçları olan biri değilim ama benim kendi ailemde eşimin aileside öle biz büyüklerin yanında çok konuşmayız gülmeyiz kapıya yakın yerlerde dik otururuz öle yatmak hamilelikten bahsetmek falan asla olmaz işte herkesin adeti farklı.şu halimle bana iş yaptıracak değiller ama bende orda yatamam utanırım die gitmiorum ne kendi evime ne eşimin evine
benim babam bilmiyor bile yok bizde kırılmaz kurallar.zaten somurtup oturmak değilde öle espiri gülme falan yok yani mümkün değil çok ayıplarlar annem babamda çok kızarhımss çok uzak adetler değiller bunlar bana çünkü bizim ailenin içinde de böyle olanlar var....ben annemlerde yatıyorum tabi babam gelince doğruluyorum ama geçen ultrason fotomu gösterdim:))) annem çok utandığını söyledi ben gösterince ama babam güldü çok şekermiş dedi:) kayınvaldemlerde ise hep yatıyorum ve nerdeyse kayınvaldem eve gelen herkese gösterdi ultrason fotosunu:)))) kaynım ise yengeee bu bildiğin vesikalık foto gibi mubarek teknoloji nasıl da gelişmiş dedi:)))) ama dedemler ya da büyükbabamlar gelsin kesinlikle lafını bile edemem ama konuşup gülmede sorun yok çünkü ben istesemde somurtuk durabilen biri değilimdir:)
canım rabbim yardımcın olsun inşallah canım benim yaaa.inşalalh üzüntülerin hafifler ve rabbim yeniden yüzünü güldürür
Merhaba kızlar nasılsınız bakalım bugün
Merhaba kızlar nasılsınız bakalım bugün
canım çok geçmiş olsun ne desek boş biliyorum...ben de ilk bebeğimi kaybettim 6 haftalıktı...yıkıldım mahvoldum ama kürtaj olmadım,kendilğinden halloldu....doktor 6 ay dedi ama ben ilk adetimi gördükten sonra istedim tekrar olabilir tabiki dedi testler yapıldı bir takım sorun çıkınca ilaç kullandım bir de kist oluşmuş bende onun da düşmesini bekledim bu arada çok dua ettim,ve ilaçlarım bittiği an hemen hamile kaldım yani aradan 5 ay geçmişti...bu bir imtihan güzelim umarım bunu atlatırsın,yasin okudum her gün hemde çok dua ettim benim elimden ne gelirki verecek Allah....ama doktorlar bir kere hamile kaldıysan ne güzel sorun yok bir daha kalırsın diyorlar....hiç canını sıkma bırak biraz zaman geçsin tatil yap eğlen....rabbim beterinden saklasın umarım bir daha yaşamazsın böyle bir acı....
benim babam bilmiyor bile yok bizde kırılmaz kurallar.zaten somurtup oturmak değilde öle espiri gülme falan yok yani mümkün değil çok ayıplarlar annem babamda çok kızar
umarım canım inş. sende sağlıklı ve hayırlısıyla alırsın kucağına dualar şükretmek yeter başka ne yapabilirizki zaten elimizden ne gelir verende ALLAHIM alanda.senin nasıl gidiyo hamileliğin bebişin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?